Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SAJ ok už mlčim mlčim, v tom případě jsem ještě začátečnický kuře ![]()
Dobrý den,
ono je těžké odpovídat, když je tu spousta odpovědí jaksi off-topic, nebo už jsme reagovaly.
Ad naše IT – myslím, že každý, kdo tomuto oboru rozumí, ví, že eMimino je docela velký web, na kterém se intenzivně pracuje neustále.
Ad vyhledávání – ono to vyhledávání nefungovalo ani dřív, vyhledávalo velmi staré diskuze, což u některých témat nebylo vůbec ideální. Je mi to líto, v jakém stavu to teď je, ale věřím, že se vše brzy srovná a doladí. A ano, věřím, že google v tomhle směru bude fungovat lépe, je to totiž vyhledávač…
Hezký večer, Iva
@admin píše:
Dobrý den,ono je těžké odpovídat, když je tu spousta odpovědí jaksi off-topic, nebo už jsme reagovaly.
Ad naše IT – myslím, že každý, kdo tomuto oboru rozumí, ví, že eMimino je docela velký web, na kterém se intenzivně pracuje neustále.
Ad vyhledávání – ono to vyhledávání nefungovalo ani dřív, vyhledávalo velmi staré diskuze, což u některých témat nebylo vůbec ideální. Je mi to líto, v jakém stavu to teď je, ale věřím, že se vše brzy srovná a doladí. A ano, věřím, že google v tomhle směru bude fungovat lépe, je to totiž vyhledávač…
Hezký večer, Iva
Tohle je web pro ženský, neboli slepičinec (míněno bez urážky
) - off topic příspěvky tenhle web živí.
Doslova.
@admin tak nevím jak dlouho tu jste, ale když jsem tu před 10 lety začínala tak když jsem zadala téma dovolená (jakože si chci přečíst tipy, recenze, rady atd), tak mi to našlo témata, které opravdu byly o dovolené, když jsem zadala téma hračky pro 5-letého, tak nebyl problém, dle inspirace a recenzí jsou pak koupila a měla úspěch.
K čemu tu tedy máte kolonku vyhledávání, když vůbec nefunguje?
Jestliže nejde žádnou diskusi vyhledat, jsou tu zbytečné a není třeba je tu mít a mohou se rovnou mazat, když už do nich nikdo nepíše, protože už je po zadání do vyhledávače stejně nikdo nevyhledá a nepřečte. To se mi tu ještě před pár měsíci ( no dobře možná 1-2 lety) vážně nestávalo.
A pořád lepší stará diskuse na správné téma (když tak ji jde oživit), než úplně nesouvisející téma viz můj předchozí příspěvek, to Vám přijde normální?
@HankaHK Hanko, jsem na eMiminu jako uživatelka od nějakého 2011, kdy jsem měla před porodem.
Vím, že je to vyhledávání teď jiné a opravdu mě to mrzí a věřím, že Jitka na tom s klukama IT opravdu intenzivně pracuje. Váš podnět předám a společně to probereme. Já jsem si toho všimla teprve před pár dny a také mi to nevyhovovalo, ačkoli jsem právě měla připomínky, že se zobrazují diskuze například o daních/rodičáku, které už dávno neplatí. Jenže se zase krásně daly vyhledat uživatelé, nebo jiné tématické dotazy… takže chápu.
Napíšu, jakmile budu vědět více ![]()
Mějte se krásně, Iva ![]()
@HankaHK píše:
@admin tak nevím jak dlouho tu jste, ale když jsem tu před 10 lety začínala tak když jsem zadala téma dovolená (jakože si chci přečíst tipy, recenze, rady atd), tak mi to našlo témata, které opravdu byly o dovolené, když jsem zadala téma hračky pro 5-letého, tak nebyl problém, dle inspirace a recenzí jsou pak koupila a měla úspěch.
K čemu tu tedy máte kolonku vyhledávání, když vůbec nefunguje?
Jestliže nejde žádnou diskusi vyhledat, jsou tu zbytečné a není třeba je tu mít a mohou se rovnou mazat, když už do nich nikdo nepíše, protože už je po zadání do vyhledávače stejně nikdo nevyhledá a nepřečte. To se mi tu ještě před pár měsíci ( no dobře možná 1-2 lety) vážně nestávalo.
A pořád lepší stará diskuse na správné téma (když tak ji jde oživit), než úplně nesouvisející téma viz můj předchozí příspěvek, to Vám přijde normální?
Vsak tu admini už několikrát psali, že i tohohle problémů si jsou vědomi a bude se na tom pracovat, nebo se už pracuje
jako promiň, ale co víc chceš ještě slyšet? Ja taky hodně píšu, co se mi nelíbí a různý připomínky, vzhled atd. Se mi taky nelíbí, ale tohle už mi přijde jako zbytečný rytí do adminu, protože odpověď už zazněla několikrát
celá tahle diskuse (nebo chyba v metrixu, uz mi splivaj) mi momentálně přijde jako hon na adminy.. A tak nějak se pořád dokola papouskuje.
@admin chybí mi reakce na to jak zmizela možnost oživení u diskuze
A že je to velký web mi je jasné, jen mě zajímalo, jestli je ta práce placená a pak máte na pracovníky páku, neudělal úkol =nejsou prachy, nebo je to nějaká zkušebna pro začátečníky
Tak mi to nedalo a zadala jsem na emiminu vyhledat „dovolená v Turecku“ - tedy, ne, že bych se tam chystala. Ale chybka v matrixu bude fakt zřejmě větší, než bývala, protože jinak by mi emimino nenašlo tohle:

Jako na dovolenou v Turecku najít Život ve vězení, pak Život s Turkem, Život po potratu a nakonec Život bez dítěte, jsem divná?? To je jak osnova k červené knihovně. Nebo možná spíš k thrileru.
Najít to Erdogan, čeká nás minimálně další invaze tureckých hord. ![]()
Tohle neberte jako rýpání, prostě mě to pobavilo.
I by mě fakt zajímalo, jak tenhle renonc vznikl…
@admin
Ivo, vyhladávání donedávna fungovalo dobře. Dalo se na webu dohledat cokoliv, teď to nefunguje.
Píšu po několikáte, udělejte si pořádek v diskuzích, duplicitní, špatně zařazené do kategorie.. př. Disuze založeno adminy - tak nějak se to jmenuje.. je tam od soplů až po porody, snad to vidíte a pokud tedy máte tak široký záběr dotazů, je jasné, že to nejde zvládnout. ![]()
Máte tady jskési patronky, co dělaji? V diskuzi nejsou vidět a zmíněný binec taky nikdo neuklízí. Je obtížné, časově nárocné cokoliv najít.
Ano pipi je velké, to už jsem také zmiňovala, ale asi máte dostek lidí, aby se věci řešily ne hrnuly před sebou několi roků bez výsledků.
Pokud tady máte nás, máte zaručený příjem, když vám uživatelé odchází, vy ztrácíte, ne my.
Pokuste se najit konsensus, který povede ke kladnému výsledku.
Předešlé adminy stále chtěly prscr.. vysledek nulový, na to už tady nikdo neslyší.
Nemám ráda odfláklou práci, obzvlášť v IT je to vše viditelné, důlezité naslouchat uživatelům, co se nelíbí vám, není podsratné, když uživatelé budou požadovat aby stránky byly zelené, práci IT je vyhovět, ne diskutovat, že cosi nejde. V IT jde cokoliv i naslouchat.
@HankaHK píše:
@SAJ tož dík za radujá fakt naivně myslela, že když chci něco vyhledat v emiminu a jsem tu registrovaná, tak budu vyhledávat přímo v emiminu a ne přes google
Proč tu teda vlastně jsem už 10 let?
Vis, kolik jsi za tech deset let odklikala reklamy? To je hlavni cil, ne najit neco, co bys ty zrovna chtela.
@SAJ píše:
Tak mi to nedalo a zadala jsem na emiminu vyhledat „dovolená v Turecku“ - tedy, ne, že bych se tam chystala. Ale chybka v matrixu bude fakt zřejmě větší, než bývala, protože jinak by mi emimino nenašlo tohle:Jako na dovolenou v Turecku najít Život ve vězení, pak Život s Turkem, Život po potratu a nakonec Život bez dítěte, jsem divná?? To je jak osnova k červené knihovně. Nebo možná spíš k thrileru.
Najít to Erdogan, čeká nás minimálně další invaze tureckých hord.
Tohle neberte jako rýpání, prostě mě to pobavilo.I by mě fakt zajímalo, jak tenhle renonc vznikl…
Co je na tom divneho? Vyrazis do Turecka s nejakym sikovnym balickem v kufru. Takze te zabasnou. Ve vezeni si nabrnknes nejakyho jejich krasavce. Otehotnis, nechas se zmlatit, prijdes o to. A pak se rozhodujes, jestli mas s nejakym tim Turkem zustat i bezdetna. Nahodou te pripravuji na vsechny nastrahy zivota.
@vokishka píše:
Co je na tom divneho? Vyrazis do Turecka s nejakym sikovnym balickem v kufru. Takze te zabasnou. Ve vezeni si nabrnknes nejakyho jejich krasavce. Otehotnis, nechas se zmlatit, prijdes o to. A pak se rozhodujes, jestli mas s nejakym tim Turkem zustat i bezdetna. Nahodou te pripravuji na vsechny nastrahy zivota.
@vokishka píše: