Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@g.sandova píše:
Chcete mi říct, že nový vzhled má vliv na objem dat???
ano, ano a to tak, že ku*evský, odhaduju to tak 8× tolik, možná ještě víc
@smurfka píše:
ne…klikám a klikám a nic..
mně to funguje bez problémů od začátku
@Šáruší píše:
mně se líbí, jak na to pěkně reagujete vy patronky
a proč bychom neměly reagovat, chtějí od nás zpětnou vazbu, tu jsme jim už napsaly a než přesvícené bílé pozadí upraví, tak jsem si to aspoň zpříjemnila tímto a je to furt lepší než bílá ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já furt nechápu, na co si stěžujete a proč čekáte, že vám admini mají ve všem vyhovět? Chodíte sem zadarmo na soukromý web, který má svého majitele a ten si ho upravuje jak potřebuje. Nejste klienti v bance, abyste mohli diktovat, co a jak.
Kdybyste mi přišli domů na návštěvu a furt brblali, že mám divnou barvu kuchyně apod.
a já jsem si naivně myslela, že je to web dělaný pro nás uživatelky, abychom sem chodily, chodily rády a čím dál častěji a proto že se budou snažit dělat ho tak, abychom odsud neutíkaly ke konkurenci, aby se nám sem chtělo chodit a klikaly jsme i na ty reklamy a reklamní články… srovnání s tvou kuchyní není na místě, ty tu kuchyň nemáš postavenou jako veřejné forum, aby ti tam chodily ženský diskutovat, ty ji máš pro sebe a své vyvařování…
@Regina Hero píše:
takže považuješ za správné řešit to každý u sebe, stáhnout si nějaké další nepotřebné programy, které jinde nepotřebuješ, na jiných stránkách vše funguje dobře a ne tak, že to 99% uživatelů vadí, místo změny na tomto webu? To je podobně, jako kdybys do supermarketu musela vozit svůj vozík, protože oni by měli jen malé misky, kam se většině zákazníků nevejde ani pytlík s pečivem… jasně, že mi teď můžeš odpovědět, že supermarket z toho má zisk, protože tam nakoupíš a necháš tam hrůzu peněz, zatímco na emimino lezeme zadarmo…
ne, ale než se situace vyřeší, je to lepší řešení než bílá ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já furt nechápu, na co si stěžujete a proč čekáte, že vám admini mají ve všem vyhovět? Chodíte sem zadarmo na soukromý web, který má svého majitele a ten si ho upravuje jak potřebuje. Nejste klienti v bance, abyste mohli diktovat, co a jak.
Kdybyste mi přišli domů na návštěvu a furt brblali, že mám divnou barvu kuchyně apod.
Máš úplnou pravdu! Jenom poznámka, když někam přijdu na návštěvu a jejich pes mi bude och cávat nohy, asi už tam víckrát nepřijdu.
A Tvoje poznámka o diktátu klientů v bance mi je tedy hodně k smíchu, zvláště v našich končinách.
@aiwwa píše:
no jo, holt asi nějaká muška nevychytaná…
@Šáruší píše:
mně to funguje bez problémů od začátku
nevím..já si najedu na svůj příspěvek, kliknu na upravit a nic se neděje..
tak nic no..to tu pak více zahltím dalšími příspěvky v podobě doplnění či oprav no..to je to nejmenší co mi vadí..
@aiwwa píše:
Dá se to nějak roztáhnout na celou stránku, abych neměla jen sloupec emimina uprostřed a kolem všude bílé místo resp. reklamu?
dá… ale zase budeš mít obrovská písmenka, takže místo dvou komentářů budeš mít na stránce jeden… ale zase ho přečteš až z kuchyně, i když budeš mít počítač v obýváku na druhé straně bytu… ![]()
@Regina Hero píše:
dá… ale zase budeš mít obrovská písmenka, takže místo dvou komentářů budeš mít na stránce jeden… ale zase ho přečteš až z kuchyně, i když budeš mít počítač v obýváku na druhé straně bytu…
no nic, ještě tak dvě diskuze a jdu si vzít něco na migrénu.
to jsou zas lepší ty reklamy. škoda, že prší, mohla jsem místo prokrastinování tady zrýt záhonky nebo umýt okna. ![]()
@aiwwa píše:
No to snad ne? Jako to je prasecina.
@Mango_Lassi a proč bychom neměli mít právo být nastvani? Oni jsou snad živí z nás, ne? Nebo nepotřebuju návštěvníky? Uživatelký? Uživatele?
Jako že my máme být vděční, že tu můžeme být zadarmo?
@Regina Hero píše:
a já jsem si naivně myslela, že je to web dělaný pro nás uživatelky, abychom sem chodily, chodily rády a čím dál častěji a proto že se budou snažit dělat ho tak, abychom odsud neutíkaly ke konkurenci, aby se nám sem chtělo chodit a klikaly jsme i na ty reklamy a reklamní články… srovnání s tvou kuchyní není na místě, ty tu kuchyň nemáš postavenou jako veřejné forum, aby ti tam chodily ženský diskutovat, ty ji máš pro sebe a své vyvařování…
Tohle je chyba, není to veřejné fórum, je to soukromý web s vlastním majitelem, který zivi především reklama. Provoz serverů něco stojí, práce programátorů a adminů taky není zadarmo. Uživatelky slouží jako prostředek k výdělku a prodeji reklam. Fakt to nevíte?
Je to hlavně komerční projekt, stejně jako komerční televize. Veřejné znamená, že je to placené z veřejných peněz, vy snad tady něco přispívate? Takže přirovnání k mé kuchyni je úplně v pořádku.
Až si já založím vlastní web, který bude sponzorován čistě z reklam, taky budu sama rozhodovat, jak chci, aby to vypadalo.
@Mango_Lassi píše:
Tohle je chyba, není to veřejné fórum, je to soukromý web s vlastním majitelem, který zivi především reklama. Provoz serverů něco stojí, práce programátorů a adminů taky není zadarmo. Uživatelky slouží jako prostředek k výdělku a prodeji reklam. Fakt to nevíte?
Je to hlavně komerční projekt, stejně jako komerční televize. Veřejné znamená, že je to placené z veřejných peněz, vy snad tady něco přispívate? Takže přirovnání k mé kuchyni je úplně v pořádku.
Až si já založím vlastní web, který bude sponzorován čistě z reklam, taky budu sama rozhodovat, jak chci, aby to vypadalo.
jenže pokud tady nebude uživatelsky příjemné prostředí, tak tady nebudou mít uživatele a můžou to tka akorát zavřít, protože jim nebude chtít nikdo platit za reklamu.