Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5585
2.10.19 13:37

Ještě že ve skupince je to nechané původní, tohle je otřesný, celý roztahaný, bílá bije do očí a skrývací řádek taky nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.19 13:38

@stinga
ne, myslela jsem že normálně člověk vidí příspěvek, pod tím čáru šedou a pod tím velkou mezeru kde nic není,
ale když na příspěvek nejedeš, objeví se ti tam ten řádek s nahlásit, citovat, změnit..( který jinak nejde vidět..
Podpisy zapnuté nemám, to musí být ještě více roztahané..fujky.
Ale i tak je to roztahané hrozně no.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
118917
2.10.19 13:38
@lucenka píše:
mám… takže teDˇto bez adblocku vypadá tak, že je diskuze, vedle ní obří reklama a pak teprve ten sloupeček s novými tématy? 8o

bez adblocku to vypadá nějak takhle a ten sloupec s novými tématy je až hooodně vpravo dole pod reklamou

Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
2.10.19 13:39
@Dája999 píše:
@My Melody, zkus kliknout na šipku za názvem diskuze, ukáže se poslední příspěvek. Otestuj :) :mavam:

Zkusila, funguje to! :D Diky moc

Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:44

• Citovat
  • Upravit
My Melody
2.10.19 13:39
@admin píše:
@My Melody Dobrý den,

poslala jsem Váš požadavek dál, uvidíme, co se bude dít.

recenze už by měly být v pořádku

Hezký den

Diana :kytka:

Diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.10.19 13:40

@admin
prosím co ta kolonka " změnit "
pořád mi nefunguje, když chci svůj příspěvek editovat…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
2.10.19 13:40
@aiwwa píše:
bez adblocku to vypadá nějak takhle a ten sloupec s novými tématy je až hooodně vpravo dole pod reklamouPříspěvek upraven 02.10.19 v 13:39

To je strašný

• Citovat
  • Upravit
80522
2.10.19 13:45

@smurfka jo špatně jsem to pochopila :oops:, ale roztahané je to hrozně, no kdo tam má ty podpisy, tak to už si raději ani nechci představovat - asi je to, jak tu někdo psal, aby byl větší objem přenášených dat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42034
2.10.19 13:45
@admin píše:
@My Melody Dobrý den,

poslala jsem Váš požadavek dál, uvidíme, co se bude dít.

recenze už by měly být v pořádku

Hezký den

a půjde něco udělat s tou výraznou bílou barvou? opravdu bolí z toho oči. Na vše ostatní se dá nějak zvyknout, chybky se vychytají, ale pokud mi tato bílá barvy propaluje díru do hlavy, tak to není o zvykání, ale bohužel se budu muset rozloučit, oči mám jen jedny. Ta dřívější světle modrá by nešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42034
2.10.19 13:48
@Mango_Lassi píše:
Já furt nechápu, na co si stěžujete a proč čekáte, že vám admini mají ve všem vyhovět? Chodíte sem zadarmo na soukromý web, který má svého majitele a ten si ho upravuje jak potřebuje. Nejste klienti v bance, abyste mohli diktovat, co a jak.
Kdybyste mi přišli domů na návštěvu a furt brblali, že mám divnou barvu kuchyně apod.

a nějaký svůj názor mít můžeme? nebo se nějak vyjádřit smíme? ;) :mrgreen:
myslím, že jsme to pochopily už včera, tobě se to líbí, líbí a líbí…to pochopil každý ;) ale může prosím i my vyjádřit svůj názor na to, jestli se nám to líbí či nikoli? ;) Pokud nechceš znát názor jiných na barvu kuchyně, tak se jich raději neptej, opačný názor než je ten tvůj zrovna dobře neneseš, tak je jistota se raději neptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.19 13:49

@Keyllah říkali že to časem změní… :jazyk: čas neupřesnily.. :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21084

@smurfka
Dobrý den,

mělo by to být pod tlačítkem upravit, když najedete na svůj příspěvek, vyjede Vám lišta a tam je i tlačítko upravit. Funguje?

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42034
@smurfka píše:
@Keyllah říkali že to časem změní… :jazyk: čas neupřesnily.. :mrgreen: :lol:

tak snad to bude dřív než oslepnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.19 13:50
@admin píše:
@smurfka
Dobrý den,

mělo by to být pod tlačítkem upravit, když najedete na svůj příspěvek, vyjede Vám lišta a tam je i tlačítko upravit. Funguje?

Hezký den

ne…klikám a klikám a nic.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
2.10.19 13:51
@Keyllah píše:
a půjde něco udělat s tou výraznou bílou barvou? opravdu bolí z toho oči. Na vše ostatní se dá nějak zvyknout, chybky se vychytají, ale pokud mi tato bílá barvy propaluje díru do hlavy, tak to není o zvykání, ale bohužel se budu muset rozloučit, oči mám jen jedny. Ta dřívější světle modrá by nešla?

Pokud tu bilou stahnou trochu ke stinu, nebude tak vypalovat oci. Bude to porad bila, ale s jemnym nadychem k bledesede. Doufam, ze to udelaji, porad me z toho boli oci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová