Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40466
2.10.19 12:12

@admin

Opravdu prosím za vrácení starých kytek pro anonymy, ty nové jsou strašné, zvlášt leknín… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.19 12:12
@lucenka píše:
Myslíš u těch citací tu tenkou téměř neviditelnou linku? Měla by být výraznější, tohle je o ničem.

Tak hlavně ty citace dali kurzívou a menší, to bohatě stačí. Je to vlastně tak, jak to bylo původně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.10.19 12:13

@lucenka tak tenká linka v kombinaci s kurzivou mi stačí :nevim: Já nevim, no, podle mě to je vidět docela pěkně :think:
I sem si (kvůli vám :lol: :lol: :lol: ) vypla ten darker - protože v tom darker readeru je ta modrá linka vidět na kilometr. A podle mě už je to viditelné pěkně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
2.10.19 12:15
@free333 píše:
@adminOpravdu prosím za vrácení starých kytek pro anonymy, ty nové jsou strašné, zvlášt leknín… 8)

Co se ti na něm nelíbí?

• Citovat
  • Upravit
29350
2.10.19 12:15

@admin proč jste zrušily ty staré kvítkové ikonky u anonymů? Tyto nové jsou velmi nehezké a pokud jste chtěli modernější styl, proč tedy nejsou ve stejném stylu jako obrázky na celém emiminu, čili od stejného autora jako je i ta univerzální ikona pro ty, kteří nemají vlastní obrázek? Vždyť se to k sobě naprosto nehodí… ale přes to všechno byly ty původní anonymní kytky lepší a hodily by se k tomu miminkovskému uživateli víc, než ty současné s tvrdou černou linkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77386
2.10.19 12:16

@admin ano, změnili jste dílčí věci, to je fajn
ale to nejhorší, že teď na monitor počítače vlezou jen dva příspěvky diskuse, to se bohužel nezměnilo - nešlo by něco udělat hlavně s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.10.19 12:17

@admin - pokud se to tu už řešilo, omlouvám se. Ale nad diskusí jsem předtím měla možnost „Přestat sledovat emailem“ (když jsem to zapomněla zatiknout hne du prvního příspěvku) - tlačítko mi zmizelo, kde se dá teď sledování tématu emailem vypnout?

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.19 12:18
@admin píše:
Dobrý den,

velmi děkuji za skvělé příspěvky v této diskusi. Chyby ladíme a nad funkcemi se zamýšlíme. Abych shrnula, co jsme za posledních 24 hodin od spuštění upravili nebo opravili, případně dále plánujeme:

1. Opravy
  • podpisy s v diskusi splývaly s příspěvkem - opraveno
  • citace rozbíjely text pod citací - už by se stávat nemělo
  • staré ikony anonymů se pomíchaly s novými - opraveno
  1. Zpracované připomínky
  • tlačítko (tvz. kotva) napsat příspěvek u každého příspěvku není nutné a je zbytečně výrazné- odstranili jsme
  • citace byly těžko k rozlišení - nově jsou kurzívou a menším písmem
  1. Co ještě intenzivně řešíme?
  • Všimli jsme si, že se ozvaly hlasy proti příliš světlému pozadí diskusních příspěvků a musíme vám dát za pravdu. V nejbližších dnech doplníme pod příspěvky podbarvení.

Opravujeme průběžně i spousty drobnějších chybek a věříme, že najdeme společně něco, co bude vyhovovat co největšímu počtu našich diskutérek.

Díky všem za připomínky i trpělivost :kytka:

Za tým adminek,

Josefina

Ještě to chce vrátit staré kytky anonymum, uživatelům bez obrázku nu nicku dát zpátky hezký avatar. A dát sloupeček nových diskuzí jen na jednu stranu stránky. Ne že teď je při čtení diskuzí napravo a při stránce „diskuze“ nalevo.

• Citovat
  • Upravit
40466
2.10.19 12:18
@salamio píše:
Co se ti na něm nelíbí?

Připomíná mi vagínu po 4 porodech pětikilových dětí, která chce někoho kousnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
2.10.19 12:19
@Regina Hero píše:
@admin proč jste zrušily ty staré kvítkové ikonky u anonymů? Tyto nové jsou velmi nehezké a pokud jste chtěli modernější styl, proč tedy nejsou ve stejném stylu jako obrázky na celém emiminu, čili od stejného autora jako je i ta univerzální ikona pro ty, kteří nemají vlastní obrázek? Vždyť se to k sobě naprosto nehodí… ale přes to všechno byly ty původní anonymní kytky lepší a hodily by se k tomu miminkovskému uživateli víc, než ty současné s tvrdou černou linkou…

Jo, ktyky mi ze všeho nejvíc připomínaj značky dětí ve školce :think: A hlavně mi nějak víc splývaj než ty původní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76098
2.10.19 12:20

@admin Mnohem lepší, díky. Věřím, že pokud ještě dovychytáte to pozadí a ostatních pár mušek, bude to cajk.
Na tohle už si zvyknu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77386
2.10.19 12:20

@admin jo a ty květinky anonymní dřív byly krásné a tyto nové jsou tak trochu ble blé, mně se teda nelíbí ani avatar těch, co nemají profilovku, ale to už je detail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.10.19 12:21
@free333 píše:
@adminOpravdu prosím za vrácení starých kytek pro anonymy, ty nové jsou strašné, zvlášt leknín… 8)

Souhlasím, ty nové jsou zvláštní a vůbec k designu neladí. Ty staré byly moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
2.10.19 12:22

@admin Ještě technická - kromě editace mi nefungují ani ty horní lišty - přidat do oblíbených, vypnout podpisy, hledat v tématu (fotoalbum jediné funguje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
2.10.19 12:22

@admin chtěla jsem kouknout na něco do recenzí a nic tam není. Nevím, jestli je to těmi změnami, ale šlo by to vyřešit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová