Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáruší píše:
Myslíš že jako náš nejoblíbenější majitel ze všech si krom IVF klinik začala pořizovat i oční kliniky a potřebuje klienty, jo?
Vše tomu nasvědčuje. ![]()
@aiwwa tak vrátit to zpět asi jen tak nejde… Není to jejich vlastní rozhodnutí, že jo…ony to tu spravují, takže můžou dosáhnout a zařídit jisté změny, ale jsou věci, které nejsou v jejich vlastní kompetenci.
@aiwwa píše:
Vše tomu nasvědčuje.
a ještě jestli si nekoupil mobilní operátory a nekontroluje data
to se taky ztrojnásobilo.
@Mar__tanka1983 píše:
@aiwwa tak vrátit to zpět asi jen tak nejde… Není to jejich vlastní rozhodnutí, že jo…ony to tu spravují, takže můžou dosáhnout a zařídit jisté změny, ale jsou věci, které nejsou v jejich vlastní kompetenci.
Proto tady taky byla zadost o kontakt na osobu, co o tom rozhodla. Ale na to adminky vybodly.
@Mar__tanka1983 píše:
A kdo to rozhoduje?
@Šáruší píše:
a ještě jestli si nekoupil mobilní operátory a nekontroluje datato se taky ztrojnásobilo.
Jojo, já za včerejšek vyčerpala čtvrtinu limitu na měsíc.
aspoň sem přestanu chodit.
Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:34
@Šáruší píše:
Myslíš že jako náš nejoblíbenější majitel ze všech si krom IVF klinik začala pořizovat i oční kliniky a potřebuje klienty, jo?
Vypadá to, že ano a jak mu to, filutovi, hezky navazuje a zapadá, co? Všechny firmy, které (pochopitelně) NEVLASTNÍ ![]()
Já to teda zkusím s tím kouzelným slovíčkem :
@admin PROSÍM, aspoň tu strašlivou bílou
![]()
@admin co je ještě těžký amatérismus, tak že sloupeček s novými diskuzemi je jedou na levé a jindy na pravé straně.
@My Melody píše:
A tebe urizly kus hlavy!Mne jenom kus stromu a oblohy, hec
Příspěvek upraven 02.10.19 v 07:44
nebudu to opravovat, snad je @admin team natolik schopný, aby uvedl stránky z těchto sraaček do provozu schopného stavu. Už dlouho mě takto nic nerozčílilo, ale neschopnost kompetentních lidí to dokáže vždy.
Tak jsem si stáhla taky ten DARK READER a nastavila světlý a sépii a je to moc pěkný ![]()
@aiwwa píše:
Jojo, já za včerejšek vyčerpala čtvrtinu limitu na měsíc.aspoň sem přestanu chodit.Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:34
taky jse mkoukala, kolik to žere dat. Sice limit nemusím nějak řešit, ale za dnešek a včerejšek mi to sežralo tolik dat, jako běžně vyčerpám za měsíc, kdy si k tomu pouštím i youtube ![]()
@Šáruší no to mi hodně fandíš, když napíšeš, že na mě jedinou dají
![]()
ale ano, na to pozadí si stěžuje hodně lidí, i my patronky to řešíme. Já do té organizační sítě zase tak nevidím, co je a co není možné zařídit hned nebo co musí projít já nevim nějakým schválením „shora“. Takový zvíře zase na emiminu nejsem ![]()
Ale každopádně, jak tu někdo píše, že na lidi adminky se*rou, to byste jim křivdily…
@Mar__tanka1983 píše:
@Šáruší no to mi hodně fandíš, když napíšeš, že na mě jedinou dají![]()
![]()
ale ano, na to pozadí si stěžuje hodně lidí, i my patronky to řešíme. Já do té organizační sítě zase tak nevidím, co je a co není možné zařídit hned nebo co musí projít já nevim nějakým schválením „shora“. Takový zvíře zase na emiminu nejsem
Ale každopádně, jak tu někdo píše, že na lidi adminky se*rou, to byste jim křivdily…
tohle jsou fakt kecy. Se.rou na nás. Čas na vypisování si s patronkou mají, ale na to, aby napsaly příspěvek do diskuze si čas nenajdou. To svědčí o jejich přístupu k uživatelům.
@Bubla Bůčková píše:
@salamio nevidím nic špatného na tom záhlaví
Poslední položka v menu („Reprodukční centra“) utekla přes okraj.