Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118345
2.10.19 10:30
@Šáruší píše:
Myslíš že jako náš nejoblíbenější majitel ze všech si krom IVF klinik začala pořizovat i oční kliniky a potřebuje klienty, jo? :mrgreen:

Vše tomu nasvědčuje. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
2.10.19 10:31

@aiwwa tak vrátit to zpět asi jen tak nejde… Není to jejich vlastní rozhodnutí, že jo…ony to tu spravují, takže můžou dosáhnout a zařídit jisté změny, ale jsou věci, které nejsou v jejich vlastní kompetenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.10.19 10:32
@aiwwa píše:
Vše tomu nasvědčuje. :P

a ještě jestli si nekoupil mobilní operátory a nekontroluje data :mrgreen: to se taky ztrojnásobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Mar__tanka1983 píše:
@aiwwa tak vrátit to zpět asi jen tak nejde… Není to jejich vlastní rozhodnutí, že jo…ony to tu spravují, takže můžou dosáhnout a zařídit jisté změny, ale jsou věci, které nejsou v jejich vlastní kompetenci.

Proto tady taky byla zadost o kontakt na osobu, co o tom rozhodla. Ale na to adminky vybodly.

• Citovat
  • Upravit
118345
@Mar__tanka1983 píše:

A kdo to rozhoduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118345
2.10.19 10:33
@Šáruší píše:
a ještě jestli si nekoupil mobilní operátory a nekontroluje data :mrgreen: to se taky ztrojnásobilo.

Jojo, já za včerejšek vyčerpala čtvrtinu limitu na měsíc. :mrgreen: aspoň sem přestanu chodit.

Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.10.19 10:33
@Šáruší píše:
Myslíš že jako náš nejoblíbenější majitel ze všech si krom IVF klinik začala pořizovat i oční kliniky a potřebuje klienty, jo? :mrgreen:

Vypadá to, že ano a jak mu to, filutovi, hezky navazuje a zapadá, co? Všechny firmy, které (pochopitelně) NEVLASTNÍ :)

Já to teda zkusím s tím kouzelným slovíčkem :
@admin PROSÍM, aspoň tu strašlivou bílou :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.19 10:35

@admin co je ještě těžký amatérismus, tak že sloupeček s novými diskuzemi je jedou na levé a jindy na pravé straně.

• Citovat
  • Upravit
25005
2.10.19 10:38
@My Melody píše:
A tebe urizly kus hlavy! :mrgreen: Mne jenom kus stromu a oblohy, hec :jazyk:Příspěvek upraven 02.10.19 v 07:44

nebudu to opravovat, snad je @admin team natolik schopný, aby uvedl stránky z těchto sraaček do provozu schopného stavu. Už dlouho mě takto nic nerozčílilo, ale neschopnost kompetentních lidí to dokáže vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681

Tak jsem si stáhla taky ten DARK READER a nastavila světlý a sépii a je to moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@aiwwa píše:
Jojo, já za včerejšek vyčerpala čtvrtinu limitu na měsíc. :mrgreen: aspoň sem přestanu chodit.Příspěvek upraven 02.10.19 v 10:34

taky jse mkoukala, kolik to žere dat. Sice limit nemusím nějak řešit, ale za dnešek a včerejšek mi to sežralo tolik dat, jako běžně vyčerpám za měsíc, kdy si k tomu pouštím i youtube :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
31309
2.10.19 10:40

@Šáruší no to mi hodně fandíš, když napíšeš, že na mě jedinou dají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale ano, na to pozadí si stěžuje hodně lidí, i my patronky to řešíme. Já do té organizační sítě zase tak nevidím, co je a co není možné zařídit hned nebo co musí projít já nevim nějakým schválením „shora“. Takový zvíře zase na emiminu nejsem :mrgreen:
Ale každopádně, jak tu někdo píše, že na lidi adminky se*rou, to byste jim křivdily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.10.19 10:41

@salamio nevidím nic špatného na tom záhlaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.19 10:42
@Mar__tanka1983 píše:
@Šáruší no to mi hodně fandíš, když napíšeš, že na mě jedinou dají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale ano, na to pozadí si stěžuje hodně lidí, i my patronky to řešíme. Já do té organizační sítě zase tak nevidím, co je a co není možné zařídit hned nebo co musí projít já nevim nějakým schválením „shora“. Takový zvíře zase na emiminu nejsem :mrgreen:
Ale každopádně, jak tu někdo píše, že na lidi adminky se*rou, to byste jim křivdily…

tohle jsou fakt kecy. Se.rou na nás. Čas na vypisování si s patronkou mají, ale na to, aby napsaly příspěvek do diskuze si čas nenajdou. To svědčí o jejich přístupu k uživatelům.

• Citovat
  • Upravit
salamio
2.10.19 10:42
@Bubla Bůčková píše:
@salamio nevidím nic špatného na tom záhlaví :think:

Poslední položka v menu („Reprodukční centra“) utekla přes okraj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová