Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu…
Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu ![]()
Vždycky si říkám, co firmy vede k tomu, aby něco, co funguje, vyměnili za něco, co nefunguje. Nový design se mi nelíbí. Byla snaha modernizovat, ale připomíná mi amatérská diskuzní fóra na blozích. Jinak emimino v chromu: miniaturní emimino vycentrované uprostřed stránky a prázdné bílé pole vpravo i vlevo.
A člověka, co dělal automatické ikonky, bych asi rovnou vyhodila. Pokud to teda nedělalo něčí dítě zadarmo
proboha to je strašný
@Lalelale píše:
Vždycky si říkám, co firmy vede k tomu, aby něco, co funguje, vyměnili za něco, co nefunguje. Nový design se mi nelíbí. Byla snaha modernizovat, ale připomíná mi amatérská diskuzní fóra na blozích. Jinak emimino v chromu: miniaturní emimino vycentrované uprostřed stránky a prázdné bílé pole vpravo i vlevo.
no jo, ty máš asi AdBlock, že? Jinak bys tam měla krásně barevné reklamy, reklamy a zase reklamy… žádná bílá pole navíc… ![]()
Tak já žádnou změnu k lepšímu nevidím. Dočetla jsem tuto diskuzi a oči mě bolí jak po dnu ve veletržní hale osvětlené nepřirozeným světlem. To se nedá. ![]()
Uzavřená skupina je balzám na oči.
Už úvodní stránka e-mimina je odstrašující. Před tím se mi velmi líbila, teď mě odpuzuje.
A z toho jak to čtu, kolik Vám to žere dat navíc, připadá mi to jako tah telefonních operátorů, kteří potřebují větší spotřebu dat a tím pádem větší zisky.
@unuděná píše:
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu…Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu
Takže to není jen můj dojem a postupný zvykání, opravdu to dolaďují
No aspoň že tak, ten první nástřel včera, to byl fakt šok! Už to tu vypadá přehledněji a relativně příčetně, pravda.
@Regina Hero to si děláš srandu ne?
oni mají reklamy velikosti dvou třetin webu? Bez přehánění aspon v chromu to tak je. Emimino zabírá pouze třetinu stránky, zbytek bílo. Ano mám adblock
Nový vzhled se mi nelíbí vůbec, moc bílé, špatně se to čte a hůře se v tom orientuje.
Mobilní verze je zatím ok, tak doufám, že taky neprojde změnou.
@krtek93 Určitě, mrkej- už tu nejsou ta svítivě červená tlačítka „přidat příspěvek“, změnili vizualizaci citací i ikony pro uživatele bez obrázku.
@unuděná píše:
Vždyť tu proběhla spousta změn kritizovaného designu…Za mě dobrý, přišla jsem pochválit, že všechny vytknuté věci admini změnili k lepšímu
To těžko. Tuhle vysoce odbornou degradaci s výsledkem žumpa, od které akorát bolí oči a motá se hlava, dělal odborný tým kluků a grafička. Odjeli mimo kanceláře, kde určitě tmelili či spíše chmelili kolektiv několik dní. A ještě se z toho asi nevytmelili. Až vystřízliví, možná jim dojde, že pěkná a fungující věc se zničí jen jednou.Oni totiž tito mladí umělci nic jiného neumí, než bourat věci, které vymysleli lidé s mozkem v hlavě. Tihle tam mají jen trávu a chlast.
@smutny klaun2 Mluvím o něčem úplně jiném. Proběhlo tu spousta změn od včerejšího spuštění nového designu. Téměř vše, co bylo námi vytčeno je opravené k lepšímu.
@unuděná píše:
@krtek93 Určitě, mrkej- už tu nejsou ta svítivě červená tlačítka „přidat příspěvek“, změnili vizualizaci citací i ikony pro uživatele bez obrázku.
ale pořad mizí lišta zmínit/citovat/nahlásit, pořád nezměnili to nejhorší a to bílé pozadí s černým písmem, pořád je jednou slpoupeček nových diskuzí nalevo a jindy napravo, oddělení podpisu taky nic moc, oddělení jednotlivých příspěvků pořád mizerný, katastrofální kytky, avatar anonymu. Tohle je prostě design, co se měl stáhnout a znovu ho spustit třeba za 14 dnů, až to upraví a ne to dělat za pochodu.
@smurfka @debra.morgan
Možná proto, že do Gottovy diskuse napsala Monča. A ta má už teď na starosti jiné záležitosti, než provoz a úpravy webu ![]()
@unuděná píše:
Lžeš.
@salamio píše:
Lžeš.
Přišli ti lepší ty androgynní obrázky uživatelů? Ta svítivě červená tlačítka? Hele, sorry, ale aspoň něco.
Jinak samozřejmě souhlasím, že to má k dokonalosti dost daleko, ale už se na to dá koukat bez infarktu.