Vzhled přirození po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5854
13.7.14 10:51

@trpaslinka pod to se můžu podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.14 10:52

@Lentilka666 Buď v klidu. Každá jsme sice jiná, ale já se vždy hrozně těšila na prvních pár měsíců po porodu a konkrétně na ten první měsíc úplně nejvíc. Poslední dva porody jsem byla bez šití, porodila jsem pětikilové dítě a tam dole jsem byla hned po porodu jako v sedmnácti :mrgreen: vše hezky stáhlé a fakt super. Prsa velká a bříško žádné. Vždycky jsem ve sprše prosila tam toho nahoře, aby mi to tak zůstalo celý život :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
13.7.14 10:53

Tedy toto má být diskuze na víkend?, To je masakr, vaše starosti na mojí hlavu, hele berte to tak…jsou na tom někteří i hůř a starosti jakou jí mám po porodu jsem nikdy neřešila, ale to přijde věkem, až vám bude přes 40 bude vám to všem zcela jedno :think: a nechtějte řešit problémy co mám např já a taky si říkám že jsou lidi co jsou na tom ještě hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
13.7.14 10:56

Tak me teda po porodu zajimalo jak vypadam :-D takze po sestinedeli, po prvnim sexu, kdy nam to neslo, jsem provedla kontrolu a sesili me tak na uzko, ze mi rok trvalo, nez byl sex bezbolestny ale za to o dosr lepsi, ale jinou zmenu jsem asi nezaznamenala, manzel si nestezuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.14 10:57

@trpaslinka Nemusí být u všech, neděste ji :mrgreen: jak už jsem tady kdysi zmiňovala, je to o genech..já chytla super geny po tátovi a tři děti na mně rozhodně nejsou znát. Ani tam dole, ani na břiše, ani na prsách a to začím 7.rok kojení. Zakladatelko, jsi mladá, podle mě je vše hezky pružné a budeš ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
13.7.14 10:59
@LennaZS píše:
já chytla super geny po tátovi a tři děti na mně rozhodně nejsou znát. Ani tam dole, ani na břiše, ani na prsách a to začím 7.rok kojení.

A táta kojil jak dlouho??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.7.14 11:00
@Rampepurna píše:
A táta kojil jak dlouho??? ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
13.7.14 11:08

@LennaZS jak neděste ji? Vždyť říkám, že záleží na tom, jak se s tím tělo vypořádá. Ale těsně po porodu je to jeden velký otok. Je nepotřebovala šití, ale první den po porodu jsem nepoznala, kde začíná a kde končí který pysk. Vnitřní, vnější, všechno jedna boule. Naštěstí žádná jiná zranění. Po 3 dnech to bylo už lepší. A po týdnu už asi v pohodě. Ještě štěstí, že jde jen o dny a ne roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
13.7.14 11:12

@Lentilka666 tvoje starosti bych chtěla mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.7.14 11:20

http://curcovia.com/…70-wplok.jpg