Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lentilka666 Buď v klidu. Každá jsme sice jiná, ale já se vždy hrozně těšila na prvních pár měsíců po porodu a konkrétně na ten první měsíc úplně nejvíc. Poslední dva porody jsem byla bez šití, porodila jsem pětikilové dítě a tam dole jsem byla hned po porodu jako v sedmnácti
vše hezky stáhlé a fakt super. Prsa velká a bříško žádné. Vždycky jsem ve sprše prosila tam toho nahoře, aby mi to tak zůstalo celý život
![]()
Tedy toto má být diskuze na víkend?, To je masakr, vaše starosti na mojí hlavu, hele berte to tak…jsou na tom někteří i hůř a starosti jakou jí mám po porodu jsem nikdy neřešila, ale to přijde věkem, až vám bude přes 40 bude vám to všem zcela jedno
a nechtějte řešit problémy co mám např já a taky si říkám že jsou lidi co jsou na tom ještě hůř…
Tak me teda po porodu zajimalo jak vypadam
takze po sestinedeli, po prvnim sexu, kdy nam to neslo, jsem provedla kontrolu a sesili me tak na uzko, ze mi rok trvalo, nez byl sex bezbolestny ale za to o dosr lepsi, ale jinou zmenu jsem asi nezaznamenala, manzel si nestezuje ![]()
@trpaslinka Nemusí být u všech, neděste ji
jak už jsem tady kdysi zmiňovala, je to o genech..já chytla super geny po tátovi a tři děti na mně rozhodně nejsou znát. Ani tam dole, ani na břiše, ani na prsách a to začím 7.rok kojení. Zakladatelko, jsi mladá, podle mě je vše hezky pružné a budeš ok…
@LennaZS píše:
já chytla super geny po tátovi a tři děti na mně rozhodně nejsou znát. Ani tam dole, ani na břiše, ani na prsách a to začím 7.rok kojení.
A táta kojil jak dlouho??? ![]()
@LennaZS jak neděste ji? Vždyť říkám, že záleží na tom, jak se s tím tělo vypořádá. Ale těsně po porodu je to jeden velký otok. Je nepotřebovala šití, ale první den po porodu jsem nepoznala, kde začíná a kde končí který pysk. Vnitřní, vnější, všechno jedna boule. Naštěstí žádná jiná zranění. Po 3 dnech to bylo už lepší. A po týdnu už asi v pohodě. Ještě štěstí, že jde jen o dny a ne roky ![]()