Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem ve 28 tt, na strankach vzp jsem se docetla, ze prispivaji na odsavacky. Pokud si ji objednam ted, muzu si o prispevek zazadat jiz nyni nebo az po porodu? A nevite neco o tom, ze by se prispivalo na monitor dechu?
Nejlepší je napsat přímo na pojištovnu, oni urcite odpoví nejlíp!-) určitě mají nějaké pravidla, které je potřeba splnit aby na věci přispěli
@levandulka123 na jejich www stránkách najdeš určitě vše potřebné
Já měla v roce 2013 příspěvek 1000kc na chuvičku. Dokládala jsem daňový doklad a rč dítěte…
@Anix jj taky se mi zda ze to budu muset objednat az po porodu ![]()
@levandulka123 myslím ze to musíš vyřídit do října a nesmí to byt starší nez nevim kolik měsíců. Je to popsané v VZP klubu. Rozhodne myslim, ze to můžeš koupit ted
Na jedno těhotenství můžeš čerpat 1000,– na potřeby pro kojení, podprsenky. Stačí tehu průkaz nebo rodný list dítěte.
Na monitor dechu neprispivaji
@levandulka123 ale ještě dodám, že se do té 1000,– počítá i ev. proplaceny screening (který by podle mě měla plně hradit pojišťovna, Le to je jiné téma)
@lupilka.cz ja zatim jakekoliv vysetreni mela zdarma
i geneticky ultrazvuk ![]()
Tak jsem volala na VZP a odsávačka se může zakoupit teď ale proplatí mi jí až po porodu musí k ní být doklad o zaplaceni takze když si to necháte poslat poštou tak doklad že jste dobírku zaplatili.
Tak jsem volala na VZP a odsávačka se může zakoupit teď ale proplatí mi jí až po porodu musí k ní být doklad o zaplaceni takze když si to necháte poslat poštou tak doklad že jste dobírku zaplatili.