Vzpomínky na porod

1
27.9.24 17:46

Vzpomínky na porod

Ahoj, píšu bakalářskou práci a chtěla jsem tě poprosit o vyplnění dotazníku na téma: vliv psychiky na průběh porodu. Zabere ti to maximálně 5 minut.
Myslím si, že si u toho můžeš zavzpomínat na tvůj zážitek z porodu.
Prosím o vyplnění pouze pokud si prvorodička, maximálně rok od tvého porodu a pouze pokud si rodila vaginálním porodem nebo akutním císařským řezem.
Snad se mi povede mou bakalářskou práci pár věcí v systému změnit.
Děkuji moc!❤️

Zde je odkaz na dotazník:
https://www.survio.com/…5N8U7L4W5M7C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6680
27.9.24 19:48

Upřímně si myslím, že tohle je spíše na rozhovor, než dotazník. Můj porod byl horor, nemohl za to personál - ale odpovědi tak mohou vyznívat. Nemohlo za to ani to, že jsem se nepřipravovala - tělo prostě nefungovalo - ale odpovědi by tak mohly vyznívat. Ale co koho připraví na to, že musí být vyvolávání (špatná plodovka), kontrakce po 2 tabletě mě spíše nutily skočit z okna, než rodit a zároveň nefungovaly k tlačení? Bez epiduralu jim tam spáchám sebevraždu a stejně mi došla síla a prcek šel vexem. Zadní poloha, tohle rodit bylo za trest :mrgreen: :mrgreen: no a trauma žádné nemám. Kvalita dotazníku nevím :think: ale odpovědi tam máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4354
27.9.24 21:39

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na prvni porod jsem sla vysmata a dobre naladena, dostala krizove bolesti a myslela ze tam chcipnu, na pana doktora anesteziologa s laskou vzpominam doted :srdce:
druhy porod jsem mela drsny nervy cely treti trimestr, porod rychly a bezproblemovy…
mnooo… dotaznik se me netyka, ale pobavilo :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
27.9.24 21:57

Hmm škoda, že jen prvorodičky a do roku. Na vše bych v pohodě odpověděla. Na to se fakt nezapomíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.24 10:32

Tohle zní super zajímavě, ale bohužel se nemůžu zúčastnit – moje děti už nejsou prvorodička záležitost! 😊 Ale držím ti palce, ať ti to klapne s bakalářkou a najdeš co nejvíc respondentek! 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí