Vztah jde do háje :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.11 08:57
kattkka píše:
Anonymní píše:
Obdivuji, žes to vydržela tak dlouho!!! Škoda, žes ho nedokopala ke svatbě, je to přece jen zlom v životě i pro toho chlapa a začne vztah brát víc vážně, takhle má vždy obhajobu, že je svobodný, že si vlastně může dělat co chce a kdy chce.
Samozřejmě by se měl více věnovat rodiněš, i ty si potřebuješ někdy odpočinout a on by měl být schopen se postarat o malého, když chceš ty ven třeba s kamarádkou.
Musíte si to pořádně vyříkat, vše, jinak je to cesta do pekel.
:lol: :lol: promin ale tohle neni pravda.My svatbu nechcem ale vztah berem vazne hodne nam staci dite.A uplne nejvetsi kravina je chlapa do kopat do svatby par v okoli mam a vis jak to skoncilo rozvodem takze tudy cesta neveda.

je všeobecně znmo, že spolu mnohem déle vydrží páry sezdané než nesezdané - už proto, že rozvod je docela složitá záležitost ,tak mají mnohem větší vůli ty problémy řešit jinak než ukončením vztahu. Ano i přesto, že je tolik rozvodů - sezdané páry mají delší šanci na přežití.
Je mu 35…a to ho nemůže nějak v kladném slova smyslu ovlivnit rodina? nebo jim to připadá normální?

• Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 08:57
Anonymní píše:
no ale to si to pak doma neumis predstavit, nebude semnou mluvit, jak kdybych neco udelala. ach jo
kattkka píše:
Anonymní píše:
to je, rikam mu porad ze mysli jen na sebe :-? ale on mi rekne ze do prace chodi kvuli nam, aby jsme meli penize, proste se to vzdy otoci proti me :cry: min. tyden jsem chtela s kamaradkou na vinko a to jsem si vyslechla. mluvil jakoby na prcka " vidis mama nas tady necha samotny, radsi si jde sednout do hospody atd." takze jsem zustala doma a sla spat, protoze malej uz taky spinkal :-? a to ja nikam nechodim, naposledy jsem byla vic jak pred mesicem segre na narozkach a to jejn chvilku :cert:
lenk píše:
myslím že tvůj chlap je pěknej sobec.
radu nemám, my to doma taky řešili, ale můj už se teď docela snaží, kamarády omezil a spolu ca co týden někam jedem (na trh, na větší nákup, na večeři, na návštěvu, vyjimečně kino). jsem to teda já kdo vymýšlí kam se pojede, ale manžel už se netváří otráveně a nevymlouvá se že nemůže/nechce/nemá čas.
Chyba.TY musis jit i kdyz bude mit takove reci nesmis se nechat!

Tak nebude s tebou mluvit ale udelej to parkrat taky.A nebo mas dalsi variantu sbalit mu kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 09:01
Anonymní píše:
kattkka píše:
Anonymní píše:
Obdivuji, žes to vydržela tak dlouho!!! Škoda, žes ho nedokopala ke svatbě, je to přece jen zlom v životě i pro toho chlapa a začne vztah brát víc vážně, takhle má vždy obhajobu, že je svobodný, že si vlastně může dělat co chce a kdy chce.
Samozřejmě by se měl více věnovat rodiněš, i ty si potřebuješ někdy odpočinout a on by měl být schopen se postarat o malého, když chceš ty ven třeba s kamarádkou.
Musíte si to pořádně vyříkat, vše, jinak je to cesta do pekel.
:lol: :lol: promin ale tohle neni pravda.My svatbu nechcem ale vztah berem vazne hodne nam staci dite.A uplne nejvetsi kravina je chlapa do kopat do svatby par v okoli mam a vis jak to skoncilo rozvodem takze tudy cesta neveda.
je všeobecně znmo, že spolu mnohem déle vydrží páry sezdané než nesezdané - už proto, že rozvod je docela složitá záležitost ,tak mají mnohem větší vůli ty problémy řešit jinak než ukončením vztahu. Ano i přesto, že je tolik rozvodů - sezdané páry mají delší šanci na přežití.
Je mu 35…a to ho nemůže nějak v kladném slova smyslu ovlivnit rodina? nebo jim to připadá normální?

To neni pravda i s manzelstvi s edokazu sbalit za 5minut.A i rozchod muze trvat treba pul roku neni.mimochodem porc je tedy vysoka rozvodovost?? Je to na stejno zalezi n adanym paru nekdo spolu funguje jako v manzelstvi a nekdo naopak v manzelstvi fungovat nedokazal a rozvedl se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:03

kattkka:

zbalit kufry, uz jsem taky zkousela, rekl mi že jestli odejdu tak bez malyho a ze si nak zaridi abych ho nedostala (ma dost znamych, tak bych tomu i verila) ale ja od nej ani nechci odejit, mam ho opravdu rada, chtela bych to nak vyresit ale jak :cry: :cry: porad dokola mu rikam co mi vadi a jeste me dostane kdyz mi rekne :
" tak si najdi praci, nos domu ty penize co ja a ja budu doma s matejem" pripadam si pak vzdy jak kdyz nic doma nedelam „jen hlidam dite“ :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
31309
14.4.11 09:06

anonymní: mám toho k tomu říct tolik, že ani nevím kde začít. Tak to vezmem jedno po druhém

• pořád lítá po kamarádech

: jak to bylo před tvým těhotenstvím?nemáte to náhodou takhle doma zažité už léta a pak se tak trochu není co divit, že to dělá dál a ještě navíc nechápe co ti na tom vadí. :možná bych se trochu zamyslela nad tím, jestli náhodou pokaždé, když dorazí domů na něj nevyrukuješ s hysterickou scénkou a tím se dostáváte do začarovaného kruhu - on lítá po kamarádech protože si hysterka protože on lítá po všech čertech…nevyčítám ti to, jen píšu to co se mě stalo cca před šesti lety - jedinou možností je, že jeden z vás ustoupí a uklidní situaci…já ve chvíli kdy jsem na něj přestala vyjíždět, tak on přestal mít potřebu bejt ode mě co nejdál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
14.4.11 09:07
kattkka píše:
Anonymní píše:
no ale to si to pak doma neumis predstavit, nebude semnou mluvit, jak kdybych neco udelala. ach jo
kattkka píše:
Anonymní píše:
to je, rikam mu porad ze mysli jen na sebe :-? ale on mi rekne ze do prace chodi kvuli nam, aby jsme meli penize, proste se to vzdy otoci proti me :cry: min. tyden jsem chtela s kamaradkou na vinko a to jsem si vyslechla. mluvil jakoby na prcka " vidis mama nas tady necha samotny, radsi si jde sednout do hospody atd." takze jsem zustala doma a sla spat, protoze malej uz taky spinkal :-? a to ja nikam nechodim, naposledy jsem byla vic jak pred mesicem segre na narozkach a to jejn chvilku :cert:
lenk píše:
myslím že tvůj chlap je pěknej sobec.
radu nemám, my to doma taky řešili, ale můj už se teď docela snaží, kamarády omezil a spolu ca co týden někam jedem (na trh, na větší nákup, na večeři, na návštěvu, vyjimečně kino). jsem to teda já kdo vymýšlí kam se pojede, ale manžel už se netváří otráveně a nevymlouvá se že nemůže/nechce/nemá čas.
Chyba.TY musis jit i kdyz bude mit takove reci nesmis se nechat!
Tak nebude s tebou mluvit ale udelej to parkrat taky.A nebo mas dalsi variantu sbalit mu kufry.

To si děláš srandu, ne? Takže on může chodit ven jak se mu chce, ale kdybys udělala to samé ty, tak bude milostpán naštvaný? Tak hele - za prvé, bych vypadla ven, za druhé kdyby měl nějaké kecy, tak bych ho pěkně a rychle usadila, za třetí - nemá doma komplet servis? Vypadne ven a ty mu děláš večeři…Přestala bych s tím - v ledničce si může vzít co chce.
Jo a mmch - pokud by vyrazil beze mě na ples, tak by zíral jakou bych mu dala čočku a příště bych mu oznámila, že jdeš s kámoškou na ples ty a sama - ať hlídá malého on, je taky otec a ty se potřebuješ zrelaxovat - a kdyby měl kecy, tak mu říct, já tam na rozdíl od tebe jdu tancovat a pokecat si, počítej, že mu zatneš tipec. Nenech sebou vláčet. Bude spokojený, že má doma puťku a on si venku může dělat bůhví co - mě by zajímalo co tam s kamarádem pořád dělá - buď je na kluky nebo to je krycí zástěrka pro kamarádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.11 09:07

Tak to je hnusné sobecké vydíraní!!! a jak to máte s bydlením? Byvili jste se někdyo budoucnosti za deset a více let? Jak si tohle soužití dále představuje? Nebo když se mu nebudeš hosit do krámu tak jako půjdeš?

• Citovat
  • Upravit
31309
14.4.11 09:08

a další věc: jak už tu psaly ostatní, jdi ven aspoň jednou do týdne, na jeho „citověvydířačské kecy“ kašli, však ono ho neubyde…a pokud by bylo nejhůř, tak ať ti pohlídá třeba máma…každopádně se neuvazuj jen doma u kočáru, ukaž mu, že se teda umíš bavit sama, když mu nejsi dost dobrá - možná se zamyslí a přijde na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 09:08

To se neboj on by ti jen vyhrozoval. Kdyz si to mysli at si vezme tyden dovolene ty si na ten najdi brigadu.On hodne rychle obrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:09

nene ja nejsem ten tip co dela sceny, ja jsem tip co spis nemluvi, neumim se hadat. ano bylo to tak vzdy kamaradi, kamaradi ale 3roky mu rikam ze mi to vadi ze jim dava prednost predemnou a 3roky mu to rikam k nicemu.

Mar__tanka1983 píše:
anonymní: mám toho k tomu říct tolik, že ani nevím kde začít. Tak to vezmem jedno po druhém
  • pořád lítá po kamarádech
: jak to bylo před tvým těhotenstvím?nemáte to náhodou takhle doma zažité už léta a pak se tak trochu není co divit, že to dělá dál a ještě navíc nechápe co ti na tom vadí. :možná bych se trochu zamyslela nad tím, jestli náhodou pokaždé, když dorazí domů na něj nevyrukuješ s hysterickou scénkou a tím se dostáváte do začarovaného kruhu - on lítá po kamarádech protože si hysterka protože on lítá po všech čertech…nevyčítám ti to, jen píšu to co se mě stalo cca před šesti lety - jedinou možností je, že jeden z vás ustoupí a uklidní situaci…já ve chvíli kdy jsem na něj přestala vyjíždět, tak on přestal mít potřebu bejt ode mě co nejdál…
  • Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 09:10

Zakladatelko: odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:11

mostecko

kattkka píše:
Zakladatelko: odkud jsi?
  • Citovat
  • Upravit
1939
14.4.11 09:13

No, chlapi jsou někdy sobci…zejména si neuvědomují, co znamená pro ženu dítě, že je to 24h pohotovost a mateřská zodpovědnost…málo chlapů rozumí ženě, která je zavřená několik měsíců jako liška v noře bez společnosti. Já mám dvouměsíční mimi a samota mi lezla pěkně na budku, dost jsem byla nervózní i na manžela…byla jsem mu schopná vyčítat, že jde zalít zahrádku, vedle k rodičům, že se jde podívat nebo si zahrát fotbal…nakonec mě to přestalo bavit tyhle tahanice a jeho pocit že nic nemůže dělat, tak jsme si jednou večer promluvili, každý jsme si řekli svoje pocity. Já si uvědomila, že ho nemůžu až tak držet doma a on si zas uvědomil, že by nemusel být všude a víc mi začal pomáhat s malou.
Jenže, babo raď, já ti radit nechci…řeknu asi tak, jestli jste si schopni ještě promluvit, vyříkat si to co vás trápí a každý se podle toho zařídit k lepšímu, tak má vztah samozřejmě cenu, protože vám na něm záleží…ale jestli jedna strana není ochotna, tak těžko ta druhá něco zmůže......
Ale ty se tolik netrap, abys plakala…skus si třeba s malým udělat svůj program, vyjdi si s kočárkem nebo s kamarádkou, udělej si nějakou radost, prostě se rozptyl, než se to nějak pořeší, nebo by ses zbláznila. Já taky chodím s malou všude…nedokáži ji nechat někde hlídat a je na to ještě malá. Kdybych nejala během týdne na výlet nebo někam do města, tak mě klepne…neboj, taky jsem se musela smířit s tím, že už jsme tři a když je můj v práci, chodím jako kočka s kotětem :mrgreen: Člověk hlavně nesmí žít s pocitem, že dítě mu brání mít zábavnější nebo volnější život…tohle musí mít ti dva srovnané ještě před početím :-D
Přeji ti hodně štěstí a ať ti to dobře dopadne! A na toho kámoše z „mládí“ bacha, ze zkušenosti vím, že když něco není mezi dvěma vyřešené, je to ještě těžší, zamotat si do hlavy a třeba i do srdce někoho třetího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
14.4.11 09:17

anonymní, promiň, teˇti to možná řeknu až příliš naplno, ale co sis myslela? jestli byl takový odjaktěživa…proč sis s ním nepromluvila dřív? teď když už máte společně dítě, tak je všechno o dost těžší…to sis jako myslela, že se stane „podle papíru“ otcem a obrátí se o 360 stupňů?

jak jsem psala,mě přítel dělal podobné věci (kamarádi důležitější než já), ze začátku, teď už je to pár let, změnil náhled na svět, náš vztah i všechno okolo - ale dokud k téhle změně nedošlo, tak bych s ním dítě „nechtěla ani boha“…

a rodinu ste chtěli oba nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:20

ale vzdyt pisu ze jsem mu rikala od zacatku ze mi to vadi!! jenze ja ho miluju aporad jsem vereila ze nekdy se to zmeni. mimco jsme neplanovali, proste se nam to podarilo i pres antikoncepci a nechali jsme si ho, nemohla a ani nechtela bych jit na preruseni

Mar__tanka1983 píše:
anonymní, promiň, teˇti to možná řeknu až příliš naplno, ale co sis myslela? jestli byl takový odjaktěživa…proč sis s ním nepromluvila dřív? teď když už máte společně dítě, tak je všechno o dost těžší…to sis jako myslela, že se stane „podle papíru“ otcem a obrátí se o 360 stupňů?

jak jsem psala,mě přítel dělal podobné věci (kamarádi důležitější než já), ze začátku, teď už je to pár let, změnil náhled na svět, náš vztah i všechno okolo - ale dokud k téhle změně nedošlo, tak bych s ním dítě „nechtěla ani boha“…

a rodinu ste chtěli oba nebo jak?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí