Vztah jde do háje :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
14.4.11 10:18

ja si myslim ze kdyz spolu maji dva byt tak spolu budou i bez papiru, tot muj nazor :-)

kattkka píše:
Anonymní píše:
Tak pokud si se skoro tchýní rozumíš, mají malého rádi…tak v pokecu nevidím problém - vždy by to bylo ku prospěchu všem. Asi mám jinak položený bod sebeúcty, ale chlap, kterému bych nestála za to aby si mě vzal - ten by mi nestál za to abych s ním měla dítě a pokud by se neplánovaně zadařilo - jako vám, tak trvám na mém příjmení pro dítě…možná by mu leccos docvaklo :cert:
jenomze nekdo proste svatbu mit nechce.Coz i zakladatelka nekde psala. :wink: . Vazim si vic zenskych ktere to chlapa k oltari neuhani nez tech ktere to udelaji a beztak se do par let rozvedou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31301
14.4.11 10:19

tak v tomhle třeba s poslední anonymní tak úplně nesouhlasím, já jsem taky jedna z těch, co nepovažuje sňatek za něco důležitého…a to že si mě partner nechce vzít neberu jako urážku (já se taky vdávat nechci)…

nejhorší na tom ale je, že si za to jeho chování k tobě z dost podstatné části můžeš sama tím, že s mu to neutla hned v začátku…
my si z toho časem s partnerem udělali i jakousi „legraci“ která ale jasně ukazuje, kde je hranice…

když to přítel dle mého pocitu začne přehánět, tak mu stále ještě zvesela řeknu: „jak myslíš, budeš bez večeře…ne…jinak…k večeři bude buřtguláš“
on ho bytostně nesnáší a v dobách kdy mě extrémně štval tak sem mu ho natruc vařila k večeři…nyní už jen stačí to takhle stále ještě ve srandě připomenout…a většinou pochopí…

ale sme stále u toho samého-musíte si o tom promluvit a chtít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 10:28
market.s.87 píše:
ja si myslim ze kdyz spolu maji dva byt tak spolu budou i bez papiru, tot muj nazor :-)
kattkka píše:
Anonymní píše:
Tak pokud si se skoro tchýní rozumíš, mají malého rádi…tak v pokecu nevidím problém - vždy by to bylo ku prospěchu všem. Asi mám jinak položený bod sebeúcty, ale chlap, kterému bych nestála za to aby si mě vzal - ten by mi nestál za to abych s ním měla dítě a pokud by se neplánovaně zadařilo - jako vám, tak trvám na mém příjmení pro dítě…možná by mu leccos docvaklo :cert:
jenomze nekdo proste svatbu mit nechce.Coz i zakladatelka nekde psala. :wink: . Vazim si vic zenskych ktere to chlapa k oltari neuhani nez tech ktere to udelaji a beztak se do par let rozvedou.
ˇ Čím jsem starší, tím víc mi dochází, že ten způsob " beze svatby" je mnohem výhodnější pro chlapy, než pro ženské…potvrzují to i tyto případy..
Jinak zakladatelko, můžu vědět jaké máš nejvyšší dosažené vzdělání?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.11 10:30

střední s maturitou zamereny na cestovní ruch, proc??

Anonymní píše:
market.s.87 píše:
kattkka píše:
Anonymní píše:
ˇ Čím jsem starší, tím víc mi dochází, že ten způsob " beze svatby" je mnohem výhodnější pro chlapy, než pro ženské…potvrzují to i tyto případy..
  • Citovat
  • Upravit
31301
14.4.11 10:30
Anonymní píše:
market.s.87 píše:
kattkka píše:
Anonymní píše:

jen mimochodem, nemyslím si, že by v tom výraznou roli hrálo vzdělání.....to na sociální inteligenci (a koneckonců ani na "klasické " IQ) nebude mít nijak výrazně velký vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 10:36

Tajně jesm doufala, že vysokoškolačka by s sebou takhle zametat nenechala… :zed:

• Citovat
  • Upravit
31301
14.4.11 10:38

já ti nevím, já sem snad dokonce četla, že co se týče například domácího násilí tak jsou na nejvyšších příčkách právě vysokoškoláci co doma usurpujou svoje partnerky…a taky by člověk řekl, že by mohli mít rozum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 10:55

A ja myslela ze to vzdelani se tyka te svatby.Pritel je vysokoskolak ja mam vyuceni ale svatbu nechcem ani jeden.takze az jednou budem mit ten kus papiru tak jen z duvodu aby okoli dalo pokoj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
14.4.11 10:55
zbalit kufry, uz jsem taky zkousela, rekl mi že jestli odejdu tak bez malyho a ze si nak zaridi abych ho nedostala (ma dost znamych, tak bych tomu i verila) ale ja od nej ani nechci odejit, mam ho opravdu rada, chtela bych to nak vyresit ale jak :cry: :cry: porad dokola mu rikam co mi vadi a jeste me dostane kdyz mi rekne :
" tak si najdi praci, nos domu ty penize co ja a ja budu doma s matejem" pripadam si pak vzdy jak kdyz nic doma nedelam „jen hlidam dite“ :pocitac:

on tě normálně psychicky deptá… to ti nevadí? Osobně jsem také zažila, že pro přítele existovali pouze kamarádi..a já? jsem se mu hodila! vše jsem pro něj udělala. a jak jsem chtěla někam jít? hned jsem se minimálně kurvila.

je ti 24 let. Opravdu chceš žít s tímto člověkem? já chápu, že ho miluješ. ale co na něm miluješ??? že s tebou nikam nejde? děláš mu služku? nikam nemůžeš?já tamtoho také milovala. byla jsem šíleně hloupá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
14.4.11 10:57

Ahojky, mrzi me v jake jsi situaci a myslim, ze to docela chapu. Taky jsem docela dlouho setrvavala v neuspokojivem vztahu, proto, ze jsem tehdejsiho pritele milovala celym srdcem a porad jsem si rikala, ze to bude dobre, ze to a to se urcite zmeni… atd. Trvalo mi to skoro sedm let, nez jsem pochopila, ze to zasadni se nikdy nezmeni. Po svych 27. narozeninach jsem si uvedomila, ze jsem stravila 7.let staranim se a podporou (psychickou i materialni)o chlapa, ktery to bere jako absolutni samozrejmost a nikdy si toho nebude dostatecne vazit (mimochodem tchyne byla pro me v mnohem vice nez vlastni matka, milovala jsem ji,byla zlata, ale na druhou stranu to byla prave ona, kdo ho zvykla na to , ze podridit svuj zivot a sve potreby pro jeho spokojenost je v poradku a normalni). Tak jsem si rekla, je mi 27 (chtela jsem davno dite, ale nastesti byl na to pritel posera a vyhybal se zodpovednosti jak mohl s vymluvou na spatne financni podminky)a nejsem stastna…mela jsem na vyber zustat s pritelem, i kdyz jsem vedela, ze to nikdy jine nebude a nebo byt „sobecek“ odejit a najit nekoho, kdo si me bude vic vazit, protoze si to zaslouzim a k zivotu a ke svemu stesti to potrebuji. Vybrala jsem si to druhe a nikdy jsem toho nelitovala, i kdyz lehke to rozhodne nebylo. On, bude vzdy clovek, ktereho jsem milovala nejvic. Ale to neznamena, ze to je to prave a hlavne pro zivot dulezite. Kdyz ma clovek rad az prilis, ma tendence ustupovat na ukor sebe, svoji spokojenosti, ale to se nikdy nevyplaci. Protoze ti to casem zacne vadit a hlodat a jsi pak na pritele protivna, on prave duvody nevidi, nechape a vidi jen hysterickou babu od ktere musi utikat. Anebo ustupujes, ustupujes, az se z tebe stane jen troska, bez vlastni vule a takove baby sexy a zadouci nepripadnou nikomu, at uz jsou sebekrasnejsi.
Tvoje situace je slozitejsi, protoze mate mimi…takze radikalni reseni bych volila az jako posledni moznost.
Byt tebou, tak (kdyz ma rad ty putky)uvarim dobrou veceri,hezky se obleknu, upravim a budu na pritele mila. Po veceri (az maly usne) zahajim rec…ne hadani, vycitani, zacla bych tim, ze si jej vazis, ze chodi do prace a zivi rodinu, ze ho milujes atd bla bla, ze chapes, ze si potrebuje obcas vyjit ven s kamarady, ale pokud ma vas vztah fungovat, meli byste si take urcit nejaky cas pro sebe vy dva. Domluvit hlidani, nekam si vyjit, jet spolecne o vikendu na vylet…atd, zaroven bych se snazila mu popsat svoje pocity, aby pochopil, ze i matka na rodicovske dovolene potrebuje obcas stejne jako on cas jenom pro sebe… Hlavne zadna hysterie a vycitani, na to jsou chlapy haklivy. Proste rict citlive co mi vadi a navrhnout nejaka reseni .. A Zduraznit, ze soucasny stav je pro tebe neuspokojivy a dlouhodobe neunosny a pokud se neco nezmeni a nedomluvite se napr. na nejakych kompromisech, ze to take muze vzit spatny konec…a to snad neni v zajmu ani jednoho z vas…Ale hlavne, dojit k nejakym smysluplnym vysledkum, domluvit se v klidu co se zmeni a to dodrzet.
Ale nedelej to driv, nez to budes myslet opravdu vazne…musi to z tebe citit a opravdu bud dusledna, s chlapama je to ve vychove jako s detma - jednou jim ustoupis a je to v pr… :-D
Tak se nejdrive rozmysli, jestli mas dost sil na vzpouru a vytahnuti „do boje“ za svou spokojenost a nebo jestli sis jen potrebovala vylit srdicko a nechat se politovat.
Sama vim, ze takove rozhodnuti vyzaduje spoustu odvahy, ale delas to pro sebe a ted uz i pro vase mimco. Clovek musi se vsim zacit nejdrive u sebe, takze - mej se rada a chtej byt ve svem zivote spokojena, zaslouzis si to!
Drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
14.4.11 11:14
Anonymní píše:
market.s.87 píše:
kattkka píše:
Anonymní píše:

no nevím,já taky svatbu nevidím jako důležitou a určitě svatba nezaručí štěstí.Já si zas myslim,že chlap si po svatbě myslí,že má ženskou jistou a už se nemusí tak snažit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31301
14.4.11 11:15

souhlasim s danuškou…halvně na konci to je svatá pravda - a tys totaky udělala, sama si v začátku psala, že „mu to říkáš už celé 3 roky“ a to je právě ono, asi to nebylo dost důsledné a on nad tím mávnul vždy rukou s tím, že se vycukáš a zase se pojede ve starých kolejích - a ono to nakonec tak bylo…

základ je opravdu se rozhodnout a jít si za tím a nenechat se odradit a pokud by ti i dál vyhrožoval sbalením kufrů, tak to udělej první…nenech sebou vláčet.

mmch já mám stř. s maturitou a můj partner (no jo, mladej blbec) jen nedokončený učňák (i přesto je to inteligentní šikovný chlap co se umí postarat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31301
14.4.11 11:17
no nevím,já taky svatbu nevidím jako důležitou a určitě svatba nezaručí štěstí.Já si zas myslim,že chlap si po svatbě myslí,že má ženskou jistou a už se nemusí tak snažit :nevim:

a bohužel i naopak, ženská si myslí, tak jo, mám kroužek na prstu a je to, přestane se o sebe i o vztah starat…

a pak to kolikrát končí tak, že ona je sama doma a on sám v hospodě…oba nespokojení a ani vlastně neví kde se to vzalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.4.11 11:31

No jasněže jsme u jádra věci, on tě bere jako samozřejmost, jako posluhovačku…to se pouč asi z toho vztahu s jeho bývalkou!!! Často se takové problémy opakují! Já bych mu přestala dělat večeře pod nos, ať si udělá sám…co bys ještě měla dělat, vytírat mu zadek a umývat ho??? Fakt sebou nedej orat, jak píšou holky! A pokud ti můžu poradit, na tchýni a stěžování si se vykašli…můžete mít vztah jak máma s dcerou, ale jak se to týká synáčka, akždá matka bude stát při synovi!!! To si zapamatuj!! Můžu ti jmenovat x případů, kde maminka byla hooodná a když přišlo na lámání chleba, byla to sedmihlavá saň plivající jen špatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.4.11 11:45

Ach ti chlapi :roll:
Můj teda nikam necourá, ale co není můž být a má svý jiný..mouchy.. :zed: .. někdy si asi myslí, že je stvořitelem světa, ale já mu utnu tipec :mrgreen:

Zakladatelko - Tvůj chlap je asi ještě „puberťák“.. myslím, jako že se tak cítí a cítit se chce.. Třeba si myslí, že brzy mu už bude tolik a tolik a bojí se toho.. :nevim: Já bych ho nechala, ať si chodí, ALE!!! Něco za něco.. tak by to mělo fngovat.. Zakladatelko, věřím, že je to těžké, jak říkáš, vždy to otočí proti tobě, ale zkus do něj hustit, že když půjde 5 krát do měsíce někam on, že prostě ty půjdeš alespon jenou taky!! :cert: :cert: Oznam mu to s předstihem, třeba se ho zeptej, jestli má na to a to datum něco domluveno a když řekne, že ne, tak mu to oznam.. Prostě oznam, žádný ptaní se.. Určitě bude mít keci..když je má pořad, chceš-li si vyjít.. ale nehleď na to.. Řekni v kolik odcházíš.. a v tu dobu odejdeš.. :nevim: Nevěřím, že by byl tak podlý a nebyl by v tu dobu doma..a nebo.. se domluvit s jeho maminkou…hlídat může ona…? :-P
Takhle to přece nejde aby si užíval jen on a ty abys mu podstrojovala, nosila žrádýlko do korýtka pod čumáček…?? :cert: :cert: :pocitac: Je to dospělej chlap a měl by vědět, že ačkoliv ty se staráš o malého a o něj, nejsi jeho služka, ale partnerka.. Že to ty chlapi samo netrkne :roll: :-?
Určitě tě to hodně štve.. Škoda, že nemáš prořízlou pusinu.. Ono by mu hnedle zklaplo a podle mě i spoléhá na to, že ty jsi ta kdo „mlčí a nechá se uzemnit“ :-( :-(
Přeji hodně sil, ať mu dáš co proto!! :-P :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria