Vztah jde do háje :/

Anonymní
14.4.11 08:34

vztah jde do háje ://

ahoj, omlouvam se za anonymitu ale nechci aby znamy tohle vedeli :cry: . jsem s pritelem 3roky, mame 7dmi mesicnihi chlapecka, vse bylo super, ikdyz nekdy naka ta hadka byla ale kde neni. Posledni mesic to ale stoji za prd,zacalo mi vse vadit :-? Např. s přitelem jsem nikdy nebyla na dovče, ale kazdy rok jezdi s kamaradama na tyden (co tam delaji nebudu radsi domyslet),s kamaradama porad nekam chodi (na ruzne vystavy, sednout si nekam, hokej atd.ja snima ale nemuzu, protoze by me to nebavilo, prej ) se mnou ale nikam nejde, driv mi to nevadilo ale ted uz to nemuzu prekousnout. ale vse se zlomilo, kdyz pred 3mi tydny byl ples, ptala jsem se ho jestli pujde, odpovedel ze ne, ze na tenhle ples nechodi. tak si rikam O.K. nevadi, lepsi nez aby se tam nudil, tak radeji nepujdem, nevadilo mi to. ale sel a vite skym? s kamaradem :cert: :cert: a v ten den mi zacalo vadit ze na me saha, ze mi dava pusu a vse ostatni, ani snim nespim (myslim sex), nedokazu mu napsat hezkou sms, kterou jsem si psali porad, kazde rano. on to vi, uz nekolikrat jsem mu rikala ze mi vadi ze spolu nikam nejdem, ze vse jen kamaradi, kamaradi. skonci to vzdy hadkou a slovy " dobre tak ja se snima bavit nebudu!!" tak mu reknu, O.K. tak se snima nebav, samozrejme to nikdy nedorzi. ja nechci aby se snima nebavil, at ma kamarady. ale proc me nevezme treba do kina, na veceri, do debilny zoo, nebo proc semnou nejde jen na vychazku s kocarkem? nejsme oskliva, abych rekla pravdu nemam nouzi o chlapy, ale miluju pritele a chtela bych to nak dat do poradku, ale jak?? naka vecere na usmirenou vim ze nepomuze a hlavne proc bych zase mela neco vymyslet ja? on nic neudela, mesic uz rika ze jsem divna a co mi je, kdyz mu to reknu tak cumi ale stejne nic neudela :cry: :cry: nikdy jsem ho nepodvedla, ani chut jsem nemela. mam ale tam kde jsem driv bydlela (8km ted od nas) souseda, se kterym jsem si sexualne uzivala od 16let a z do doby nez jsem potkala soucasnyho pritele. se sousedem to nikdy nebyla laska, proste jen sex a pak jsme sli kazdej po svym, ale posledni dobou mi pise smsky ale tak jiny, posila mi pusinky pres sms, pise at dorazim na kavu a me diky tomu že doma to stoji za ho**** zacina neco tahnout :cry: :cry: pritele ale miluju, ja nevim zacinam byt do toho zamotana :cry: :cry: kazdy den brecim a premyslim proc jsem tak nestastna? mozna jsem se potrebovala jen vypsat aby mi bylo lip :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
14.4.11 08:41

myslím že tvůj chlap je pěknej sobec.
radu nemám, my to doma taky řešili, ale můj už se teď docela snaží, kamarády omezil a spolu ca co týden někam jedem (na trh, na větší nákup, na večeři, na návštěvu, vyjimečně kino). jsem to teda já kdo vymýšlí kam se pojede, ale manžel už se netváří otráveně a nevymlouvá se že nemůže/nechce/nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 08:45

S pritelem chodime do spolecnosti kdyz mame hlidani.
kdyz ne tak jdem stylem patek jsi sel ty.Ja jdu v sobotu popripadne dalsi tyden.Ale je to vse o vzajemne domluve.Proste sednite si a popovidejte si.Mimochodem casto s tema kamarada chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 08:45

Obdivuji, žes to vydržela tak dlouho!!! Škoda, žes ho nedokopala ke svatbě, je to přece jen zlom v životě i pro toho chlapa a začne vztah brát víc vážně, takhle má vždy obhajobu, že je svobodný, že si vlastně může dělat co chce a kdy chce.
Samozřejmě by se měl více věnovat rodiněš, i ty si potřebuješ někdy odpočinout a on by měl být schopen se postarat o malého, když chceš ty ven třeba s kamarádkou.
Musíte si to pořádně vyříkat, vše, jinak je to cesta do pekel.

• Citovat
  • Upravit
1186
14.4.11 08:47

ještě mě napadlo, když jdeš někam ty sama nebo s kamarádkama tak mu to vadí?
já totiž vždycky vymyslím kam bych ráda a ptám se manžela na rovinu jestli jede taky, a chci to vědět hned, protože jinak nechci jet sama a domluvím se s kamarádkou, švagrovou nebo tak.
zpravidla (po nedávné diskuzi) pokud není v práci tak jede se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.4.11 08:48

Tipla bych, že jste oba ještě velmi mladí a přítel nevybouřený, můžu se zeptat kolik je mu a tobě let :?:
Nevím, mě to přijdou malicherné starosti, prostě se chce bavit, ano je to sobecké, ale opravdu mi přijde, z toho jak píšeš, že je ještě nevyzrálý a nevybouřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 08:48

to je, rikam mu porad ze mysli jen na sebe :-? ale on mi rekne ze do prace chodi kvuli nam, aby jsme meli penize, proste se to vzdy otoci proti me :cry: min. tyden jsem chtela s kamaradkou na vinko a to jsem si vyslechla. mluvil jakoby na prcka " vidis mama nas tady necha samotny, radsi si jde sednout do hospody atd." takze jsem zustala doma a sla spat, protoze malej uz taky spinkal :-? a to ja nikam nechodim, naposledy jsem byla vic jak pred mesicem segre na narozkach a to jejn chvilku :cert:

lenk píše:
radu nemám, my to doma taky řešili, ale můj už se teď docela snaží, kamarády omezil a spolu ca co týden někam jedem (na trh, na větší nákup, na večeři, na návštěvu, vyjimečně kino). jsem to teda já kdo vymýšlí kam se pojede, ale manžel už se netváří otráveně a nevymlouvá se že nemůže/nechce/nemá čas.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.11 08:50

me je 24 a jemu bude 35 takze rozum by mel mit, ten kdo by mel byt nevybourenej jsem asi ja :cry:

Katrinka píše:
Tipla bych, že jste oba ještě velmi mladí a přítel nevybouřený, můžu se zeptat kolik je mu a tobě let :?:
Nevím, mě to přijdou malicherné starosti, prostě se chce bavit, ano je to sobecké, ale opravdu mi přijde, z toho jak píšeš, že je ještě nevyzrálý a nevybouřený.
  • Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 08:50
Anonymní píše:
Obdivuji, žes to vydržela tak dlouho!!! Škoda, žes ho nedokopala ke svatbě, je to přece jen zlom v životě i pro toho chlapa a začne vztah brát víc vážně, takhle má vždy obhajobu, že je svobodný, že si vlastně může dělat co chce a kdy chce.
Samozřejmě by se měl více věnovat rodiněš, i ty si potřebuješ někdy odpočinout a on by měl být schopen se postarat o malého, když chceš ty ven třeba s kamarádkou.
Musíte si to pořádně vyříkat, vše, jinak je to cesta do pekel.
:lol: :lol: promin ale tohle neni pravda.My svatbu nechcem ale vztah berem vazne hodne nam staci dite.A uplne nejvetsi kravina je chlapa do kopat do svatby par v okoli mam a vis jak to skoncilo rozvodem takze tudy cesta neveda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 08:52
Anonymní píše:
to je, rikam mu porad ze mysli jen na sebe :-? ale on mi rekne ze do prace chodi kvuli nam, aby jsme meli penize, proste se to vzdy otoci proti me :cry: min. tyden jsem chtela s kamaradkou na vinko a to jsem si vyslechla. mluvil jakoby na prcka " vidis mama nas tady necha samotny, radsi si jde sednout do hospody atd." takze jsem zustala doma a sla spat, protoze malej uz taky spinkal :-? a to ja nikam nechodim, naposledy jsem byla vic jak pred mesicem segre na narozkach a to jejn chvilku :cert:
lenk píše:
radu nemám, my to doma taky řešili, ale můj už se teď docela snaží, kamarády omezil a spolu ca co týden někam jedem (na trh, na větší nákup, na večeři, na návštěvu, vyjimečně kino). jsem to teda já kdo vymýšlí kam se pojede, ale manžel už se netváří otráveně a nevymlouvá se že nemůže/nechce/nemá čas.

Chyba.TY musis jit i kdyz bude mit takove reci nesmis se nechat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 08:53

popovidat si nejde, jak jsem uz psala, skonci to tak ze rekne ze snima nikam chodit nebude a ja jsem ta spatna co mu zakazuje kamarady :-? min. 1× tydne jdou na pivo a tak 1× do mesice na nakou akci( myslim tim vystavy, hokej atd.) a ja? ja jsem porad doma s prckem :-( ne ze by mi to vadilo, miluju cas ktery s malym travim, ale preci jen potrebuju nakej oraz a nekam si obcas vyjit

kattkka píše:
S pritelem chodime do spolecnosti kdyz mame hlidani.
kdyz ne tak jdem stylem patek jsi sel ty.Ja jdu v sobotu popripadne dalsi tyden.Ale je to vse o vzajemne domluve.Proste sednite si a popovidejte si.Mimochodem casto s tema kamarada chodi?
  • Citovat
  • Upravit
584
14.4.11 08:54

No tak teda, čtu si to tady a bublá mi krev v žilách. To, že máma nás tady nechá… by řekl jen jednou. Pěkně bych mu vysvětlila, že je rodič stejně jako ty a že je to on, kdo neustále někam odchází. Dále bych mu řekla, že máš stejný nárok se bavit, jako on a že ok, x večerů v týdnu on x večerů ty - a pěkně bych se vyfikla a někam s kámoškama/kámošema vyrazila. Vrátíš se domů odpočatá, plná energie, v dobrém rozmaru, ať přítel vidí, že jsi ženská, co pořád ještě umí žít. Třeba mu pak v bedně cvakne a začne zase nějak fungovat. To, že tě láká ten ex je jasný, naprosto to chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 08:54

no ale to si to pak doma neumis predstavit, nebude semnou mluvit, jak kdybych neco udelala. ach jo

kattkka píše:
Anonymní píše:
lenk píše:
Chyba.TY musis jit i kdyz bude mit takove reci nesmis se nechat!
  • Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 08:55

Takze pokud jde on druhy den bez taky.A nenech se vydeptat temahle slovama.Jdes ty dnes zitra jdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.4.11 08:56

V české společnosti obecně v mysli stále zůstává, že největší štěstí ženy je pečovat o děti a o domácnost. Potažmo o chlapa. A která to nedělá, nedejbože si stěžuje … tak je divná. Zatímco největší povinností (a jedinou) je pracovat a nosit domů peníze. Tečka. V době, kdy toto nekoná … si za odměnu může dělat co chce. Vlastně - musí si po práci odpočinout dle svých představ, avby měl opět sílu zítra pracovat. Nedejbože, aby ho někdo rušil, třeba nějakým požadavkem vstávání ve čtyři k miminku … To, že JEŠTÉ se doma stará, jakože pohladí dítě a řekne mu ahoj, je bonus k dobru.

Výše napsané je nadsázka, prosím neberte doslova. Ale je faktem, že někteří muži … fakt podle toho žijí. A bohužel je to chyba ženy … je tomu svému nedala dost najevo .. že už není 20. století … a že není radikální feministka, když chce, aby práva a povinnosti byly stejné … Chlap si svá práva vydobyl, jemu nenapadne na základě výše napsaného, že i žena chce něco jiného než se celý den mazlit s dítětem a avřit k večeři jehněčí na zázvoru a pak se slastí podobající orgasmu pozorovat, jak manžílek navarcejí se z hospody si pochutnává …

Příspěvek upraven 14.04.11 v 08:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria