Vztah jde do háje :/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
14.4.11 09:20

ahoj, já sem s takovýma sobcema taky chodila, ale naštěstí to zkončilo. Jsem hrozně ráda, že tohle nemusím řešit a je mi tě hrozně líto. Podle mě je hlavní problém v tom, že si asi přítel myslí, že tě má jistou… až přestaneš brečet a začneš si v rámci možností maminky malého dítěte uživat život, tak se chytne ten tvůj sobec za hlavu. A já bych si klidně něco začala s tím o kom píšeš..víš ona někdy malé nevěra v ženský udělá divy a přitáhne stávajícího partnera zpět… ale musí být VŽDY utajená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.4.11 09:24

Ještě mě napadlo, ale nemusíš odpovídat, zda by to bylo moc osobní nebo by tě někdo odhalil ze známých jak nechceš.....přítel ve svých 35letech nebyl ženatý nebo nemá dítě z předchozího vztahu např.? Nebo nebydlel dlouho doma s rodiči? Přijde mi, podle toho co píšeš, že tak trošku neví která páčka…aby s ním nebyla řeč a přitom ti řekl, že odejdeš leda bez malého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.4.11 09:26

No, nevěru bych asi nedoporučila ani utajenou…ale každopádně zastávám týž názor, ukazát mu, že jsi samostatná, nic mu třeba chvíli nevyčítat a sám se třeba zamyslí.....nebo začne bádat co je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.4.11 09:29

Teď se mnou možná nebude někdo souhlasit, ale podle mě tohle je do jisté míry problém všech lidí, co dlouho žili v podstatě sami… Mají zajetej nějakej svůj vlastní styl života a hodně těžko se z něj nechají „vytrhnout“, vidím to kolem sebe docela často a není to doména jen chlapů (i když tam je to možná viditelnější) :-)
On prostě x let žil tak, jak jsi ho znala před tím, než jste měli dítě a nevidí důvod na tom cokoliv měnit - jemu to tak vyhovuje… Já bych klidně jednou, dvakrát za hysterku byla, u nás to docela funguje v tom ohledu, že se sice pohádáme, ale pročistí se nám doma vzduch, řeknem si věci, co bychom si v klidu neřekli a oba s manželem víme, na čem jsme… :-) Nemluvením a „urážením se“ se nic nevyřeší…
Každopádně bych si nedělala hlavu s tím, že když si chceš jít někam sednout, je naštvanej a má blbý kecy, prostě bych šla… Když by se mnou kvuli tomu nemluvil, jeho problém :nevim: Ale já bych pak teda zase na oplátku neřešila jeho a staral by se o sebe po tu dobu sám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.4.11 09:29

Zkus si párkrát vyjít se s vím bývalím alespon se někam podíváš když nechce jít tvůj přítel. A třeba když se to dozví začne žárlit a bude se ti víc věnovat ted si asi myslí že tě má jistou tak proč by se námáhal.pokud to nepomůže prič s ním to není chlap pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:30

ne od nakych 20 bydli sam, mel 2delsi vztahy (7 a 3 roky), deti nema, jen ted semnou a zenaty taky nebyl, on ani ja na svatbu moc nejsme :oops: stou posledni se rozesel protoze ji uz nebavilo mu delat odma putku, je to holka o rok mladsi nez ja a ten prvni vztah to byla takova blbka, ten vztah se rozpadnul kvuli jeji hlouposti ale to tady nechci rozebirat

stredulinka píše:
Ještě mě napadlo, ale nemusíš odpovídat, zda by to bylo moc osobní nebo by tě někdo odhalil ze známých jak nechceš.....přítel ve svých 35letech nebyl ženatý nebo nemá dítě z předchozího vztahu např.? Nebo nebydlel dlouho doma s rodiči? Přijde mi, podle toho co píšeš, že tak trošku neví která páčka…aby s ním nebyla řeč a přitom ti řekl, že odejdeš leda bez malého…
  • Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 09:35
Anonymní píše:
ne od nakych 20 bydli sam, mel 2delsi vztahy (7 a 3 roky), deti nema, jen ted semnou a zenaty taky nebyl, on ani ja na svatbu moc nejsme :oops: stou posledni se rozesel protoze ji uz nebavilo mu delat odma putku, je to holka o rok mladsi nez ja a ten prvni vztah to byla takova blbka, ten vztah se rozpadnul kvuli jeji hlouposti ale to tady nechci rozebirat
stredulinka píše:

A jsme u jadra problemu. :lol:
Pokud se snim nerozejdes tak mu budes delat celej zivot putku,sluzku,uklizecku,kucharku,a tak trochu i chuvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.11 09:37

mimochodem myslis si ze dite by si nechal?Tomu never.To by nesmel nikam chodit.Takze pouze vyhrozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31306
14.4.11 09:39

situace ve které je každá rada drahá…a hlavně je to zkomplikované tím, že se nemůžeš už jen rozhodovat sama za sebe, ale i za to malé… :think:
ale každopádně nenech sebou orat, to je cesta do pekel…
tady je očividně problém v tom, že si tě neváží…podle mě by pomohlo udělat se mu vzácnější, prostě se sem tak seber a vypadni s kámoškama večer na tah, nebo čapni prcka a na pár dní jeď na návštěvu třeba k babičce, bábince určitě uděláš radost, ty opustíš to dusno co doma máš a on bude mít čas popřemýšlet.
ale základem je mluvit, mluvit, mluvit!
a co třeba zkusit hodit řeč s „tchýní“ nebo s někým z jeho sourozenců? oni ho budou dobře znát, třeba ti vysvětlí i oni, kde je zakopanej pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:42

jo nad tim ze hodim rec s tchyni jsem taky premyslela, mam sni vic nez dobry vztah, je jak moje druha mama, proste mam tchanovce moc moc rada. ale zase mi to prijde jak takovy zalovani :-( uz jsem tam byla asi dvakrat stim ze to reknu ale nevim jak zacit a halvne jak rikam prijde mi to jak zalovani :nevim: ach jo, kdyby ty chlapy nebyli to by byl klid :-)

Mar__tanka1983 píše:
situace ve které je každá rada drahá…a hlavně je to zkomplikované tím, že se nemůžeš už jen rozhodovat sama za sebe, ale i za to malé… :think:
ale každopádně nenech sebou orat, to je cesta do pekel…
tady je očividně problém v tom, že si tě neváží…podle mě by pomohlo udělat se mu vzácnější, prostě se sem tak seber a vypadni s kámoškama večer na tah, nebo čapni prcka a na pár dní jeď na návštěvu třeba k babičce, bábince určitě uděláš radost, ty opustíš to dusno co doma máš a on bude mít čas popřemýšlet.
ale základem je mluvit, mluvit, mluvit!
a co třeba zkusit hodit řeč s „tchýní“ nebo s někým z jeho sourozenců? oni ho budou dobře znát, třeba ti vysvětlí i oni, kde je zakopanej pes…
  • Citovat
  • Upravit
31306
14.4.11 09:57

jakýpa žalování…když to nejde jinak…a navíc, ty nechceš, aby to tchýně za tebe vyřešila (nebo bys to teda neměla chtít)!! ty jdeš pro radu, kudy na něj… a to je přece úplně něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 09:58

holky ja jsem takova blbka blba :evil: mate pravdu, staram se 24h denne o malyho, to ze kazdej den uklizim jak debil mi uz taky leze na nervy a jeste jsem tak pitoma ze kdyz prijde od kamaradu tak mu delam jeste veceri kterou dostane primo pod rypak a jediny co udela je, ze se nazere a ani talir po sobe neuklidi a ja jak kravka nejvetsi kolem nej litam aby mu neco nechybelo :pocitac: :pocitac: o tom ze kos radeji bude preskakovat nez aby ho vynesl ani nemluvim :cert: tak to zkusime tedy jinak, mam preci taky pravo nekam obcas jit, ne :palec: vy mi vzdy tak poradite a tak me nadzdvyhnete ze to neni ani mozny :huban: :huban: no a jestli ani tohle nepomuze ke zmene naseho vztahu tak uz nevim :nevim: :nevim: pak uz jedine fakt zbalit kufry :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.11 09:59

to mas pravdu ze je to neco jinyho, ale jak znam tchyni tak se do nej pusti i prej muj zakaz :-? ale co treba by to pomohlo. maminka se ma preci poslouchat :-)

Mar__tanka1983 píše:
jakýpa žalování…když to nejde jinak…a navíc, ty nechceš, aby to tchýně za tebe vyřešila (nebo bys to teda neměla chtít)!! ty jdeš pro radu, kudy na něj… a to je přece úplně něco jiného…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.11 10:00

Tak pokud si se skoro tchýní rozumíš, mají malého rádi…tak v pokecu nevidím problém - vždy by to bylo ku prospěchu všem. Asi mám jinak položený bod sebeúcty, ale chlap, kterému bych nestála za to aby si mě vzal - ten by mi nestál za to abych s ním měla dítě a pokud by se neplánovaně zadařilo - jako vám, tak trvám na mém příjmení pro dítě…možná by mu leccos docvaklo :cert:

• Citovat
  • Upravit
24320
14.4.11 10:15
Anonymní píše:
Tak pokud si se skoro tchýní rozumíš, mají malého rádi…tak v pokecu nevidím problém - vždy by to bylo ku prospěchu všem. Asi mám jinak položený bod sebeúcty, ale chlap, kterému bych nestála za to aby si mě vzal - ten by mi nestál za to abych s ním měla dítě a pokud by se neplánovaně zadařilo - jako vám, tak trvám na mém příjmení pro dítě…možná by mu leccos docvaklo :cert:

jenomze nekdo proste svatbu mit nechce.Coz i zakladatelka nekde psala. :wink: . Vazim si vic zenskych ktere to chlapa k oltari neuhani nez tech ktere to udelaji a beztak se do par let rozvedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí