Vztah na pracovišti, těhotenství

89
2.8.16 20:07

vztah na pracovišti, těhotenství

Ahoj holky, :mavam:
jsem tu poprvé a mám tu jedno téma, které teď aktuálně řeším.
Mám vztah na pracovišti s kolegou. Bydlíme spolu a tvoříme i v práci oficiální pár. Oficiálně je to jen přes 5 měsíců. Jinak se známe dlouho. Oba cítíme, že je to ono a chtěli bychom se snažit o miminko. V našem vztahu ani v ničem nemám pochybnosti, ale neumím si představit, jak to budu oznamovat v práci za pár měsíců (jestli bůh dá). Mám strach z reakce mého šéfa, který není vůbec lidský a chápavý. Zas na druhou stranu mu do toho může být houby. Do jiné práce ani jeden z nás odejít nechce. Ještě na vysvětlenou, mám jiného šéfa než přítel, ale je pravda, že poslední slovo má ten můj, co se firmy týče. Přítel se toho vůbec nebojí a naopak mě uklidňuje a už teď říká, jak se moc těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.8.16 20:15

Já bych to neřešila :nevim: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
2.8.16 20:19

@PalolaS Nějak nechápu co na tom řešíš :think: to je snad úplně jedno jestli někde pracujete oba nebo jenom ty, tedy myslím s ohledem na oznamování těhotenství a pak případný návrat po rodičovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 20:19

To neřeš, však šéf s tebou žít nebude, bude to přítel, s kterým tvoříš rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
2.8.16 20:25

Proč strach ze šéfa? Nechápu :nevim: Až to bude aktuální, tak to oznámíš, budeš mít přibližný termín, do tédoby se zaučí někdo nový nebo současný… když bys musela jít dříve třeba na rizikovou, tak se to v práci taky nezblázní, neboj :)
Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.8.16 20:27

@PalolaS byla jsem na tom s přítelem hodně podobne a je to úplně v pohodě…šéfa neres :). Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 20:44

Manzel do prace nastoupil v breznu, ja koncem kvetna. V cervenci jsme sli spolu porpve ven. V srpnu jsem se k nemu nastehovala, koncem srpna jsme se rozhodli, ze se vezmeme. V pulce zari jsem otehotnela, v rijnu byla svatba a dnes spolu mame rocni holcicku :srdce: :srdce: Jsem stastna jako nikdy predtim.
Anonym, jinak smazat! (nechci, aby si to k memu nicku kdokoli priradil)

• Citovat
  • Upravit
19071
2.8.16 20:45

@PalolaS a co s tim ma spolecneho to, ze jste oba na jednom pracovisti? :think:

Kdyby otec ditete pracoval jinde, tak by ses to nebala oznamit?

Ja to asi nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.16 20:49

A? Já nějak nechápu, co chceš slyšet. :think: Já se s mým manželem taky seznámila před X lety v práci. Dali jsme se dohromady, pak spolu začali bydlet, následně si pořídili vlastní bydlení a dvě děti… Je pravda, že já se po dětech do stejné práce už nevrátím, ale to proto, že si dodělávám vzdělání a ráda bych úplně do jiného oboru. Nijak nevidím problém. Teda vidím případný problém akorát v tom, že kdyby zaměstnavatel náhodou krachl, nebo propouštěl, tak zůstanete ze dne na den bez práce třeba oba dva, nikoliv jen jeden, čímž často třeba argumentoval můj muž. :nevim: Těhotenství bych teda vůbec neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.8.16 20:53

Myslim, ze neni vubec co resit. Jak pises, sefovi je po tom houby co se deje v tvem soukromem zivote. Az to bude aktualni, oznamis ze jsi tehotna a kdy priblizne ti vychazi materska a vic by me nezajimalo co si sef mysli.
Vyhodit te nemuze, pustit musi ;-)
Jinak preji hodne stesti v snazeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14666
2.8.16 20:57

Kde je problém? :nevim: Proč by měl jeden z vás z firmy odcházet? Ty se bojíš, že kvůli tvému těhotenství tebe nebo jeho vyhodí? Předpokládám, že když jste váš vztah oficiálně zveřejnili v práci, tak nemáte žádná interní nařízení, která by vztahy na pracovišti zakazovala (jsou takové firmy), takže nevím, z čeho máš strach. Normálně oznámíš těhotenství v práci tak, aby se stihl zaučit tvůj nástupce (já to řekla po prvotrimestrálním screeningu a bylo to tak akorát) a 6 - 8 týdnů před termínem nastoupíš na mateřskou, nehledej v tom drama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
2.8.16 21:02

Kdyby kazda druha resila nazor sefa tak nema dite nikdy:D asi takhle spis je dobry ho predem informovat az budes v nejakem 4.m aby si nasel nahradu a stihla se zaucit, jak se k tomu postavi je na nem, zda necha kolegy ve stychu nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14003
3.8.16 13:52

@PalolaS neres to a jestli chcete miminko tal pracujte na nem ;)… muj sef mi gratuloval :) coz jsem necekala a vubec byl v pohode..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí