Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud vím, tak je to protizákonné. Kromě VŠ teda. Předpokládám, že ten učitel teda učí tu holku.
U nás na gymplu to tak bylo. V maturitním ročníku se dala spolužačka dohromady s dejepisarem. Všichni ve škole to věděli, ona u něj i přímo Maturovala ze 2 předmětů.. dnes jsou manželé a mají 3 dcery..
@Anonymní píše:že je učitel pedofil nebo nevyzrálej puboš.. pro mne fuj..
Může být problém ze vztahu s učitelem ikdyž je holka plnoletá? A co si o takovém vztahu myslíte?
@lalaláček píše:
Pokud vím, tak je to protizákonné. Kromě VŠ teda. Předpokládám, že ten učitel teda učí tu holku.
Ano učí.
@Beckyttine5 píše:
Myslím, že je to legální, ale nemorální
legální to není.. pokud jsou oba na stejné škole..
@lalaláček píše:
Je to třídní učitel.
@martina.se píše:
I v tom případě,že jí je 18? Pak už by to nemělo být nelegální ne?
@martina.se píše:kde je to přesně v zákone upraveno?
@Anonymní píše:
Proč tě to zajímá?
každého věc…je sice pod zákonem ale souložit může kde skym
. Pokud není učiteli 40 proč ne ![]()
Měj své starosti a ostatní nerea ![]()
@lampicka11 píše:
Proč tě to zajímá?každého věc…je sice pod zákonem ale souložit může kde skym
. Pokud není učiteli 40 proč ne
Měj své starosti a ostatní nerea
No ale ono tady jde o mojí dceru, rozmluvit si samozřejmě nenecha, jsem rada,ze mi to aspoň řekla. Nechci aby kvuli tomu měli problémy. No ono mu právě do ty čtyřicítky moc nechybí ![]()
@Anonymní píše:
No ale ono tady jde o mojí dceru, rozmluvit si samozřejmě nenecha, jsem rada,ze mi to aspoň řekla. Nechci aby kvuli tomu měli problémy. No ono mu právě do ty čtyřicítky moc nechybí
Je to v první řadě neprofesionální. Problém bude mít spíš on, ale záleží jestli je tam holka poslední rok. Řekla bych jí, že se mi to nelíbí, že má snad na kolem sebe kluků dost a nemusí hledat po učitelích. Ale je plnoletá a tudíž máš smůlu. Asi bych jí doporučila, aby se s tím nikde nehlubila. Ale je otázka času, kdy holoubky potkají. Pokud se teda potkávají jinde než v pelechu.
@Anonymní píše:
ne, je to její učitel.. pokud ano, pak to není legal.. leda, že odejde na jinou školu..
@Anonymní píše:
No ale ono tady jde o mojí dceru, rozmluvit si samozřejmě nenecha, jsem rada,ze mi to aspoň řekla. Nechci aby kvuli tomu měli problémy. No ono mu právě do ty čtyřicítky moc nechybí
pak fakt pedofil.. blee..
Může být problém ze vztahu s učitelem ikdyž je holka plnoletá? A co si o takovém vztahu myslíte?