Vztah s učitelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.9.18 23:03
@Russet píše:
Je to v první řadě neprofesionální. Problém bude mít spíš on, ale záleží jestli je tam holka poslední rok. Řekla bych jí, že se mi to nelíbí, že má snad na kolem sebe kluků dost a nemusí hledat po učitelích. Ale je plnoletá a tudíž máš smůlu. Asi bych jí doporučila, aby se s tím nikde nehlubila. Ale je otázka času, kdy holoubky potkají. Pokud se teda potkávají jinde než v pelechu.

Je ve čtvrťáku. No toho se právě bojim, az se to provalí :zed: Bydlíme v malým městě a rychle se to roznese.

• Citovat
  • Upravit
53518
21.9.18 23:05
@martina.se píše:
pak fakt pedofil.. blee..

Pedofil neeee. Je jí osmnáct. Má rád jen mladé maso. A dostupné maso. Asi extra sebevědomý nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
21.9.18 23:05
@lalaláček píše:
Pokud vím, tak je to protizákonné. Kromě VŠ teda. Předpokládám, že ten učitel teda učí tu holku.

Proboha, co je na tom protizákonné? :mrgreen: pokud jim je 15+ a nejsou příbuzní, tak si mohou souložit podle libosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.18 23:06
@růžový achát píše:
Tvl. 8o tak to tě lituji.Ja bych ho šla sejmout :cert: , ničemu by to nepomohlo, to by byl hroznej skandál. Hodně sil přeji a snad někdo z nich distane včas rozum.Brousit mi dcerku učitel, už by si hledal flek někde v pasťáku.

No tak je jasný,že z toho nemám radost,ale bohužel si to tak vybrala.Jenom se modlim aby tam v klidu dostudovala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
108
21.9.18 23:12

U nás na střední se taky dala jedna holka dohromady s učitelem (já byla v prváku a ona ve čtvrťáku, zas tak moc jsme ji neznala, ten učitel byl taky kolem 40). Napřed to jakž takž tajili a po maturitě už spolu chodili normálně. Co vím, jsou spolu pořád a mají tři děti.
A sestřina spolužačka taky chodila s jejich učitelem, ale to byl kluk hned po škole. Po maturitě spolu byli, ale myslím, že se nakonec rozešli.
Ale chápu, že nejsi zrovna nadšená, není to zrovna ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
21.9.18 23:32

@elena.78 přesně ,to bych chtěla vidět to znění zákona kde je to zakázano …jsou plnoletí ,jako asi to vypadá blbě ,ale to je tak vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.9.18 23:35

@martina.se Jen ze zvědavosti. V jakém zákoně jsi našla že je to legální/nelegální? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.9.18 01:40
@lalaláček píše:
Pokud vím, tak je to protizákonné. Kromě VŠ teda. Předpokládám, že ten učitel teda učí tu holku.

Možná tak v amerických seriálech. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
22.9.18 06:34

Znam vice dvojic,ktere takto vznikly. A jsou z toho dlouhodobe vztahy, i manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
22.9.18 06:59

Nelegalni to neni,pokud je to z jeji strany zcela dobrovolne a neni to vyuziti jeho vlivu na ni z pozicr ucitele,jinak by to byl sexualni natlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
22.9.18 07:32
@tini píše:
Nelegalni to neni,pokud je to z jeji strany zcela dobrovolne a neni to vyuziti jeho vlivu na ni z pozicr ucitele,jinak by to byl sexualni natlak.

Ano, ale tady je nutno posoudit intenzitu viz. § 186 Sexuální nátlak
(1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy donutí…
Chápu, že např. strach z propadnutí, může někdo brát jako těžkou újmu a soud by to asi vzal. Ale obecně napsat je to nelegální (sex mezi studentkou a učitelem) nejde. Jinak taktéž prosím o odkaz na zákon.

Příspěvek upraven 22.09.18 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.18 07:47
@růžový achát píše:
Asi možna záleží jak by to hlavně pobral jeho zaměstnavatel ( ředitel školy, kraj)

Naprostý souhlas. Kdybych tu školu vedla, tak by pracovní úvazek na další rok nedostal. Co je v domě není pro mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
22.9.18 08:43
@Godzilkaa píše:
Naprostý souhlas. Kdybych tu školu vedla, tak by pracovní úvazek na další rok nedostal. Co je v domě není pro mě. :D

A když má smlouvu na dobu neurčitou?? To není tak jednoduché a ředitel s tím obvykle nic nezmůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.18 08:49
@Beckyttine5 píše:
A když má smlouvu na dobu neurčitou?? To není tak jednoduché a ředitel s tím obvykle nic nezmůže..

No to je pravda a pokud je učitelů v dané lokalitě nedostatek tak asi není ani vúle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.9.18 08:54
@Anonymní píše:
No ale ono tady jde o mojí dceru, rozmluvit si samozřejmě nenecha, jsem rada,ze mi to aspoň řekla. Nechci aby kvuli tomu měli problémy. No ono mu právě do ty čtyřicítky moc nechybí :zed:

Neuděláš nic. Možná se jen s tim.ucitelem.sejit a dohodnout se, ze je to potřeba utajit. Do maturity daleko. Znám případ, kdy se to úspěšné tajilo 2 měsíce do maturity, pak spolu začali veřejné chodit. Ovšem.tam.ten učitel byl hodne mlady a svobodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí