Vztek u 3měsíčního?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16666
5.4.13 07:56
@yetiva píše:
Ježiš fakt mě dojímá, jak každý za vším vidí prdy! Náš malej teď začal mít také takové záchvaty vzteku, vyloženě si vynucuje vzít. Ale stačí ho chvilku nechat a za 2 minuty se vyvzteká a spokojeně usne. Takže dle mého názoru se dokážou vztěkat a ne že ne. Věnuju se mu maximálně, ale vše má své meze.

diky. ta moje ale vydrzi vylozene rvat, kdy to taha az nekde z paty klidne i 10 minut. dyl jsem to nikdy nevydrzela… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
5.4.13 07:58

@tanik1912 já mam nastesti mamku v baraku, takze nosi i ona a vecer pritel, maly ma 7 kg a taky se pořádně pronese. možná zkus koupit na nošení manducu, taky si ji asi poridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 08:04
@gabje píše:
@tanik1912 já mam nastesti mamku v baraku, takze nosi i ona a vecer pritel, maly ma 7 kg a taky se pořádně pronese. možná zkus koupit na nošení manducu, taky si ji asi poridim.

no, muj muz byl celou dobu s nama doma a ted zacala sezona, tak uz pracuje a pro me je to asi trochu sok, ze je to jen na me. :mrgreen: dcera ma taky uz urcite kolem 7kg, mela skoro 5, kdyz se narodila, takze se pronese. my mame takovy to nositko, toho „klokanka“, jak se tomu prej rika. ale ona v tom nechce byt. :think: vydrzi tak 5 minut. pritom je to tak prijemny ji v tom mit… muze koukat a me neupadavaji ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.4.13 08:11

@tanik1912 nedivím se, že v klokance nechce být, nemá v ní správně rozložené hožky, spíš v ní visí, je to špatné nosítko. Ne pro dospělého, ale pro dítě. Pořidˇsi tu manducu, ergo, nebo něco takového. Něco, kde bude mít správně položené nožky a podepřenou hlavu, bude jí v tom příjemně. Já v ní taky holku tahala, když byla protivná, kolikrát v ní usla a já si v klidu navařila, vyžehlila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
5.4.13 08:11

@tanik1912 dobre rano, me teda maly nema az takove hysteraky, ale taky zacal kvicet, kdyz jsem ho dala do jinak oblibene ohradky..Takze jsem si ho prestehovala na sedacku, kde je u me a nemusim nosit…Navic maly je totalni nenosive mimino 8) a kupodivu je klid. Nevim, mozna je to tim, ze byl na sedacce zvykly jako uplne malicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 08:14
@svycarka píše:
@tanik1912 dobre rano, me teda maly nema az takove hysteraky, ale taky zacal kvicet, kdyz jsem ho dala do jinak oblibene ohradky..Takze jsem si ho prestehovala na sedacku, kde je u me a nemusim nosit…Navic maly je totalni nenosive mimino 8) a kupodivu je klid. Nevim, mozna je to tim, ze byl na sedacce zvykly jako uplne malicky.

nase mala je na sedacce taky vic jak v postylce. prijde mi, ze ji to tam mozna uz nudi… :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
5.4.13 08:20

@tanik1912 a co koupit takovou tu hraci hrazdicku. polozit ji pod to at si do toho praska ruckama. treba by ji to zabavilo..ja mam taky pocit, ze se mi maly porad nudi a to i v dobe kdy je klidny. Nejak mi pripada, ze je smutny, kdyz jen lezi a kouka a zmule dudlika :nevim:, ale tak zase na neho nemuzu vecne mumlat, zvatlat, houkat, necim hrkat, piskat…rekla bych, ze i deti chteji nekdy tu chvilku samy se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
5.4.13 08:23
@yetiva píše:
Ježiš fakt mě dojímá, jak každý za vším vidí prdy! Náš malej teď začal mít také takové záchvaty vzteku, vyloženě si vynucuje vzít. Ale stačí ho chvilku nechat a za 2 minuty se vyvzteká a spokojeně usne. Takže dle mého názoru se dokážou vztěkat a ne že ne. Věnuju se mu maximálně, ale vše má své meze.

tak tak, moje babička taky pokáždé když malá brečí říká: to jí určitě bolí břicho! si potřebuje prdnout! z toho vždycky kvetu, protože vím, že proto řve málokdy, většinou řve kvůli úplně jíným věcem..když jí prdy netrápily předtím, tak ted už těžko, když už jí střeva dozrály a když se umí otáčet a prdět kdy chce, stačí jí když zvedne nohy..kapky bych do ní zbytečně určitě nelila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
5.4.13 08:24

Ahoj, ja mam skoro petimesicni holcicku. Na prd trpela od narozeni, to byl ale uplne jiny plac. Bezesne noci jsou mi dukazem, ze poznam prdy od vztekani. To ale preslo pred tretim mesicem. Prave ale pak po 3 mesici se taky zacala vztekat a nechtela byt nikde jinde nez u me v naruci. Nosit a chovat a houpat a nosit a tak dal. Jinak hysterak. Pres den usnula bud jen v kocaru a nebo u me v naruci, pri polozeni do postylky rev. Nekdy se vztekala az tak, ze blinkala. Ale muzu rict, ze ted ji bude 5 mesicu a je lepsi. Proste to bylo jen obdobi. Nenechavala jsem vyvztekat, proste jsem dala na svou intuici a nosila a houpala. Ted uz ji zajima okoli, hracky, lidi. Vydrzi sedet chvili v lehatku a vydrzi si i hrat na podlozce. Povida si s televizi :mrgreen: Porad je to vic chovaci miminko, porad usina v naruci, ale po polozeni se nebudi. Podle me to vsechno samo vyplyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 08:30
@svycarka píše:
@tanik1912 a co koupit takovou tu hraci hrazdicku. polozit ji pod to at si do toho praska ruckama. treba by ji to zabavilo..ja mam taky pocit, ze se mi maly porad nudi a to i v dobe kdy je klidny. Nejak mi pripada, ze je smutny, kdyz jen lezi a kouka a zmule dudlika :nevim:, ale tak zase na neho nemuzu vecne mumlat, zvatlat, houkat, necim hrkat, piskat…rekla bych, ze i deti chteji nekdy tu chvilku samy se sebou.

no prave ze ona driv vydrzela pod hrazdickou sama i docela dlouho, ted ne. jak ji teda vsecno zacne takhle rychle nudit tak nevim.. :zed: :lol: :lol: :lol: i u kolotoce driv cucela a ted ji nejaky kolotoc vubec nebere… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.4.13 08:43

My male neco podobneho, ale i kdyz miminko prdi, stejne ho muze i tak bolet brisko…malou dam vzdy do lehatka…a jak spusti vtlacim ji cumel a vetsinou je klid…chce proste dudlat…nrbo na chuvicce pustim hudbu…ted mi u toho rasne usla sama a bez dudlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.4.13 08:48

Malej to delal taky od narozeni, tak chovali jsme, nosila jsem ho v satku a ted ve 4 mesicich ho to preslo a zavislak urcite neni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.4.13 09:16

Já si myslím, že chce nosit aby mohla koukat na nové věci. Alespoň my jsme to tak měli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.4.13 09:27

My máme úplně to samé..Jak se nosí je klid, jakmile někde položím nebo si s ním sednu tak řve, kroutí se..U nás to prdíky nejsou ale proste se chce jen a jen chovat..máme to taky tak od 2-3měsíce..Ted jsou mu 5měsíců a už ho to chování přestává bavit. Naštěstí si našel i jinou zábavu, takže rád pase koníky a chytá všechno co je okolo něj..Takže u nás to pomalu mizí. Není to sice moc pohodlné pořád dítě jen nosit, ale za chvilku ti ty časy budou chybět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.4.13 09:27

Také bych to viděla napřed na kolikový stav - teplo uvolňuje - v náruči ho má více a jak píše panenka - některá mimi prostě více cítí potřebu být s dospělákem (i pro ten jiný pohled na svět) a pak je to samo pouští. Klid a nohy v teple :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí