Vztek u 3měsíčního?

16666
5.4.13 07:11

Vztek u 3 mesicniho???

Ahoj, urcite se to tu probiralo, ale nemam moc casu podobnou diskuzi hledat..

mam 3 mesicni holcicku, ktera se za posledni tyden straslive vzteka, kdyz ji kamkoliv polozime. chce se jen nosit a nosit. ikdyz ji chovame v naruci, ale sedime pri tom, tak ma uplny hystericky zachvat. jakmile ji vezmeme, tak je behem vteriny klid, takze ji snad evidentne zdravotne nic neni :think:

jen jsem se chtela zeptat vas zkusenejsich co si o tom myslite. muze uz 3 mesicni dite takhle „zkouset“ co si muze a nemuze dovolit? do teto doby to totiz nikdy nedelala… :think: :think: :think: cetla jsem nazor, ze 2 mesicni miminko uz mam pri tomhle chovani nechat tak at se vyvzteka, ale vzdycky to vydrzim chvili a pak to vzdam…

je mi ji strasne lito… ale za se na druhou stranu nechci aby z ni byl „zavisak“ ktery se musi jen a jen nosit.
premyslim, ze to vyresim tak, ze ji dam do postylky tak, aby na me videla a budu si s ni povidat… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
5.4.13 07:14

:lol: no já bych to spíš viděla na prdíky, potřebuje natřásat, aby se jí uvolnily střeva :lol: Masírujete jí bříško? Necháváte ji rozbalenou, at´kope nožkama a vyprdí se? Dáváte jí nějaké kapky na prdíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 07:17
@berry4 píše: :lol: no já bych to spíš viděla na prdíky, potřebuje natřásat, aby se jí uvolnily střeva :lol: Masírujete jí bříško? Necháváte ji rozbalenou, at´kope nožkama a vyprdí se? Dáváte jí nějaké kapky na prdíky?

nevim, nikdy na prdiky netrpela, rozbalena byva i hodinu v kuse, brisko masirujem… :think:
jeste me napada, ze si rucickama strasne smejdi v pusine, tak jestli ji nesvedi dasne :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.4.13 07:23

:lol: nikdy… Ono právě kolem tohoto věku to začíná. Jak se chová, když je rozbalená, je v klidu? SPOKOJENÁ? Většinou prdíky tyhle záchvaty vzteku působí odopledne až večer. Ale může být i přes den. Dobré je taky dávat mimi třeba do lehátka na stůl, když jsi v kuchyni, atˇna tebe vidí. A nebo prostě potřebuje náruč a kontakt, na to je dobrý šátek. Neboj, nerozmazlíš, malé děti mají právo na náruč a kontakt, ono to časem přejde, až poznají víc svět a jeho lákadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 07:27
@berry4 píše: :lol: nikdy… Ono právě kolem tohoto věku to začíná. Jak se chová, když je rozbalená, je v klidu? SPOKOJENÁ? Většinou prdíky tyhle záchvaty vzteku působí odopledne až večer. Ale může být i přes den. Dobré je taky dávat mimi třeba do lehátka na stůl, když jsi v kuchyni, atˇna tebe vidí. A nebo prostě potřebuje náruč a kontakt, na to je dobrý šátek. Neboj, nerozmazlíš, malé děti mají právo na náruč a kontakt, ono to časem přejde, až poznají víc svět a jeho lákadla ;)

jj, kdyz je rozbalena je spokojena.
:D aha, tak ja myslela, ze kdyz strili jako delobuch tak je v pohode… :think: no, kazdy den se naucime neco noveho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
5.4.13 07:30

@tanik1912 Nejsem moc chovací maminka, ale když to jinak nejde. Je to lepší, než nechávat vyřvat. U nás je Elina buď v lehátku a vidí na mě, nebo pustím televizi a Mickey Club, nebo jsem s ní na dece a hrajeme si. Do náruče ji beru, když je hodně nevrlá, protože se blíží doba spánku, tak aby se trochu uklidnila a to jí ukazuju byt a jsme u zrdcadla…
Určitě bych takhle malé nenechávala vyvztekat, stejně nepochopí, co po něm chceš. Samosebou, když brečí, hned k ní neběžím, ale to jí nechávám MAX 5 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
5.4.13 07:32
@tanik1912 píše:
jj, kdyz je rozbalena je spokojena. :D aha, tak ja myslela, ze kdyz strili jako delobuch tak je v pohode… :think: no, kazdy den se naucime neco noveho :mrgreen:

Jestli jsou to prdíky, tak doporučuji laktobacily a pak kapky Baby Calm. Těm bych postavila sochu, jak nám pomohly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
5.4.13 07:34

No u nás je to neco podobneho. Maty se chce porad nosit, protoze moc rad pozoruje vse kolem. Takze podle me je uz taky zvedava a libi se ji telesny kontakt. Rucicku ma nas maly vrazenou v pusince ted taky porad, uz jsme mu koupili i kousatko. Ja si myslim, ze to prdiky nebudou. Nas maly prdi krasne, jak se rika.. jak stary chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 07:41
@maritimka píše:
@tanik1912 Nejsem moc chovací maminka, ale když to jinak nejde. Je to lepší, než nechávat vyřvat. U nás je Elina buď v lehátku a vidí na mě, nebo pustím televizi a Mickey Club, nebo jsem s ní na dece a hrajeme si. Do náruče ji beru, když je hodně nevrlá, protože se blíží doba spánku, tak aby se trochu uklidnila a to jí ukazuju byt a jsme u zrdcadla…
Určitě bych takhle malé nenechávala vyvztekat, stejně nepochopí, co po něm chceš. Samosebou, když brečí, hned k ní neběžím, ale to jí nechávám MAX 5 minut…

dekuju. my kdyz si spolu hrajem, tak to chvili vydrzi, ale ve vetsine casu bohuzel zacne taky plakat. driv kdyz jsme to delali, vydzela dlouho bez jakehokoliv naznaku vztekani nebo litosti… :think: prave proto je mi to divne…
s tim spankem je to podobne. driv proste odpadla a spala. ted zazivame silene sceny… takze pred spankem chovat MUSIME kdyby nevim co… :hug: :hug: :hug:
noo, asi se proste jen meni a me to vydesilo. cele odpoledne, vecer a noc vetsinou prospi a rano hulaka, tak je mi to i lito, ze si ji vlastne ani neuziju… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
5.4.13 07:42

@tanik1912 já to taky na prdíky nevidím, malá na to taky netrpí, prdí jak dělobuch..poslední dobou se taky vzteká dokud jí někdo nezvedne a nenosí..řekla bych že to je tím, že už se prostě umí nudit a na zádech už to má okoukané tak se dožaduje jiného pohledu na svět..takže jsem jí začla dávat do lehátka a je klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.4.13 07:43

@tanik1912 spokojené dítě, ani to, co vyžaduje náruč, nemá záchvaty vzteklého pláče. Ty jsou právě z prdíků. A jestli je spokojená rozbalená, tak to je jasné. To může kopat nožkama, jde to z ní ven. V plínách už toho pohybu tolik není, tak se to hromadí a hromadí… Být tebou, zkusím nějaký kapky, tím nic nepokazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 07:49
@gabje píše:
No u nás je to neco podobneho. Maty se chce porad nosit, protoze moc rad pozoruje vse kolem. Takze podle me je uz taky zvedava a libi se ji telesny kontakt. Rucicku ma nas maly vrazenou v pusince ted taky porad, uz jsme mu koupili i kousatko. Ja si myslim, ze to prdiky nebudou. Nas maly prdi krasne, jak se rika.. jak stary chlap.

jj, souhlasim. taky miluje koukat kolem sebe, a je to zenska, takze u zrcadla stravime hodne casu :mrgreen:, ale nedokazu ji nosit dlouho, protoze je uz silene tezka, takze obcas potrebuju vysadit a aspon sednout nebo ji polozit a to jakmile udelam, barak se otrasa v zakladech…
kousatko mame taky, ale ona si zatim moc veci do pusy nedava, takze je nam zatim k nicemu. zkousim ji ho tam podrzet, ale jen ho olizuje a nic… :lol: :lol:
taky myslim, ze snad kdyz tak strili, taky jako stary chlap, tak prdiky by to byt nemely… nevim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
5.4.13 07:51
@berry4 píše:
@tanik1912 spokojené dítě, ani to, co vyžaduje náruč, nemá záchvaty vzteklého pláče. Ty jsou právě z prdíků. A jestli je spokojená rozbalená, tak to je jasné. To může kopat nožkama, jde to z ní ven. V plínách už toho pohybu tolik není, tak se to hromadí a hromadí… Být tebou, zkusím nějaký kapky, tím nic nepokazíš.

urcite vyzkousim, dekuju za radu :mavam:ale prave kdyz je rozbalena, nic z ni ven nejde. prdi v pline… :think:

Příspěvek upraven 05.04.13 v 07:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yetiva
5.4.13 07:52

Ježiš fakt mě dojímá, jak každý za vším vidí prdy! Náš malej teď začal mít také takové záchvaty vzteku, vyloženě si vynucuje vzít. Ale stačí ho chvilku nechat a za 2 minuty se vyvzteká a spokojeně usne. Takže dle mého názoru se dokážou vztěkat a ne že ne. Věnuju se mu maximálně, ale vše má své meze.

• Citovat
  • Upravit
16666
5.4.13 07:53
@syselinka píše:
@tanik1912 já to taky na prdíky nevidím, malá na to taky netrpí, prdí jak dělobuch..poslední dobou se taky vzteká dokud jí někdo nezvedne a nenosí..řekla bych že to je tím, že už se prostě umí nudit a na zádech už to má okoukané tak se dožaduje jiného pohledu na svět..takže jsem jí začla dávat do lehátka a je klid..
;) diky moc za nazor! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky