Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky…
Strašnou blbost jste napsala
, víte to vůbec?
@Kelly3 píše:
Strašnou blbost jste napsala, víte to vůbec?
To neni spatnej napad, az manzel nebude chtit vynest odpadky tak sebou flaknu…Jinak u nas plati nechat vyrvat,vyvztekat.Mala pek prjde uslzena a tuli se.
Tak u nas nas pomohlo jen ignorovat, domlouvani, vysvetlovani bylo na nic. Dcera se zacala vztekat presne na 18. mes. Nyni ji je rok a trictvrte a jako zazrakem z niceho nic vztekani preslo. Takze vydrzet a pretrpet
.
@Anna766 píše:
To neni spatnej napad, az manzel nebude chtit vynest odpadky tak sebou flaknu …Jinak u nas plati nechat vyrvat,vyvztekat.Mala pek prjde uslzena a tuli se.
Ta představa mě pobavila
![]()
Ignorace a nevšímej si jí, mě pomáhá odejít jinam a začít něco dělat, ona za mnou přijde a pak jí tedy vysvětlím co a jak, u nás teda vztekání začíná ve chvíli kdy dejme tomu něco nedostane, vysvětlím jí že jí to nedám a proč, začne se vztekat, odcházím a když zjistí že nic přijde a potom jí vše dovysvětlím, na veřejnosti mi to naštěstí ještě dělat nezačala, ale i doma je to velmi mírné, zjistila že si to nevydupe a pomaloučku se to mírní. Chce to v tomto případě vytrvat a nepolevit
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky…
Tak to je dobra blbost ![]()
@ChGa Je to klasicky obdobi vzdoru, kterym prochazi kazde dite a skoro kazde dite dela to, co tvoje dcera. Takze musis zkouset a zkouset, zda nezabere treba odlakat pozornost apod. Jinak proste pockat az se vyvzteka. A vydrzet…neboj, prestane to delat
my meli taky zachvaty a teda musim zaklepat, ze nam nejsph jeste dva a uz je o doost lepsi..ale to vse je dite od ditete. Nektere ma toto obdobi dyl, nektere to dela jen trebas par tydnu…prpste musi pochopit, ze si nic nevyrve. Takze hlavne nikdy nepovoluj a nedelj co chce. Jinak to bude delat porad ![]()
@Kelly3 píše:
Strašnou blbost jste napsala, víte to vůbec?
To neni ona ale on ![]()
Jinak teda u nas taky zabiralo vzdy, ze jsem si ho nevsimala a sla neco delat. On se za chvilku zklidnil a zacal si hrat. A nebo pomahalo, kdyz jsem ho objala a dala pusinu..to se taky pak kolikrat prestal vztekat a uklidnil se
![]()
@BohunkaP píše:
Promluvil renomovaný dětský psycholog, doktor Rákoska.![]()
![]()
@Majk.w píše:
Tak to mě pobavilo
Úplně vidím nějakou dospělou maminku, jak se před manželem vzteky válí po zemi, aby si něco vynutila ![]()
A ještě jsem si vzpomněla že na kamarádky syna platilo ho postavit před zrcadlo, koukal na sebe a přestal se vztekat, ale na malou to fakt neplatí, řve ještě víc
@medunka23 píše:
A ještě jsem si vzpomněla že na kamarádky syna platilo ho postavit před zrcadlo, koukal na sebe a přestal se vztekat, ale na malou to fakt neplatí, řve ještě víc
Tak zavrit do skrine… ![]()
@Baby86 píše:
Tak to mě pobaviloÚplně vidím nějakou dospělou maminku, jak se před manželem vzteky válí po zemi, aby si něco vynutila
Ale vazne, kdyz to prezenu, tak kdyz se oba hadaji a ona rekne neco jako, kdyz si nesundas ponozky, nebude sex… Mala to slysi a vidi (sice nerozumi o co jde) ale ten styl jednani… ![]()
@Majk.w píše:
tohle je názor naprosto nesmyslný ![]()