Vzteklá v roce a půl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
5.4.15 13:48

Starší syn se vzteká od 15 měsíců a trvá to v menší míře dodnes. Já to ignoruju nebo odvedu pozornost. Ted´ už má víc rozumu, tak se tomu dá hodně předejít. Když už jsem hodně naštvaná, tak na chvíli odejdu do vedlejší místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.4.15 13:52
@Majk.w
@Majk.w píše:
Ale vazne, kdyz to prezenu, tak kdyz se oba hadaji a ona rekne neco jako, kdyz si nesundas ponozky, nebude sex… Mala to slysi a vidi (sice nerozumi o co jde) ale ten styl jednani… :think:

V roce a půl dítě ještě takhle určitě nepřemýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 13:58
@Baby86 píše:
@Majk.wV roce a půl dítě ještě takhle určitě nepřemýšlí.

To nemuze nikdo vedet, co se odehrava v hlave takovyho ditete. ;) Jenom domnivat se… Lidska osobnost se tvori do 3 let veku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.4.15 15:27

Takže ignorovat a nepolevit… Všem Vám moc díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 15:42

@Majk.w tak mi pak vysvětli, proč se vzteká můj syn? My se před dětma zásadně nehádáme, takže nemá, kde to odkoukat. Starší dcera se nikdy nevztekala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 15:47
@atominnka píše:
@Majk.w tak mi pak vysvětli, proč se vzteká můj syn? My se před dětma zásadně nehádáme, takže nemá, kde to odkoukat. Starší dcera se nikdy nevztekala ;)

Tak vzteka se asi proto, ze neco chce a nema to. Takze problem bude v tom, ze jste doted pro nej udelaly prvni a posledni a on si na to lehce zvyknul a vyzaduje to dal, i kdyz vy uz to nechcete delat. Nebo to odkoukal u jinych deti. Nebo vidi, ze je ten mladsi a chtel by privilegia starsi dcery. Tam by mohla byt pricina chovani dcery k nemu. Nebo to ze ma dcera prednost…

Je to o tom prijit vzdycky na tu pricinu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 15:52

@Majk.w tak tady ses bohužel ani v jednom netrefil/a ;) nikdy ani jedno naše dítě nemělo vše, co chce. dcera přednost nemá, jsou na stejné úrovni. od jiných dětí neměl co odkoukat, žádné se nevzteká - alespoň ne při naší návštěvě. dcera se k němu chová hezky, sem tam se „poperou“, ale to rozhodě nebude ten důvod, protože vztek začal dřív než začalo jejich pošťuchování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 15:55
@atominnka píše:
@Majk.w tak tady ses bohužel ani v jednom netrefil/a ;) nikdy ani jedno naše dítě nemělo vše, co chce. dcera přednost nemá, jsou na stejné úrovni. od jiných dětí neměl co odkoukat, žádné se nevzteká - alespoň ne při naší návštěvě. dcera se k němu chová hezky, sem tam se „poperou“, ale to rozhodě nebude ten důvod, protože vztek začal dřív než začalo jejich pošťuchování

Tak tu pricinu budes muset najit asi sama… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 16:03

@Majk.w no, spíš by sis asi měl/a uvědomit, že ne vždy musí ta příčina být ;) Já na tohle mám odpověď od naší doktorky, víme, co bude příčina, ale s naším chováním to nesouvisí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 16:03
@atominnka píše:
@Majk.w no, spíš by sis asi měl/a uvědomit, že ne vždy musí ta příčina být;) Já na tohle mám odpověď od naší doktorky, víme, co bude příčina, ale s naším chováním to nesouvisí ;)

myslím tím, že ne vždy ta příčina bude v okolí dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 16:05
@atominnka píše:
myslím tím, že ne vždy ta příčina bude v okolí dítěte

To je taky moznost no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.4.15 19:16
@Majk.w píše:
Tak zavrit do skrine… 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene, u nás působí ignorace, skříň přijde později, možná v pubertě, jen teda aby tam nezavírala ona nás :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 19:18
@medunka23 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nene, u nás působí ignorace, skříň přijde později, možná v pubertě, jen teda aby tam nezavírala ona nás :mrgreen: :mrgreen:

Nebo nejaky externisty… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.4.15 19:25
@Baby86 píše:
@Majk.wV roce a půl dítě ještě takhle určitě nepřemýšlí.

no, tak teda nevím, nemyslím si že dítě nepřemýšlí, opravdu přebírá vzory chování, malá začala najednou říkat poté co byla otázána kdo ty hračky bude uklízet tak řekla že táta. Nikdy to neslyšela a nikdo jí to neučil, potom jsme přišli na to, že muž když je sní sám a jí se ty hračky nechtějí uklízet, tak to uklidí a nechá jí si hrát. A to začala říkat ve 13měsících, tak mi neříkej že tak nepřemýšlí, nám docela trvalo než jsme na to přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 19:29

Maly deti se nezdaji, ale jsou chytry… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí