Vzteklá v roce a půl

37
5.4.15 10:58

vzteklá v roce a půl

Dobrý den,
chtěla by jsem poprosit o radu maminky, který mají zkušenosti se vzteklým dítětem. Mojí dceři je rok a půl. Je to moje zlatíčko. Neustále se tulí a vyžaduje si pusinky, ale poslední dobou se začala vztek. Z ničeho nic si lehne na zem a vzteká se jak pominutá. Doma to řeším tak, že ji dám do postýlky a nechám ji ať se vyvzteká, ale nejhorší je, že mi to začala dělat i na veřejnosti. Nemůžeme jít na hřiště, na výstavu, do obchodu, prostě nikam mezi lidi. Začíná to být neúnosné. Poradí mi někdo prosím, co mám dělat a jak celou situaci řešit. Mlátit ji opravdu nechci. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
5.4.15 11:04

@ChGa No, mlátit rozhodně ne, tím ničeho nedosáhneš. Ale je mi jasný, že tě musí svrbět ruka, taky mě svrbí, když začne :mrgreen:

Jinak dělá mi to můj syn, už od 10m :zed: švihne sebou o zem a ječí, někdy i mlátí do něčeho hlavou. teď je mu lehce přes 16m a je to pořád horší. Já už to neřeším, nereaguju a čekám až ho to přejde - kdokoli, i na hřišti, v obchodě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 11:05

Odvést pozornost nefunguje? To je tak jediné, co mě krom ignorace napadlo, ale na syna to nefunguje, na něj jen ta ignorace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 11:10

Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
5.4.15 11:11

Mám odmalička taky vzteklou, i když jinak zlatou, holčičku. Já jsem ji vykazovala pryč z místnosti, tam se vyvztekala, vyřvala a přišla už v klidu. Teď se to začíná trošku lepšit, kolem 3. roku. Přeji pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
791
5.4.15 11:12

@ChGa Náš malej se teda moc nevzteká, ale taky už měl jeden pěkný hysterický výstup (i s třískáním hlavou o zem). Zabralo dát do postýlky a odejít. To se zklidnil. Je mu 18 měsíců. Jinak jsem zjistila, že sklon k vzteknutí má při přetažení. Takže se tomu snažím předcházet.

Ale sestry malý je teda vzteklina. A tam zabírá jen ignorace. Prostě bez publika neni představení :)

Příspěvek upraven 05.04.15 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 11:12

@Majk.w ty jsi dnes všude, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 11:15
@atominnka píše:
@Majk.w ty jsi dnes všude, co? ;)

Ja nevim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 11:16

@Majk.w aha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.4.15 11:21
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky… ;)

tohle blbost jak mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.4.15 11:25

Já taky ignoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22084
5.4.15 11:30

@ChGa, na veřejnosti odnést z dohledu lidí (přijde o pozornost), obecně ignorovat, za žádnou cenu nepovolit (nesmí si vyvztekat to, co chce), nevšímat, nekřičet, ve chvíli hysterie nevysvětlovat (to třeba až potom)… a hlavně vydržet a přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22084
5.4.15 11:30
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky… ;)

Promluvil renomovaný dětský psycholog, doktor Rákoska.

:roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
5.4.15 12:04
@Majk.w píše:

tohle mě hrozně rozesmálo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9266
5.4.15 12:17

@ChGa Mam to se svym synem stejne jako @atominnka a pomaha jen ignorace, odvedeni pozornosti jinam jen velmi zridka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí