Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je dotaz pro ty, co nepřehazují peníze vidlemi. Jsem s manželem 12 let a za tu dobu jsme byli spolu sami jednou na týdenním pobytu a jednou na víkend v Praze a od té doby uplynulo už pár let. Tak jsem si řekla, že nám letos k Ježíšku nadělím wellness pobyt bez termínu, ten bychom si vybrali spolu. No ale neuměla jsem se rozhodnout kam, měla jsem asi 3 tipy, něco u nás, něco na Slovensku, tak jsem to už prozradila manželovi a že vybereme spolu, pak jsme si teda říkali, že u jednoho pobytu, je dítě do 11 let zdarma, tak že bychom vzali mladší, pak možní nějaké hory, tak je škoda jet jen ve dvou, to bychom vzali i starší a udělali bychom z toho pobyt na lyže, no pak jsme to sečetli, že aby to bylo aspoň na 3 noci, je to hodně peněz, tak jsme na začátku, mám nutkání vzít ten první tip pro dva, ale je mi líto nevzít děti…taky to máte tak? Je vám líto utratit větší sumu jen za sebe, když víte, že byste za to mohli pořídit něco dětem?
Před rekonstrukcí byl fajn hotel Tatra ve Velkých Karlovicích. Teď už drahé. My jezdíme do lázní do Hodonína.
Hlidal jsem dite, prej jede sama…konec vztahu…
Hotel Jezerka, Seč-Ústupky u Chrudimi…
Hotel Hluboký Dvůr, Hrubá Voda u Olomouce,…
Nevím, v jaké části ČR?