Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojda, kamarád z US mi psal, že si toto nainstaloval. Já mám bohužel ještě starý telefon… Těmhle novým vychytávkám moc nerozumim… ![]()
Děkuji za odpovědi…
Whatsapp je aplikace v mobilu. Netuším, zda Tvůj mobil tyto aplikace podporuje. Nemá to s FB vůbec nic společného. Přes tuto aplikaci si voláš a píšeš zprávy. Musíš mít připojení na net.
Pouzivam v podstate asi tak nejvic z celeho telefonu - plne nahrazuje sms i volani (obe strany musi mit samozrejme pripojeni k netu)
Mimochodem prave pro lidi v zahranici nebo s kontakty v zahranici super, jelikoz si proste skrz to volas zadara. ja na tom prokecam hodinu denne volanim mezi zahranicim a CR - bezplatne.
Děkuji, a do toho počítače nevíte jestli to jde? A až budu mít nový tel. bude stačit internet těch 50MB?
Facebook sice Whatsapp koupil, ale jsou to rozdílné komunikátory, takže na Whatsapp si píšeš soukromě - je to v podstatě mobilní ICQ
50Mb by mělo stačit, a každý trochu chytrý mobil to zvládne. Navíc jsou i jiné messengery než Whatsapp, na stejném principu.
@Leha82 píše:
Děkuji, a do toho počítače nevíte jestli to jde? A až budu mít nový tel. bude stačit internet těch 50MB?
Takže volat, přes to jde, i když jsou v mobilu jen data? Ne jen wifi? Bere to volání data?
Ja mam 200mb a teda nestaci
mam je tak na tyden. Ale je fakt, ze jsem na whatsappu denne, jinak skoro nekomunikuju a hlavne posilam/prijimam fotky a to je asi nejvetsi zrout no.
Zmen si tarif ![]()
A jinak stejne funguje i Viber a ten jde i do pocitace.
De to jenom do mobilu, měla sem, ale nezná to tolik lidí takže mi to nakonec bylo na nic akorát mi to děsně žralo baterku
používaloa sme přes wifi, ale když wifi neni je jasný že to náký data sežere…
@Bora-Bora tak icq nebo viber nemá už vůbec nikdo
, ten whats má tak 5 lidí se kterejma si normálně píšu takže pro mě je třeba nejjednodušší fb mesenger, pokud to má víc lidí tak je to jo, ale příde mi to všechno na jeden způsob…
Za mě raději Viber. Ale to je můj názor trochu ovlivněný i „bezpečností“ používání aplikace a tak vůbec. Na PC také vynikající- XP a W 7 v pohodě, W 10 netuším.
Někdo tu psal o posílání fotek zadarmo- ano, pokud je k dispozici datové připojení zadarmo (WiFi), mít nějaký malý FUP, tak v pohodě psaní „sms“, ale hovory a větší soubory asi ne.
Zdravim, dnes jsem si stahla take wats up a jen pro zajimavost chci se zeptat zda kdyz si nekdo z Vaseho tel seznamu zridi Wats up zd lidi ze seznamu dostanou upozorneni ze osoba v jejich seznamu si zridila wats up
Hmm, to by mě taky zajímalo. Známá, když mě prvně kontaktovala přes WA napsala, „že si všimla, že mě má v kontaktech“…
Ne, upozornění jim nepřijde. Jen se jim přidáte do whatsapp kontaktů. Takže buď jim napíšete první, nebo na to přijdou náhodou při prohlížení kontaktů.