Whirlpool pračka - neždíme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.8.15 12:47
@Nina Filipi píše:
No tak jediná rada je opravář, nebo nová..
Bohužel ty levné pračky se dělají tak aby brzy dopraly a šla sis koupit novou

to je tak se všema, až na vyjímky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.10.18 21:02
@sarynama píše:
Ahoj holky - maminy :mavam:
Mám 4,5 let starou pračku Whrirlpool a ted, poslední dobou, mi přestává ždímat :zed:, nejhorší je, že jednou vyždíme a jednou ne :oops:, jsem z toho už zoufalá, když nevyždíme a dám jen cykl ždímání, tak je to to samé, někdy jo a někdy ne…Neměly jste s tím taky nějaká problém??? Jo a ještě mi přestala téct voda do nádržky na aviváž ( celý kaslík jsem pořádně vymyla i tam kudy teče voda) tak musím čekat vždy na poslední ždímání a lít aviváž přímo, když teče voda - ta teče jen tam, kam se dává prášek :cert: :cert:Nemáte nákou radu co s tím??? Děkuji :kytka: :kytka:

Me ,kdyz prestala pracka zdimat a vubec,prestal se tocit buben,tak jsem vymenila uhliky na motoru,jsou tam vetsinou dva,a hned zase prala i zdimala.Vymenovala jsem u dvou ruznych pracek…a povedlo se…ted mam konecne pracku novou a nemusim se nervovat,ze nemam v cem prat.Zvladne to i zenska,opravdu…prala jsem dva mesice v ruce a nikomu bych to neprala.Tak zkuste uhliky…me to opravdu pomohlo.Jestli jsou hodne kratke,zbrousene,tak to muze byt opravdu tim.Nejsem opravarka,ale mam jen zkusenost:)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný