Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Aries6 nejsou… ty cos psala ty je verze 64 bit. A na ty je potřeba 2GB RAM, což sice ten notebook má, ale je to minimum, co potřebují, tak by to mohlo dělat neplechu.
@Teruna000 píše:
@RadkaCh já jsem teda s 8.1 naprosto spokojená
Já taky neříkám, že s tím spokojená nejsem, ale 7 jsou proti tomu zlatý. 8 jsou prostě pro dotykový notebooky a to jsou keply ![]()
@RadkaCh no hele známý koupil notebook a měl tam 8.1 a chtěl to přeinstalovat na win 7-přítel se v tom vyzná tak tam začali rvát 7 a ono to nešlo
pak nám bylo řečeno že ten notes má osmičky zapsaný v biosu a tudíž budeme hodně dobrý když tam ty sedmičky dokážeme dostat a ten notes na nich poběží-nepovedlo se to a kamarád ten byl na prášky než si na ty 8 trochu zvyknul ![]()
@Teruna000 Jo všimla jsem si… takže 32… fakt moc děkuju, já bych určitě koupila něco, co by pak nešlo. V tomhle jsem nepolíbená.
@terynka006 Oni to takhle dělají no. Tak někdo ty 8 přece používat musí
Jinak jestli to ještě známý nemá, tak ať si to aktualizuje na 8.1, jsou takový o píď vymakanější.
@Teruna000 píše:
@RadkaCh Je teda pravda, že já ty krásné dlaždice nepoužím
Já jsem se toho lekla, když jsem to viděla poprvý
Je to prostě zbytečný. Tohle prostě mělo být udělaný jenom pro tablety a měli dál makat na zlatých 7.
@RadkaCh teď už to má aktualizovaný
můj chlap je šílenec měli jsme k počítači win 7 home premium 64-bit a když vyšli 8 tak se rozhodnul že jsou prej míň náročný (né že bysme to potřebovali máme v pc 8gb ram)a nainstaloval je tam.Pak na to hodinu koukal a po hodině vzal sedmičky a se slovy ne ještě na to nejsme připravený je tam vrátil ![]()