Oblečení WOLF

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
28.7.10 22:29

no tak na to zapomen na den..si to kafe ani nedáme po zkušenostech z jídlem minule :lol: ..zhubla si za ten týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.7.10 22:32

JJ, možná zhubla, ale už zase nabrala-… domluvíme se

• Citovat
  • Upravit
12947
28.7.10 22:33

tak to je videt jak si u nás trpela..příšte se polepším :-P ..jdu spát páá všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.7.10 22:34
Adélky píše:
Juj, Kamčo ty máš teda příspěvků 8-o .

a to vubec nepíšu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
28.7.10 22:34

Ahoj holky, já se jdu taky zastat Wolfa. Máme spousty věcí, nových i poděděných a jsem s nima maximálně spokojená.
Velkoobchody textilu nabízí vedle jiných značek i značku Wolf a vsadím se, že většina jsou stejně z číny i když se tváří luxusně. A teda ruku do ohně za to nedám, ale mám pocit, že jsem někde četla, že Wolf je českej výrobce. Nicméně jsem chtěla říct, že vietnamci mají dneska taky převážně kamenné obchody, takže využívají stejné velkoobchody, jako každej jinej obchodník, proto mají i Wolfa. A když padělaj Adidas, tak proč by nepadělali i Wolfa? :lol: To je teda jen spekulace. :wink:

Jo ale původní otázku nezodpovím, protože u nás oblečení kupujou babičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.7.10 22:38

Peto, u vás bylo skvěle a kdybych zhubla 5kg, tak bych ti líbala i prsty u nohou..pappa a dobrou :mavam:

Doris, zrovna dneska jak jsem brouzdala, tak jsem četla, že jsou to češi, ale nikde není psáno, kde si výrobu zadávají. Přiznám se, že pro mě je rozhodující kvalita a ne země původu a nedělám si iluze, že ani NEXT atd. nešije v Číně apod.

• Citovat
  • Upravit
Monika83
29.7.10 07:45

My teda máme od Wolfa hlavně bundy, jednu zimní, jednu jarní/podzimní, pak kombinézu, malý tepláčky, velký trička i tepláky, pánské tepláky super, dámské nic moc…hodně jsem nakoupila tady:

http://www.obleceni-wolf-pradlo-andrie.cz/

trošku s obavami, ale přišlo to na dobírku, všechno pěkně zabalené, bez problémů. Takže za mě ano.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.7.10 08:32

Moniko, super, díky za uklidnění… od nich mám zrovna ten nejdražší nákup, nějak na mě ty stránky zapůsobily solidně, i když to vůbec nic neznamená. Pak mám ještě další 2 nákupy za 500,– a 400,–, tak tam kdyby to neklaplo, to bude nepříjemný, ale ne katastrofální. :-D

• Citovat
  • Upravit
3
30.7.10 15:16

já nakoupila teplákovky Wolf tady http://www.obchodumysaka.cz/ a při registraci je ještě 5% sleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.7.10 16:49

Smourinko, děkuju, tam jsem objednávala holinky a taky se slevou. Tak koukám, že jsem si vybarala asi dobrý eshopy :-D

• Citovat
  • Upravit
Chlumačka
30.7.10 20:08

Wolf

Dobrý večer,
zboží Wolf mívám po více kusech. Budu se těšit na nakupovanou. www.mimibazar.cz/chlumacka
Při pravidelných odběrech je možnost otevřeného balíčku (např. 14 dní si vybíráte zboží a po 14 dnech se balíček uzavře). Máte to pak za jedno poštovné. Při objednávce vyšší než 1200,– Kč je doručení spol.PPL za cenu 69,– Kč, při objednávce vyšší než 2500,– Kč je PPLka za zvýhodněnou cenu 50,– Kč. :-)
Dále mám v nabídce pláštěnky české výroby, hračky, stavebnice, školní potřeby a další…
Právě vkládám podzimní kolekci Wolf. Od 1.8. do 8.8. mám dovolenou.
Po dovolené budou další kousky z podzimní kolekce 2010.
Hezký večer. :kytka:
 Lidka

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.7.10 20:11

Chlumačko, na vás tu už mám kontakt od kamarádky. Je super, že mám recenze a zároven od Vás info, že můžu objednávat několik dní. Určitě využiju :-D

• Citovat
  • Upravit
19746
30.7.10 21:03
:lol:
Kamča.dalmatinka píše:
Adélky píše:
Juj, Kamčo ty máš teda příspěvků 8-o .
a to vubec nepíšu :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
30.7.10 21:05

No a co je tedy zač ten Wolf????

Chlumačka píše:
Dobrý večer,
zboží Wolf mívám po více kusech. Budu se těšit na nakupovanou. www.mimibazar.cz/chlumacka
Při pravidelných odběrech je možnost otevřeného balíčku (např. 14 dní si vybíráte zboží a po 14 dnech se balíček uzavře). Máte to pak za jedno poštovné. Při objednávce vyšší než 1200,– Kč je doručení spol.PPL za cenu 69,– Kč, při objednávce vyšší než 2500,– Kč je PPLka za zvýhodněnou cenu 50,– Kč. :-)
Dále mám v nabídce pláštěnky české výroby, hračky, stavebnice, školní potřeby a další…
Právě vkládám podzimní kolekci Wolf. Od 1.8. do 8.8. mám dovolenou.
Po dovolené budou další kousky z podzimní kolekce 2010.
Hezký večer. :kytka:
Lidka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlumačka
30.7.10 21:23

Zboží je šité na zakázku v Číně, kvůli levnější pracovní síle. Je ovšem šité z kvalitních materiálů.
Next, George a jiné je šité také v Číně. v Anglii pak na zboží došívají cedulky.
Spousta firem má fabriky v Číně, protože je to levnější a levnější je i výsledná cena pro zákazníka. Hezký večer. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák