Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nečetla jsem celo diskuzi, ale mám pocit, že si to někdo plete s vietnamským FROG… Nebo se pletu já? Protože já mám z WOLFU už poněkolikáté teplákovky a nedám na ně dopustit. Nikdy se nezežmolkovaly, nikde se netřepí, neslily se mi ani barvy a hlavně se nevytahaly!!! Fakt jsem s něma maximálně spokojená a objednávám přes MMB
![]()
Ne, já si to nepletu. Jenom jsem Frog zmínila, protože se prodává u Vietnamců a Wolf jsem taky viděla u vietnamců.
Značku WOLF koupíte běžně u vietnamců, prodávají ji i v jejich skladech. Jezdí ji k nim kupovat obchodníci a dále prodávají např. na MMB. V brněnské vietnamské tržnici na Olomoucké je jeden velký stánek, kde mají velký výběr. Značka Frog je také vietnamská stejně jako třeba KUGO.Jen kvalitou horší(myslím FROG)
Přesně tak…Kugo, Coandin, Happpy Frog, Good Children, N-feel, Albena, Bulkisch - tak ty všechny patří k těm méně kvalitním, ale zato hodně levným značkám. Oproti tomu např. Wolf nebo Monellina patří k těm kvalitnějším. Všechny se dají koupit u vietnamců na tržnicích i u normálních prodejců jako jsem třeba já, protože je toho plný i normální velkoobchod
http://www.velkoobchod-wolf.cz/
Díky moc. Jen jsem v tom chtěla mít jasno. Jak jsem psala, v podstatě náhodou jsem pár věcí této značky koupila a jsem s nimi docela spokojená.
Já nakupovala Wolfa tady:
www.babychic.cz
S tepláčkami pro kluky jsem maximálně spokojená, a i s dalšími věcmi, které od nich máme.
Máte tam krásné čepičky na podzim/jaro. Ale to asi není WOLF?
Tak já odebírám z těhle stránek, příjde mi, že jsou nejlevnější
![]()
Tak já naštěstí vím o obchodech, kde se Wolf prodává. Takže chodím tam.