Oblečení WOLF

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5407
10.5.13 22:19

Nečetla jsem celo diskuzi, ale mám pocit, že si to někdo plete s vietnamským FROG… Nebo se pletu já? Protože já mám z WOLFU už poněkolikáté teplákovky a nedám na ně dopustit. Nikdy se nezežmolkovaly, nikde se netřepí, neslily se mi ani barvy a hlavně se nevytahaly!!! Fakt jsem s něma maximálně spokojená a objednávám přes MMB :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.5.13 22:34

Ne, já si to nepletu. Jenom jsem Frog zmínila, protože se prodává u Vietnamců a Wolf jsem taky viděla u vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.5.13 22:38

@peteris Frog je něco jiného… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.5.13 23:41

Značku WOLF koupíte běžně u vietnamců, prodávají ji i v jejich skladech. Jezdí ji k nim kupovat obchodníci a dále prodávají např. na MMB. V brněnské vietnamské tržnici na Olomoucké je jeden velký stánek, kde mají velký výběr. Značka Frog je také vietnamská stejně jako třeba KUGO.Jen kvalitou horší(myslím FROG)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.5.13 07:48

Přesně tak…Kugo, Coandin, Happpy Frog, Good Children, N-feel, Albena, Bulkisch - tak ty všechny patří k těm méně kvalitním, ale zato hodně levným značkám. Oproti tomu např. Wolf nebo Monellina patří k těm kvalitnějším. Všechny se dají koupit u vietnamců na tržnicích i u normálních prodejců jako jsem třeba já, protože je toho plný i normální velkoobchod :nevim: http://www.velkoobchod-wolf.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.5.13 11:24

Díky moc. Jen jsem v tom chtěla mít jasno. Jak jsem psala, v podstatě náhodou jsem pár věcí této značky koupila a jsem s nimi docela spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.13 20:37

Já nakupovala Wolfa tady:
www.babychic.cz
S tepláčkami pro kluky jsem maximálně spokojená, a i s dalšími věcmi, které od nich máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.5.13 23:47

Máte tam krásné čepičky na podzim/jaro. Ale to asi není WOLF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
12.5.13 10:38

Tak já odebírám z těhle stránek, příjde mi, že jsou nejlevnější :palec: :palec: :palec:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.5.13 21:54

Tak já naštěstí vím o obchodech, kde se Wolf prodává. Takže chodím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák