Oblečení WOLF

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.10 21:36

Chodím značku Wolf nakupovat k vietnamcům, mají mnohem lepší ceny než na MMB, někdy je tam rozdíl i 60,– Kč (jarní bunda) a navíc neplatím poštovné.
Chce to jen projít krámky, kde prodávají. A nám ta značka vyhovuje, máme tepláky, bundy a někdy mám pocit,že kvalitou je to snad lepší než Next (který šel mimochodem s kvalitou rapidně dolů :evil: )
Martina

• Citovat
  • Upravit
Chlumačka
30.7.10 21:43

Pokud to Vietnamci nakoupí bez dokladů (což často dělají), a neplatí daně ani DPH, tak si mohou dovolit ceny o kterých píšete. Jinak by se na takovou cenu nedostali.
Na mmb jsou rabaty dost nízko a můžu Vás ujistit, že 60,– Kč na bundě rozhodně zisk nemám. To už bych byla pod nákupkou.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.7.10 21:53

Anonymní, ano i od vietnamců mám pár kousků WOLFa, ale já si právě ráda koupím všechno najednou a ted momentálně mám omezený možnosti lítat po krámech, tak jsem se poprvý v životě rozhodla koupit vůbec oblečení po netu, dost dlouho jsem se tomu bránila, ostatní věci nakupujeme běžně. Nevím, ale třeba holinky nebo pláštěnky jsem nikde v kameným neviděla a ty holinky třeba jsem viděla i naživo a vypadaly super, tak jsem je objednala a pláštěnky taky vypadají na naetu dobře.

Taky myslím, že všichni šijou v Číně, jen jsou lepší a horší výrobny… je to i s hračkama a vůbec se vším. Next mám ráda, ale v poslední době nějak nemůžu vychválit H&M a dneska jsem se opět přesvědčila, žte tam prostě nic nemají :roll:

• Citovat
  • Upravit
Chlumačka
30.7.10 22:01

Letos jsem pláštěnky od Wolfa nebrala, protože byly hodně kazové. Taky se někdy něco nepovede.
Mám v nabídce české pláštěnky Scooby Doo a se žirafkou, také moc hezké kolekce:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.10 22:25

Jjeleno - já právě objevila super krámek, kde zatím měli vše co jsem potřebovala. Máme i holinky - růžové, tuším s ovečkou :wink:

Chlumačka - mě je vcelku fuk, proč mají tak dobré ceny, ale prostě je takové mají. A každá koruna se hodí.
Já si spíš myslím, že na MMB začíná být spousta věcí předražených. Já byla naučená, že je to tam vždycky nejlevnější a chyba lávky. Stačí se rozhlédnout po kamenných obchodech.
I když samozřejmě to neplatí u všeho.

Martina

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.7.10 22:30

Chumačko, s pláštěnkou nevím, ale dcera měla loni nějakou super asi za 500,– a stejně to ten plast nevydržel, takže to až tak neřeším. Ale kamarádka je s vámi velmi spokojená, takže se včas juknu na zimní zboží

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.7.10 22:31

Anonymní, ty růžový jsem ted právě objednávala oběma holkám, malá chtěla zelený s kravičkou, ale ty bohužel nikde nemají, tak se apson holky nebudou hádat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
31.7.10 00:14

Chlumačko, prosím, jak u vás to zboží rezervuju. ted jsem si pár věcí už objednala jinde a když bude sedět velikost, určitě chci doobjedndat další. Na mmb jsem nikdy nic nekupovala, ale nerada bych, abych zboží prošvihla …např..zimní šustáky nebo manžestrová sukýnka, taky bych ráda počkala, až dodáte další zboží. Moc moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
12947
31.7.10 07:33

tak já když se rozhlídnu kolem tak v kamennem krámě u nás maj právě wolfa mnohem dražšího..
a u vetnamcu sem ho tu nevidela
tím zdravím i chlumačku od které občas něco i odebírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.7.10 08:53

Peto, však jsem tě tady už chválila, jak si mi jí doporučovala. Ten největší balík s teplákama už mám na poště, tak tam v pondělí zajdu a jsem zvědavá :-D

• Citovat
  • Upravit
Chlumačka
31.7.10 14:15

Jednoduše si každou věc odkliknete pod obrázkem a danou velikostí (ODPOVĚDĚT NA INZERÁT). Do vzkazu stačí potom uvést barvu (vždy musíte do vzkazu něco napsat, jinak se Vám to neodešle). Je dobré do závorky uvést náhradní barvu, pokud by se Vámi uváděná na 1. místě vyprodala.
Klidně mi do vzkazu písněte, že jsme si psali tady na emimino ať vím o koho jde. :-) Pokud se Vám budou nějaké věcičky líbit teď a chtěla byste počkat na další vklad, tak mi písněte do poznámky, že byste si ráda nechala objednávku třeba do 15.8. otevřenou. Platí tu ovšem určitá pravidla. Pokud si něco do otevřeného balíčku dáte, už se to z balíčku nevyndavá. Proto je třeba zvážit o co máte skutečně zájem a ne objednávky měnit.
Jak jsem psala od zítřka mám dovolenou, tak nebudu do 8.8. na netu. Hned jak se vrátím, budu se snažit postupně vyřídit všechny maily a objednávky.
HEZKÉ PRÁZNDINY. :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Chlumačka
31.7.10 14:17

Petruš, také zdravím. :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
2249
10.5.13 21:54

CHtěla jsem se zeptat, jak to tedy je s tím oblečením Wolf. Nejde mi o to, jestli se šije v Číně nebo ne, ale tak obecně, co je to za značku. Já jsem totiž vlastně úplně náhodou koupila nějaké oblečení u Vietnamců a teď jsem zjistila, že je to Wolf. Takže jsem si myslela, že Wolf je „tržnicová značka“ jako třeba Frog. Ale teď jsem na tu značku narazilav e-shopech. A že by Vietnamci měli už i eshopy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.5.13 22:12

@alviola Značku Wolf si ve velkoobchodě nakupuju i do svého krámku, je z kvalitnějších :palec: Značka Frog je kvalitou oproti Wolfovi někde jinde… Ale po vietnamcích jsem ji taky už viděla. http://www.detskeobleceni-wolf.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.5.13 22:15

@alviola co vím, tak je to český výrobce…a prostě to prodávají i vietnamci…
Někdo mi dokonce říkal, že u vietnamců viděl zboží F&F, co se prodává v Tescu…tak proč ne Wolf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák