Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No a jaký netisknutelný znak se ti objevuje na konci první stránky? Není tam vložený konec stránky?
Na té druhé se mi zobrazuje stejný znak jako je pro skryté znaky v záhlaví, ale kurzor bliká před ním, či-li nejde smazat.
Někde jsem vyčetla radu, že pokud se tyto znaky smažou, stránka zmizí.
Na konci první strany je 1 a vedle také ten znak, je světle, na té druhé straně je viditelný černěji.. ![]()
@nozu 57337495 [/citac
Děkuji za reakci,
možná už jsem to vyřešila ![]()
Zprvu se mi ukládalo i do pdf Už jsem ale zjistila, že je možnost tam označit jen jednu stránku, zadávala jsem „stránky“ a i když 1-1, tak tam stejně byly 2..
Pokud tomu dobře rozumím, tak v doc ta druhá stránka bude stále? Jako připravená pro další psaní? Nebo lze i odstranit úplně?
Hoď sem obrázek, jak to vypadá, třeba něco vymyslíme.
Pokud to bude v emiminím rozlišení teda vidět.
@Anonymní píše: Více
Lze to odstranit úplně. Ale musíš odstranit „problém“ na té první stránce na konci. A netisknutelných znaků je spousta. Ty nejspíš píšeš o znaku pro odstavec. Ale je i pro mezeru nebo pro konec stránky. Proto jsem se ptala, co se ti zobrazuje na konci strany 1. Ale to si musíš ve Wordu nastavit zobrazení netisknutelných znaků.
A co si tu první stránku zkopírovat do nového prázdného dokumentu?
@nozu píše: Více
Zobrazuje se ni tam toto, viz foto
Pokud tedy na ten stejny znak kliknu v záhlaví..
Ta stránka končí tabulkou. A pod tabulku se dává klasický odstavec. Musela bys zmenšit mezery mezi jednotlivými odstavci na straně 1, aby se ti konec tabulky posunul trochu nahoru.
@broskvová zmrzlina píše: Více
Kdyz na obrazek kliknes dvakrat, tak se rozliseni zmeni z emiminiho na plne ![]()
Jsem samouk Wordu a prosím o radu.
Mám prázdnou druhou stranu a potřebuji ji odstranit.
Zadávám zmáčknutím skrytých znaků a postupně je mažu.
Bohužel tam jedna značka zůstává a nejde vymazat. Je to tímto?
Jak ji tedy odstranit?
Vytvářela jsem si CV podle nějaké šablony, je možné, že tam byly 2 strany nějak nastaveny?
Já ji nevyužiji, či-li mi přijde blbé ji tam mít prázdnou.
Můžete prosím poradit, laikovi
Děkuji..