X-Lander 2010

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
7.1.10 21:09

ahojm mám také X lander, kolekce 08. Verunka v něm byla od prosince po celou zimu a i s fusakem se krásně vešla. Byla sice maličká, ale myslím ,že pokud se mimi narodí právě touhle dobou, že se v pohodě vejde. Do sporťáku jsem ji dávala na sedmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.1.10 21:58

malýmu bude za chvíli 6měsíců a i s fusakem (Emitex Combi) se tam v pohodě vejde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
7.1.10 22:00

tady přidávam foto…
(teď má 65cm a 7200g pro představu)
Ale myslim si, že tak ještě měsíc, měsíc a půl a budu ho přendavat do sportáku, ale vadit mi to nebude, on už bude chtít sedět a bude to pro něj lepší :wink:

Příspěvek upraven 07.01.10 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
7.1.10 22:01

Ahojky, jsem taky majitelkou XAčka, malý je dubnový a do sporťáčku už musel jít na přelomu září/října, ale jemu to nijak nevadilo, jelikož ze sporťáku víc viděl a pak se nám i líp jezdilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
8.1.10 11:25

Ahoj, já mám X-lander X1 a mimi srpen 09, měl při porodu 2620, teď 5,5 kg a 60cm a jezdíme v korbě i s obrovskym chlupatym pytlem a vleze se naprosto v pohodě a má ještě místo! Myslím, že nám ještě tak 2-3 měsíce vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.1.10 14:25

Ahoj, máme jen sportovní sedačku, hlubokáč jsme používali Roan Cortinu. Výhodou jsou otočná, aretovací přední kolečka, ve městě k nezaplacení. Na druhé straně uložení předních koleček na nerovném terénu dost trpí, občas je partner musí rozebrat a dotáhnout. Nevýhodou je polohování zad, takový předpotopní systém utahování pomocí obou rukou, a když si přezku neupravíš (nevypáráš), mimi je polosedu. Korba je jen po směru jízdy. Ale vložka v sedačce je super, měkká, bezvadná. Použité materiály jsou fajn, všechno se dá sundat, vyprat, kočár vypadá skoro jako nový po roce a půl užívání. V ceně jsme měli i nánožník. Kočárek je univerzální, do města, i do lehčího terénu. Vypadá dobře, ta nová kolekce má pěknější barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
8.1.10 15:21

Vítek se narodil na začátku června jako 4,5 kilový a s korbičkou jsme vydrželi do 8 měsíců..Od půl roku seděl,takže leden jsme ještě zvládli ještě v korbičce a od února jsme dali sporťák..Takže jsme důkaz,že v X-landeru zvládnou zimu v korbičce a fusaku i velké děti. :lol:
P.S.Kočárek jsme vybírali dlouho a stejně nám přišla mini drtivá většina korbiček..Vlastně byly i menší než X-l. :wink:
Na hory už jel ve sporťáku (9 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.1.10 19:49

A jezdí se s ním dobře v zimě? Kolečka má docela velký. A s tím polohováním na záda to je na ten popruh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.1.10 20:31

Ahoj,
zrovna dnes jsme jeli nakoupit a jelo se nám bez problémů i v 10 cm sněhu. Co se týče polohování - ano je to na popruh, který se přitáhne. Slyšela jsem na tenhle systém hodně připomínek, stejně jako na to, že nejde dát opěrka do pořádného sedu - spíše jen do polosehu, ale já osobně jsem s tím nikdy neměla problém. Malého jsme dali do sporťáku v 9 měsících, kdy už seděl a on se stejně pomalu hned sám sedl a koukal ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.1.10 09:43

A ještě jak je to s tím okénkem průhledným na boudě u sportovní verze? Bydlíme v malým městě, takže ten kočárek nemám šanci tady vidět v obchodě ani nikde poblíž, na netu to vypadá jako že nejde to okénko zavřít. Ptám se proto, že přítelkyně mého bratra má golfky a to okénko tam má a jela s malou v létě v těch vedrech do města a to okénko nechala otevřený, takže na ni pražilo a samozřejmě ji ničím nenamazala, takže malá měla spálený obličej. Ono se to nezdá, ale pěkně přes to praží. Prodejcovi sem už dvakrát psala, takže ho nechci už otravovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.1.10 09:47

Ahoj,

mě se jezdilo v zimě s kočárkem dobře, projel i neprohrunutý chodník s x vrstvou sněhu :mrgreen: Jen teda musely být kolečka zaaterované :wink:

A na to okénko jsem dávala v létě (pokud malý ležel) radějí plínku, aby právě na něj nesvítilo, pokud seděl, tak přes to okénko na něj moc nesvítilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.1.10 13:46

Okénko v boudě se zakrýt nedá (verze 2007), holky zakrývají plínkou, ale na té průhledné fólii - okénku je ještě černá látková síťka, která odráží světlo, takže já jsem to jako problém nepociťovala, spíš jsem řešila, jak ochránit dítko před sluncem zepředu (slunečník, clona).

Zrovna jsem projížděla opravdu hluboké závěje a kočár vydržel :-), myslím, že už to s ním v pohodě doklepem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.1.10 11:51

Ahoj,asi uz jen zopakuju,co tu bylo psano - mimi na sportaku od 6mesicu neni problem.
Muj syn je kvetnovy,jezdil v korbe ale jen 4mesice,pak se mu tam prestalo libit.Do sportaku se mi zdal malickej,tak jsem jezdila mesic(v zari)s autosedackou nacvaklou na podvozku (mmch-super jezdeni,rada na to vzpominam,mame Maxi Cosi Cabrio) a pak ho dala na sportak rovnou s fusakem(Emitex),cimz mi nepripadalo,ze by tam byl malickej,protoze fusak to kolem nej hezky vystlal.Byl tam od zacatku spokojenej.
Ja myslim,ze moc miminek v korbe dyl jak treba pul roku nevydrzi,ze to je predstava maminek(i ja takovo mela,ze budem jezdit s korbou kdovijak dlouho,ale ted vidim,ze pomalu dulezitejsi je vybrat si pak fakt dobry a kvalitni golfky,nez ten „hlubokac“-ten je fakt na par mesicu).
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.1.10 11:53

Omlouvam se,vidim,ze zakladatelka psala ze bude vozit mimi pres zimu - tak tim spis v tom nevidim problem. Miminko se ti do X landeru s fusakem (v kratke verzi samozrejme) urcite vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.1.10 17:15

Ahoj neni tu někdo kdo by chtěl prodat x-lander 2008 nejlépe modré barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí