X-lander, nebo Casualplay S4?

284
14.9.12 17:02

x-lander nebo casualplay s4?

Jaký sporťák je lepší? Chci ho hlavně na zimu. Prosím o zkušenosti, dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
14.9.12 17:06

CP je malej a jestli myslíš zimu jako někde kde je hodně sněhu, tak není dobrej… X lander je tvrdej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
14.9.12 17:09

Mám X-landra, jsem s ním spokojená, tvrdý mi nepříjde a to jezdím hodně po koskovici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 17:30

Mám x-lander x-move a jsem moc spokojená. s Casualplay jsem jezdila a na sněhu to bylo hrozný. přední kolo mi vždycky najelo do muldy a kočár se málem převrátil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.9.12 17:51
@Baruska2011 píše:
Mám X-landra, jsem s ním spokojená, tvrdý mi nepříjde a to jezdím hodně po koskovici :nevim:

No nemá žádné odpružení, tak ale má ho hodně lidí, ale nevím, zda jde CP srovnávat s X landerem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.9.12 17:59

Taky jsem se rozhodovala mezi těmito, máme s4, protože lander by se nám nevešel do výtahu. A v zimě na sněhu jsem žádný problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.9.12 18:47

Ja si taky myslim ze CP nemuzes srovnavat s X landrem, ten je o dve tridy niz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 19:11
@Janichka píše:
Ja si taky myslim ze CP nemuzes srovnavat s X landrem, ten je o dve tridy niz.

no vzhledem k tomu že mám možnost poctivě oba kočárky srovnat musím nesouhlasit. v CP jsem vozila jako chůva a už tehdy jsem se zařekla že mi nesmí ten krám přes práh. na vlastní jsem pořídila XL a jsem spokojená. je trochu tvrdší, ale les zvládá naprosto v klidu a syn se nijak neklepe. je mnohem stabilnější. CP se mi podařilo při normálním ježdění 2× v zimě překlopit a mamince kloučka ho jednou shodil vítr!!! naštěstí byl prcek v sedačce takže se nic nestalo.

jediná výhoda CP proti XL je brzda na rukojeti, ale to zase zvedá váhu a protože jezdím hodně aute a bydlím v polabí je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
14.9.12 19:35

Ja mam take s4 a zadny problem v zime jsem nemela.mela jsem pujceny x-lander a ten bych zas nechtela ja. a teda s4 maj dalsi 2 kamaradky a ani jedne z nas se nepreklopil :think: a ze ho preklopil vitr…to byla asi vichrice, ne? :lol: je to spis o zvyku.ja mam rada 3kolky a nemuzu na s4 nadavat. a taky se mi nezda, ze kvuli brde vazi vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 19:40

Podvozek S4 važí 11kg
x lander x-move 9,9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.9.12 19:45
@paola white píše:
Podvozek S4 važí 11kg
x lander x-move 9,9kg

A to odvozuješ že váží víc kvůli brzdě jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je fakt dobrá logika, stejně asi jako překlopení větrem. jak tu již zaznělo, to musela být vychřice jak blázen, nebo nepochopím, jak někdo může překlopit tak stabilní kočárek jako je CP :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
14.9.12 19:45

@paola white tak x-move je novinka. zakladatelka nerikala, jaky xl konkretne chce…co takovy xa? tam ma okolo 14kg? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.9.12 19:47
@paola white píše:
Podvozek S4 važí 11kg
x lander x-move 9,9kg

Jinak tyhle hmotnosti, no nevím, třebas tady na té stránce váží CP míň než X lander :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
 http://www.detskyruzek.cz/…4_2011_darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
14.9.12 20:02

Ale musim rict, x-move mi prijde zajimavy a ty nove barvy jsou take hezke, ale v ruce jsem ho jeste nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 20:40
@monika32 píše:
A to odvozuješ že váží víc kvůli brzdě jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je fakt dobrá logika, stejně asi jako překlopení větrem. jak tu již zaznělo, to musela být vychřice jak blázen, nebo nepochopím, jak někdo může překlopit tak stabilní kočárek jako je CP :think:

ruční brzda přidává kočárku cca 1 kilo. nebo myslíš že ta brzda a ten systém nic neváží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí