Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jaký sporťák je lepší? Chci ho hlavně na zimu. Prosím o zkušenosti, dík ![]()
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4CP je malej a jestli myslíš zimu jako někde kde je hodně sněhu, tak není dobrej… X lander je tvrdej…
Mám X-landra, jsem s ním spokojená, tvrdý mi nepříjde a to jezdím hodně po koskovici ![]()
Mám x-lander x-move a jsem moc spokojená. s Casualplay jsem jezdila a na sněhu to bylo hrozný. přední kolo mi vždycky najelo do muldy a kočár se málem převrátil
@Baruska2011 píše:
Mám X-landra, jsem s ním spokojená, tvrdý mi nepříjde a to jezdím hodně po koskovici
No nemá žádné odpružení, tak ale má ho hodně lidí, ale nevím, zda jde CP srovnávat s X landerem.
![]()
Taky jsem se rozhodovala mezi těmito, máme s4, protože lander by se nám nevešel do výtahu. A v zimě na sněhu jsem žádný problém neměla.
Ja si taky myslim ze CP nemuzes srovnavat s X landrem, ten je o dve tridy niz.
@Janichka píše:
Ja si taky myslim ze CP nemuzes srovnavat s X landrem, ten je o dve tridy niz.
no vzhledem k tomu že mám možnost poctivě oba kočárky srovnat musím nesouhlasit. v CP jsem vozila jako chůva a už tehdy jsem se zařekla že mi nesmí ten krám přes práh. na vlastní jsem pořídila XL a jsem spokojená. je trochu tvrdší, ale les zvládá naprosto v klidu a syn se nijak neklepe. je mnohem stabilnější. CP se mi podařilo při normálním ježdění 2× v zimě překlopit a mamince kloučka ho jednou shodil vítr!!! naštěstí byl prcek v sedačce takže se nic nestalo.
jediná výhoda CP proti XL je brzda na rukojeti, ale to zase zvedá váhu a protože jezdím hodně aute a bydlím v polabí je to zbytečné
Ja mam take s4 a zadny problem v zime jsem nemela.mela jsem pujceny x-lander a ten bych zas nechtela ja. a teda s4 maj dalsi 2 kamaradky a ani jedne z nas se nepreklopil
a ze ho preklopil vitr…to byla asi vichrice, ne?
je to spis o zvyku.ja mam rada 3kolky a nemuzu na s4 nadavat. a taky se mi nezda, ze kvuli brde vazi vic…
@paola white píše:
Podvozek S4 važí 11kg
x lander x-move 9,9kg
A to odvozuješ že váží víc kvůli brzdě jo?
To je fakt dobrá logika, stejně asi jako překlopení větrem. jak tu již zaznělo, to musela být vychřice jak blázen, nebo nepochopím, jak někdo může překlopit tak stabilní kočárek jako je CP ![]()
@paola white tak x-move je novinka. zakladatelka nerikala, jaky xl konkretne chce…co takovy xa? tam ma okolo 14kg? ![]()
@paola white píše:
Podvozek S4 važí 11kg
x lander x-move 9,9kg
Jinak tyhle hmotnosti, no nevím, třebas tady na té stránce váží CP míň než X lander
![]()
http://www.detskyruzek.cz/…4_2011_darek
Ale musim rict, x-move mi prijde zajimavy a ty nove barvy jsou take hezke, ale v ruce jsem ho jeste nemela.
@monika32 píše:
A to odvozuješ že váží víc kvůli brzdě jo?![]()
![]()
To je fakt dobrá logika, stejně asi jako překlopení větrem. jak tu již zaznělo, to musela být vychřice jak blázen, nebo nepochopím, jak někdo může překlopit tak stabilní kočárek jako je CP
ruční brzda přidává kočárku cca 1 kilo. nebo myslíš že ta brzda a ten systém nic neváží?