Yedoo too too C - řídítka se protáčí
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
yedoo too too C - řídítka se protáčí
Koupila jsem toto odrážedlo, složila jsem ho, ale stále se protáčí řídítka. Podle návodu jsem to dělala dobře. Máte některá toto odrážedlo a případnou zkušenost s jeho sestavováním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám ho, i řidítka se dají utáhnout - šroub je zvrchu. Ale nám teda šly normálně od začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dovnitř to šlo fakt ztuha. Jednou to ujelo a odřela jsem lak, musel to udělat táta a fakt silou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten šroub nahoře je utažený na max. Ten černý kryt na konci té tyče od řídítek jste nechali, nebo ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 já ho sundala, ale řídítka mi tam jdou dát velmi snadno, nic přes sílu
. A teď si říkám, jestli tam neměl zůstat, protože šel dolů dost blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to nepůjde, tak je tam ještě jedna velká matka - s tou se dá taky hýbat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi Aha.. No už je to nějaká doba.. Jde to dát zpátky? Nám to šlo fakt těžko. Kryt byl určitě na kolech a na sedle nějaká koženka a ty šly snadno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tou jsem taky hýbala, všechno jsem utáhla, pak několikrát rozebrala, pak zase složila a nic. Je mi divné, že vám šla řídítka nandat ztuha a mně ne. Fakt na konci nemáte krytku? Já jí sundala a pod ní pokračovala stříbrná řídítka a na konci té tyče z toho něco „visí“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 zpátky asi dát půjde, jen se mi nějak rozpůlila, takže jí tam zkusím přilepit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím a teď to nerozeberu. Ale pamatuju si něco černého, trochu vykouslého? Je to ono? Tak to tam má být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi to vypadá na krytku. Doufám, že se ozve někdo jiný
Nebo pošli email výrobci, pak budeš mít jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadumi Pamatuju si, že se to tam dávalo takovým určitým způsobem - ten konec byl zkosený a muselo to snad kamsi zapadnout a to měla být ta pojistka proti přetáčení, pak ještě bylo potřeba řídítka dotáhnout a prostě celkově to kolo seřídit, aby nedrhly brzdy a tak
Takž si to možná zkus ještě jednou prohlídnout a možná nakouknout i do krabice, jestli tam nějaký pidikus nezbyl (já si nepamatuju, jestli ta zkosená část byla součástí těch řídítek a nebo se to tam nasazovalo a už to nemám jak zjistit, odrážedlo už máme sestavené skoro dva roky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit