Jakou koloběžku pro dospělé?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jakou koloběžku pro dospělé?
Ahojky nevíte jakou koloběžku pro dospělého mám na ni taková přání prostě aby tohle měla nastavitelnou výšku na alespoň 93 cm (kdyby šla víš bylo by to lepší) a aby se pokud možno dala sehnat do 1000kč aji s poštovným pokud by nešlo jinak tak i použitou ale já už si nevím rady sedím tu nad tím celý večer a stále nic nenacházím
díky moc za případné odkazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak koloběžku pro dospělého do 1000 fakt neznám.
Kolem 2000 už něco seženeš, ale spíš tak 2500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, co s tou koloběžkou plánuješ. Pokud na blbnutí někde po asfaltu a nějaké to popojetí, bude ti stačit úplně obyčejná, pokud chceš jezdit denně do práce přes celé město, tak bych zainvestovala víc než 1000 a vybírala důkladněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oter píše:
Tak koloběžku pro dospělého do 1000 fakt neznám.Kolem 2000 už něco seženeš, ale spíš tak 2500.
ale jo, lowcost prodává třeba insportline…tak seženeš do litra v poho. ale žádný zázrak to asi nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka - hele koukám na to, ale žádnou do litru nevidím. Asi koukám blbě.
WORKER ROXY je za 1390 a klasické koloběžky od 2000 výš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se chci právě sem tam jen tak vyblbnout takže mi v poho bude stačit nějaká ta obyč ale ani tak nic nenacházím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo tu jezdíte na koloběžce, jakou byste doporučily na jízdu po městě a silnicích? Do terénu s ní nejspíš jezdit nebudu.
- Citovat
- Upravit
Přítel si teď kupoval ve sportisimu na jízdu po městě a na cyklostezku, přední kolo větší, nosnost 100 kg a vyšla na 2000 kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikkinka to bude asi něco takového, jako mám teď. Aktuálně mám 16"/12" a chci pořizovat nějakou kvalitnější. Budu ji mít místo kola, tak abych stačila rodině.
- Citovat
- Upravit
Máme Kostku tourmax a Mibo, Mibo mi přijde lepší, rychlejší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi Kupovala jsem si skládací s trochu většími kolečky než jsou ty úplně pidi. Nyní na ní jezdí dcera i po lesoparku. Já mám pak ještě větší koloběžku Mibo, taky skládací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme skládací Mibo a je naprosto super. Zkoušela jsem i Kostka koloběžky a mibo mi přišlo lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Kostku Hill, jezdím na ní denně do práce po městě a super!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit