Yes dental rovnátka?

6
13.3.22 19:05

Yes dental rovnátka?

Dobry den, mate prosím někdo zkušenost se zubari Yes dental v Holešovicích?
Nabízejí nove neviditelná rovnátka, konkurenci od předražených invisalgine skoro za poloviční cenu.
Byla jsem tam již na konzultaci, ale překvapili me v ordinaci 2 Italové a jeden překladatel, ze v ČR zacinaji a celkove to bylo takové lehce zmatené… tak jsem trochu nejistá.
Diky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
7.6.22 08:06

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli jste do doho nakonec sla a jaka je Vase zkusenost? Protoze jsem na ne take narazila a mam stejne pochybnosti.
Dekuji a preji hezky den, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.6.22 16:31

@Syssa Dobrý den, první týden v červenci jdu na druhou konzultaci, tak vám dám případně vědět. Uvidíme co mi tam řeknou a jak na mě nyní budou působit no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.22 10:02

dotaz

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, zda jste uz byla na te druhe konzultaci, případne jak to na vas pusobilo? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.22 10:54

Zdravím, ano byla, ale dělali mi znova otisky, protože ty původní prý nebyly dostatečne… takze nyní opět čekám cca 3 týdny…
Byl tam tentokrat jiny doktor, také Ital a asistentka mluvila česky, takze překládala
Ale porad jsem nejista, ty otisky mi dělali v ordinaci na 2×, protože mu to nejak neslo… v posledních minutách uz jsem to musela rozdychavat :poblion: no takze sem tam byla hodinu a pul… Čekám tedy na nějakou finální kalkulaci a chci si pred tím důkladně pročíst smlouvu, protože porad nejsem 100% presvedcena, ze to nejsou nějací amateri nebo podvodníci

Někdo jiné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.22 12:34

Ja nad nimi take dost uvazuju, ale mam take trosku strach, aby to nebyli nejaky amateri, kteri si nechaji zaplatit, daji rovnatka a do pul roku tady nebudou. Za obe celisti maji cenu 77tis, tak snad vice by to byt nemelo a po telefonu mi rikali, ze doba leceni by mela byt maximalne rok. Nevite plati se cela castka predem nebo postupne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.22 12:37

Podle toho co mi říkali, tak se plati nějaká část předem, oni nechají vyrobit nejake prvni sady rovnatek a pak doplacite zbytek kdyz vám předají ty prvni a nalepi na zuby ty attachmenty, tzn platba je na 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.22 12:43

Ok, dejte prosim tedy vedet, jak jste se rozhodla, pripadne jako budou vase dalsi zkusenosti. Ja se na tu konzultaci teda tak asi prihlasim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.7.22 12:45

Jasne, dam vědět.

Konzultaci zkuste, uvidíte jak na vás budou působit, ja jsem u te prvni konzultace platila 1500 Kč za otisky, ale pokud nechcete, tak nemusíte
Nijak na me natlačili

Kdyz mi je dělali ted po druhé tak uz jsem ni neplatila, protože to byla jejich chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.9.22 09:55

Dobrý den, tak jak postupuje Vaše léčba? Máte už rovnatka? Já měl včera tu první konzultaci, dělali mi i ty otisky.. tak se rozhodují zda do toho jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.10.22 21:11

Dotaz

@Paja369 dobry den, mohu vedet, zda uz rovnatka mate a zda jste spokojena? Zvazuji prave o nich od Yes Dental, ale mam stale pochybnosti. Nemam zadne info o Smile Tech, tak bych od vas rada vedela.Diky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.10.22 11:25

Gagoss

Já už rovnatka mám a zatím spokojenost.. vše proběhlo bez problémů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 09:21

Dobry den, uz nekdo mate od nich rovnatka? Jaka je spokojenost? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.11.22 10:02

Dobrý den.. ja je mám a zatím vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 10:04

@gagoss A platil jste plne predem? Na kolik Vas to vyslo jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty