Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, youtube nám nepřehrává videa - uprostřed obrazovečky se vždy objeví, že došlo k chybě. Vzhledem k tomu, že jiným to jde, asi nebude chyba na jejich straně. Nevíte, čím to může být? Např. videa na streemu fungují normálně.
Mě se youtube „seká“ už pár dní. Jsem zvyklá si pouštět písničky a nyní bohužel.
@lasička1 píše:
Mě se youtube „seká“ už pár dní. Jsem zvyklá si pouštět písničky a nyní bohužel.
A seká se ti tak, že jakoby načítá video nezvykle dlouho a pak napíše, že došlo k chybě a ať to zkusíš později?
Taky mi nešla videa na youtube, hledala jsem na netu, vyzkoušela snad vše a nakonec musel manža odinstalovat nějaký program. Jdu dohledat jaký… Tuším, že to byl windows media player.
Taky mi to nedávno nešlo, pomohlo mi obnovit výchozí nastavení- Nástroje- Možnosti internetu- záložka Upřesnit- Obnovit.
Jo a mám internet explorer, u jiných prohlížečů nevím
Já jsem si nainstalovala znova Adobe Flash player, předtím mi videa vždycky šly, posledních pár dní většina ne, včera jsem to znova nainstalovala a zas to jde ![]()
Obnovuju a ptám se - je tu někdo, komu z ničeho nic přestaly jít videa (hlavně na youtube, ale taky ne všechny, některý spustím, jiný ne), píše to, že je potřeba nainstalovat flash player, ten nainstaluju, v bodě 3 dám „dokončit“, vyjede mi tabulka s gratulací k úspěšné instalaci a videa furt nejdou? nevíte, co je špatně? Už mě to pěkně točí…! Díky
@AnastazieB Tobě pomohlo to jen nainstalovat znvou? Já to nainstalovaný mám, i mi to píše, že to je OK, ale videa furt nic. Nebo musím ještě něco přenastavit v PC??
Jo a ještě dodám, že na ostatních prohlížečích to jede, jen IE ne ![]()
Ne ze bych chtela byt moudra, ale co by mi muj manzel IT rekl jako prvni, zkus jeste k tomu restartovat pocitac… ![]()
Videa z youtube se pohoršily všeobecně, řekl bych.Na IE mi to nešlo téměř vůbec. Tak jsem nainstaloval Maxthon a videa jdou-nic moc, ale jdou. ![]()
@nadus No to jsem taky zkoušela. Já s tím zápasím už dýl, takže PC byl vyplej, restartovanej a málem i vyhozenej oknem už aspoň 100×
![]()
@Safrane Instaluju Operu, uvidíme…
Mě vyhovuje na IE to, že po zadání nějaké adresy nemusím psát www a. cz - stačí dát Ctrl+Enter… U Google se zobrazí. com
Pak mi vyhovujou ryhlý odkazy, prostě panel a tam oblíbený stránky.. ![]()
@Krkael jsem počítačový analfabet, tak nevím jestli ti to k něčemu bude, ale malý mi na youtube něco polupal a nešlo mi otevřít ani jedno video nebo film, otevřu to jen když na to najedu myší kviknu pravym tlačítkem, oběví se nabídka, pak dám levým tlačítkem otevřít a většinou se mi to otevře
![]()
@Anonymní píše:
@Krkael jsem počítačový analfabet, tak nevím jestli ti to k něčemu bude, ale malý mi na youtube něco polupal a nešlo mi otevřít ani jedno video nebo film, otevřu to jen když na to najedu myší kviknu pravym tlačítkem, oběví se nabídka, pak dám levým tlačítkem otevřít a většinou se mi to otevře![]()
Pokud to nepůjde vrátit, zkus Obnovení systému, najdeš to v Nápovědě. Vše je tam vysvětleno, trvá to pár minut. ![]()
@Krkael jj, mně pomohlo jen aktualizovat ten Flash. Jinak ale mám taky Operu a taky můžeš psát do řádku adresu bez www
(bez cz teda ne). Myslím, že změna prohlížeče pomůže, já jich mám víc a když mi něco nejde v Opeře, použiju jinej a pomůže to.