Youtube nepřehrává videa

14809
9.11.12 22:48

Youtube nepřehrává videa

Zdravím, youtube nám nepřehrává videa - uprostřed obrazovečky se vždy objeví, že došlo k chybě. Vzhledem k tomu, že jiným to jde, asi nebude chyba na jejich straně. Nevíte, čím to může být? Např. videa na streemu fungují normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
9.11.12 22:56

Mě se youtube „seká“ už pár dní. Jsem zvyklá si pouštět písničky a nyní bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
9.11.12 23:02
@lasička1 píše:
Mě se youtube „seká“ už pár dní. Jsem zvyklá si pouštět písničky a nyní bohužel.

A seká se ti tak, že jakoby načítá video nezvykle dlouho a pak napíše, že došlo k chybě a ať to zkusíš později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
9.11.12 23:21

Taky mi nešla videa na youtube, hledala jsem na netu, vyzkoušela snad vše a nakonec musel manža odinstalovat nějaký program. Jdu dohledat jaký… Tuším, že to byl windows media player.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
9.11.12 23:56

Taky mi to nedávno nešlo, pomohlo mi obnovit výchozí nastavení- Nástroje- Možnosti internetu- záložka Upřesnit- Obnovit.
Jo a mám internet explorer, u jiných prohlížečů nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
10.11.12 21:20

Já jsem si nainstalovala znova Adobe Flash player, předtím mi videa vždycky šly, posledních pár dní většina ne, včera jsem to znova nainstalovala a zas to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.2.14 09:25

Obnovuju a ptám se - je tu někdo, komu z ničeho nic přestaly jít videa (hlavně na youtube, ale taky ne všechny, některý spustím, jiný ne), píše to, že je potřeba nainstalovat flash player, ten nainstaluju, v bodě 3 dám „dokončit“, vyjede mi tabulka s gratulací k úspěšné instalaci a videa furt nejdou? nevíte, co je špatně? Už mě to pěkně točí…! Díky

@AnastazieB Tobě pomohlo to jen nainstalovat znvou? Já to nainstalovaný mám, i mi to píše, že to je OK, ale videa furt nic. Nebo musím ještě něco přenastavit v PC??

Jo a ještě dodám, že na ostatních prohlížečích to jede, jen IE ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.2.14 09:30

Ne ze bych chtela byt moudra, ale co by mi muj manzel IT rekl jako prvni, zkus jeste k tomu restartovat pocitac… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
3.2.14 09:32

Videa z youtube se pohoršily všeobecně, řekl bych.Na IE mi to nešlo téměř vůbec. Tak jsem nainstaloval Maxthon a videa jdou-nic moc, ale jdou. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21848
3.2.14 09:34

@nadus No to jsem taky zkoušela. Já s tím zápasím už dýl, takže PC byl vyplej, restartovanej a málem i vyhozenej oknem už aspoň 100× :zed: :zed:

@Safrane Instaluju Operu, uvidíme…

Mě vyhovuje na IE to, že po zadání nějaké adresy nemusím psát www a. cz - stačí dát Ctrl+Enter… U Google se zobrazí. com :zed: Pak mi vyhovujou ryhlý odkazy, prostě panel a tam oblíbený stránky.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 09:42

@Krkael jsem počítačový analfabet, tak nevím jestli ti to k něčemu bude, ale malý mi na youtube něco polupal a nešlo mi otevřít ani jedno video nebo film, otevřu to jen když na to najedu myší kviknu pravym tlačítkem, oběví se nabídka, pak dám levým tlačítkem otevřít a většinou se mi to otevře :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Safrane
3.2.14 09:50
@Anonymní píše:
@Krkael jsem počítačový analfabet, tak nevím jestli ti to k něčemu bude, ale malý mi na youtube něco polupal a nešlo mi otevřít ani jedno video nebo film, otevřu to jen když na to najedu myší kviknu pravym tlačítkem, oběví se nabídka, pak dám levým tlačítkem otevřít a většinou se mi to otevře :mrgreen: :nevim:

Pokud to nepůjde vrátit, zkus Obnovení systému, najdeš to v Nápovědě. Vše je tam vysvětleno, trvá to pár minut. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13753
3.2.14 10:21

@Krkael jj, mně pomohlo jen aktualizovat ten Flash. Jinak ale mám taky Operu a taky můžeš psát do řádku adresu bez www ;) (bez cz teda ne). Myslím, že změna prohlížeče pomůže, já jich mám víc a když mi něco nejde v Opeře, použiju jinej a pomůže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák