Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych se asi plácla o trošičku víc přes kapsu, oni ty levný tablety jso ucelkem k ničemu. A taky záleží na tom, k čemu by ho syn využil.
No já se právě obávám, že by ho užil jen na hraní her. Prodavač mi v ok elektro říkal, že bych v tý částce mohla sehnat i s navigací a televizí. A jinak ani nejsem zvyklá nadělovat drahý dárky, takže mi to tak přijde dostatečný.
@mischelinmisa díky za tip, takovej se mi líbí. Měl by mu myslím stačit.
Pokud hraje hry, tak bych mu koupila nějakou konzoli do ruky.
Za mňa by som taký lacný tablet nekupovala. Dieťa má 15 rokov, má určité predstavy, čo by daná vec mala spĺňať. Ak tablet, radšej zainvestovať, kúpiť niečo kvalitné, s funkciami, najlepšie Apple. Prikláňam sa k názoru, že ak máš nižší rozpočet, kúpiť konzolu, najlepšie PSP-ko, sú do toho lacné hry a samotná konzola stojí do 3 000,– CZK.
Podle mě je zbytečné do tabletu pro „dítě“ vrážet deset tisíc za Apple.Doma nám jich prošlo několik, osobně apple vlastním a můžu jej srovnat třeba s Prestigiem za 1800,– a ve věcech, které využije tvůj syn zas takový rozdíl není.
Taky je jednodušší mít tablet s Androidem. Má dostupnější aplikace a hry.
http://www.alza.cz/…-d366439.htm
Jinka jsem měla v ruce i tento a taky není špatný http://www.alza.cz/…-d322960.htm
Děkuju všem za rady, syn mám PSP-ko, takže proto nechci vrážet peníze do něčeho extra drahýho. Stejně ty věci za dva roky budou mít poloviční hodnotu a kluk zase bude chtít něco novýho.
@zichisek tak ten android by mohl být zajímavý, sama mám mobil s androidem, na tom by se mohl vyblbnout
.
Chtěla bych se také připojit ohledně koupě tabletu pro děti (12 a 14 let). Jsem technický antitalent, takže netuším, co bych po něm měla chtít, aby uměl. Viděla jsem například http://www.nejlepsiceny.cz/…tab-i71.html v akci za 1500 Kč. Má wifi, operační systém Android… Tak váhám, jestli by toto stačilo ratolestem, předpokládám že hlavní lákadlo budou hry. A teď nevím - ty hry si stahují do toho tabletu, nebo je hrají přes internet, nebo se kupuji nějak zvlášť? Jde tedy i na připojení k internetu? Je třeba tam něco instalovat, mít antivirový program, platit další připojení k internetu? Omlouvám se za nezkušené technické dotazy, ale opravdu takováto technika jde mimo mě ![]()
@náhradní maminka
chtela jsem se zeptat jestli si ho nakonec koupila? Prave mi dneska prisel, chci ho pro maleho a ted vubec nevim kde zacit.Kde stahnout nejake hry atd?
@blorchi - dětem jsem ho objednala, máme doma wifi, takže se připojí k internetu bez problémů, nějaké hry na tom mají, ale jak si je tam nainstalovali netuším, můžu se jich zítra zeptat. Mám ale pocit že všechno co hrají tak si stahují z internetu.
Taky prosím o radu.
Mám 9-ti letého syna a tablet si moc přeje ![]()
Já ale vůbec nevím na co se při výběru zaměřit. Jen vím, že by měl mít Wi-fi a pokud možno aby v něm byl použitelný flash disk, ale to mi někdo říkal, že to jde jen u dražších modelů…
My jsme kupovali Emgeton a spokojenost. Určitě je potřeba, aby podporoval Android, protože pak můžete mít wi-fi, ale nic nestáhnete. A větší paměť, aby se daly stáhnout solidní hry.
Ahoj holky, poradí mi někdo s nákupem tabletu pro 15-letého syna? Chtěla bych se při koupi vejít do 3500 kč. Máte nějaké tipy? Těmto věcem nerozumím, tak bych nerada udělala chybu.