Tablet do 3500 pro syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
taichistka
5.11.12 09:50

Tablet do 3500 pro syna

Ahoj holky, poradí mi někdo s nákupem tabletu pro 15-letého syna? Chtěla bych se při koupi vejít do 3500 kč. Máte nějaké tipy? Těmto věcem nerozumím, tak bych nerada udělala chybu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
5.11.12 10:04

Já bych se asi plácla o trošičku víc přes kapsu, oni ty levný tablety jso ucelkem k ničemu. A taky záleží na tom, k čemu by ho syn využil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
5.11.12 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
5.11.12 10:12

No já se právě obávám, že by ho užil jen na hraní her. Prodavač mi v ok elektro říkal, že bych v tý částce mohla sehnat i s navigací a televizí. A jinak ani nejsem zvyklá nadělovat drahý dárky, takže mi to tak přijde dostatečný.

• Citovat
  • Upravit
taichistka
5.11.12 10:15

@mischelinmisa díky za tip, takovej se mi líbí. Měl by mu myslím stačit.

• Citovat
  • Upravit
1402
5.11.12 10:15

Pokud hraje hry, tak bych mu koupila nějakou konzoli do ruky.

http://www.alza.cz/…18849787.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
5.11.12 11:17

Za mňa by som taký lacný tablet nekupovala. Dieťa má 15 rokov, má určité predstavy, čo by daná vec mala spĺňať. Ak tablet, radšej zainvestovať, kúpiť niečo kvalitné, s funkciami, najlepšie Apple. Prikláňam sa k názoru, že ak máš nižší rozpočet, kúpiť konzolu, najlepšie PSP-ko, sú do toho lacné hry a samotná konzola stojí do 3 000,– CZK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.11.12 11:41

Podle mě je zbytečné do tabletu pro „dítě“ vrážet deset tisíc za Apple.Doma nám jich prošlo několik, osobně apple vlastním a můžu jej srovnat třeba s Prestigiem za 1800,– a ve věcech, které využije tvůj syn zas takový rozdíl není.
Taky je jednodušší mít tablet s Androidem. Má dostupnější aplikace a hry.
http://www.alza.cz/…-d366439.htm
Jinka jsem měla v ruce i tento a taky není špatný http://www.alza.cz/…-d322960.htm

• Citovat
  • Upravit
taichistka
5.11.12 12:17

Děkuju všem za rady, syn mám PSP-ko, takže proto nechci vrážet peníze do něčeho extra drahýho. Stejně ty věci za dva roky budou mít poloviční hodnotu a kluk zase bude chtít něco novýho.
@zichisek tak ten android by mohl být zajímavý, sama mám mobil s androidem, na tom by se mohl vyblbnout :).

• Citovat
  • Upravit
2674
5.11.12 12:35

Chtěla bych se také připojit ohledně koupě tabletu pro děti (12 a 14 let). Jsem technický antitalent, takže netuším, co bych po něm měla chtít, aby uměl. Viděla jsem například http://www.nejlepsiceny.cz/…tab-i71.html v akci za 1500 Kč. Má wifi, operační systém Android… Tak váhám, jestli by toto stačilo ratolestem, předpokládám že hlavní lákadlo budou hry. A teď nevím - ty hry si stahují do toho tabletu, nebo je hrají přes internet, nebo se kupuji nějak zvlášť? Jde tedy i na připojení k internetu? Je třeba tam něco instalovat, mít antivirový program, platit další připojení k internetu? Omlouvám se za nezkušené technické dotazy, ale opravdu takováto technika jde mimo mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.3.13 15:16

@náhradní maminka :mavam: chtela jsem se zeptat jestli si ho nakonec koupila? Prave mi dneska prisel, chci ho pro maleho a ted vubec nevim kde zacit.Kde stahnout nejake hry atd?

• Citovat
  • Upravit
2674
28.3.13 21:52

@blorchi - dětem jsem ho objednala, máme doma wifi, takže se připojí k internetu bez problémů, nějaké hry na tom mají, ale jak si je tam nainstalovali netuším, můžu se jich zítra zeptat. Mám ale pocit že všechno co hrají tak si stahují z internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
3.6.13 21:00

Taky prosím o radu.
Mám 9-ti letého syna a tablet si moc přeje :-)
Já ale vůbec nevím na co se při výběru zaměřit. Jen vím, že by měl mít Wi-fi a pokud možno aby v něm byl použitelný flash disk, ale to mi někdo říkal, že to jde jen u dražších modelů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
3.6.13 21:50

Vetřu se k Vám :mrgreen: taky chci něco sehnat po syna ;)

• Citovat
  • Upravit
17609
3.6.13 22:37

My jsme kupovali Emgeton a spokojenost. Určitě je potřeba, aby podporoval Android, protože pak můžete mít wi-fi, ale nic nestáhnete. A větší paměť, aby se daly stáhnout solidní hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák