Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny, posledních pár dní se nemůžu z mého PC přihlásit na jednu webovou stránku, když se zkoušela přihlásit kamarádka z jiného PC, tak nebyl problém, vůbec nevím co s tím, bohužel zrovna tuhle webovou stránku potřebuji mít denně k dispozici… stalo se to už někomu z vás někdy? Nevíte, čím to může být? Moc děkuji za jakékoliv info ![]()
jenny, zkoušela jsem i jiné prohlížeče, ale bez výsledku…
magratka, i přesto, že mi do té doby šla v pohodě načíst?
Právě jsem zjistila, že většině lidem načíst jde, ale jsou případy, že někomu taky nejde načíst, tak nevím, kde je zakopaný pes…
@Eneer Co kontaktovat někoho přímo z té stránky a zeptat se?
@Eneer píše:
jenny, zkoušela jsem i jiné prohlížeče, ale bez výsledku…magratka, i přesto, že mi do té doby šla v pohodě načíst?
Právě jsem zjistila, že většině lidem načíst jde, ale jsou případy, že někomu taky nejde načíst, tak nevím, kde je zakopaný pes…
a co je to za stranky pokud se muzu zeptat
Řešila jsem to nedávno. Důvodem bylo, že server blokoval jednu z veřejných adres, za kterou je naše internetová přípojka (vysvětlení od poskytovatele internetu). Kontaktuj poskytovatele připojení internetu, ten to může vyřešit tím, že požádá správce serveru o odblokování.
Tumpach, www.business.dxnkava.cz
Princezna, vyzkouším…
Renčí, a ty se na stránky mohla předtím v pohodě dostat??
@jenny.fields píše:
@Eneer Co kontaktovat někoho přímo z té stránky a zeptat se?
Právě v podstatě jsou to mé webovky, objednala jsem si je u firmy, takže leda kontaktovat firmu… zkusím…
@Eneer Tak já se tam taky nedostanu, v tom případě je chyba u té firmy.
Mě ty tvoje stránky fungují.
Já předtím tu jednu stránku nikdy nezkoušela, ale třeba z mobilu mi fungovala, z jiného pc taky.
@AniNevim píše:
Rafinovana reklama![]()
No, tak já ty stránky nenapsala rovnou, ale až na dotaz a ten problém mě docela štve a sem chodím celkem často, tak mě nic lepšího, než se tu zeptat nenapadlo ![]()