Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, chci si objednat SHEIN a vidím tam možnost nechat balíček zaslat do Z boxu. Mate s tím někdo zkušenost? Jak zjistím, ze už tam balíček je? Půjde to nějak propojit z aplikaci, abych Z box mohla otevřít?
@Nikol2058 píše: Více
Teď jsou už boxy s možností vyzvednutí přes kód (ještě jsem to ale nezkoušela). Já mám nainstalovanou aplikaci, tam ti cinkne upozornění, že balíček převzali apod. Jak bude balík v boxu tak opět dostaneš informaci a můžeš si ho vyzvednout.
@izabe píše: Více
U nás je jen možnost vyzvednutí přes tu aplikaci prave. Myslíte, že to půjde vyzvednout? Jestli mi pak pošlou ten kód zásilky, abych si to s tou aplikaci mohla propojit?
To by se mělo automaticky spárovat jakmile předají balíček na zasilkovnu. Stejně to je když jde balík někam do obchodu jako vydejní místo, přijde info od daného přepravce že je balík v přepravě a pak k vyzvednutí a kód.
Když stojíš před Z-boxem a máš zapnutá data a tuším polohu a nevím jestli ještě Bluetooth, tak seš s boxem propojená, a v telefonu jen ťukneš na vyzvednout zásilku a otevře se ti schránka. Vyzvedávám tak běžně, je to super a v pohodě.
Opravdu si teď neuvědomuju, co vše musí být v telefonu zapnuto,,ale ta appka tě naviguje.
Vždy je možnost vyzvednout zásilku buď pomocí kódu nebo pomocí aplikace. Pomocí kódu je to novinka tak posledního možná půl roku… Před tím bylo vyzvednutí možné pouze pomocí zásilkovna aplikace. Přesně jak se tu píše nade mnou. Musíš mít zapnutá data, polohu i to bluetooh a pomocí aplikace otevřeš daný Z-Box.
Jinak pokud máš Zásilkovna aplikaci, vidíš v ní opravdu všechny „aktivní“ zásilky, tudíž i tu ze Sheinu tam uvidíš, ale až v momentě, kdy si to převezme česká strana zásilkovny.
@werajsik píše: Více
Na stávající z-boxy ty klávesnice přidělávají postupně, takže @Nikol2058 tuto možnost nemusí nutně mít.
A co se týče těch zapnutých dat - pokud má zásilku v aplikaci už načtenou, tak data při vyzvedávání ze z-boxu už zapnutá mít nemusí.
@Moringa píše: Více
Já jsem to myslela v kontextu, že i na těch s klávesnicí můžu zásilku vyzvednout pomocí apky, což tedy já stále dělám
. Já mám data zaplé permanentně, takže to s tím načtením zásilky nevím..
@werajsik píše: Více
Jo to jo, taky máme z-box s klávesnicí a já pořád používám apku… ![]()