Z každého mléka ji bolí bříško, co mám dát?

20.1.16 21:52

Z každého mléka ji bolí bříško, co mám dát?

Čau holky, malé 8 měsíců z každého mléka bolí bříško, bud větry nebo se nemůže vykadit. Bojujeme s tím od narozeni a už toho mám opravdu plné zuby. Nechce už pak ani jiné jídlo, kroutí se poplakává a nechce jíst. Zkoušeli jsme už bezlaktosove mléko, ale po tom mela zácpu. Tak poraďte co jí mám dát?? :,( :( Uz jsem přemýšlela o normálním plnotucnem čerstvém mléku, ale mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mrs.gendy
20.1.16 21:58

@SilvieMihalisko kolik tech mlik vyzkousela? co ji davas na uvolneni briska?

• Citovat
  • Upravit
91
20.1.16 22:04

Zkuste Kozi od Goldimu. Opravdu nema intoleranci lactosy? To kozi by ji mohlo delat dobre. I na traveni a kakani! Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.1.16 22:07

Taky bych zkusila kozí a nebo teda něco, co je pro děti s ABKM. Nemůže mít problémy s BKM?

• Citovat
  • Upravit
485
20.1.16 22:33

Zkusila bych NUTRILON ALLERGY CARE 2 a před každým krmením dát ESPUMISSAN. Zkusit aspoň týden a uvidíš. Když by vyhovovalo, tak ho doktorka může psát na recept 3ks do měsíce. Měli jsme to podobně a toto nás vysvobodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 22:33

Vyzkoušeli jsme asi 8 druhu mlik, dávám probiotika a baby calm. Já nevím jestli ma tu intoleranci nebo alergii na BKM. Žádný testy ji nikdo nedelal, dr jen řekla ze máme zkusit tu Bebu AL 110, ze Alergy care už by nepila, ze je hořky. Přišlo mne ze se po něm nekrouti, ze nemá větry, ale zase se po něm nemůže vykadit. Tak už jsem fakt bezradna :-( Už i špatně přibírá jak nechce jist. Prská všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
20.1.16 22:39

Naše právě měla zácpu obrovskou, na híře to z ní dolovali, jk byla zabetonovaná a toto ji pak nasadili a od té doby je klid. Ještě ji k tomu vlastně doporučili LACTULOSA se to jmenuje, kdyby ji nešlo kakat, ale ani jsme to nepoužili. A co švestková štávička od Hipp nebo přesnídávka, něco co by ji,,prohnalo,, nebo hodně vody pít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.1.16 22:47

@SilvieMihalisko 8 druhu mlik za 8 mesicu 8o prosimte uz ji nic jineho nedavej. prikrm uz ma? fenyklovej caj a vodu pije?
to ti poradila doktorka, kazdy mesic menit mleko :zed: vzdyt to telicko nema cas si na neco zvyknout.

• Citovat
  • Upravit
Republic
20.1.16 22:51

@SilvieMihalisko No muj bracha mel astma a cinsky doktor poradil misto mlika davat sojove a preslo ho to…Na zivocisne mliko ma proste alergii… zkouseli jste soju? Ale na tu take byvaji alergie, pozor…

• Citovat
  • Upravit
9299
20.1.16 22:54

My nakonec byli spokojeni s nutrilonem HA.Po tom jedinem se nekroutila a pak i hezky kakala. Nakonec se to nejak upravilo a od te doby mame nutrilon pronutra a vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 22:54

No ten začátek byl takovej divokej, pak už pila Beba Comfort. Ale nesnesla dvojku tak porad jedničku a ted doktorka přišla s tím Al 110. Pije, ji presnidavky, jogurty, zeleninu s masem…fenyklovej čaj katastrofa, úplně opačnej účinek…stavicky nepomshaji. Ona po te Comfort 1 kadila hezky ale ty větry zas…Dr říkala ze už by ji to nemělo trápit vůbec když ma 8 měsíců. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.16 22:56
@KayaRepublic píše:
@SilvieMihalisko No muj bracha mel astma a cinsky doktor poradil misto mlika davat sojove a preslo ho to…Na zivocisne mliko ma proste alergii… zkouseli jste soju? Ale na tu take byvaji alergie, pozor…

Zkoušeli jsme sojový jogurt a asi po 3 lzickach ji naskakaly na pusině červený fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
20.1.16 22:56

@SilvieMihalisko jezkovi,to je fakt krize. :( :zed: Ja osobne bych v takove situaci hledala radu uz u jineho detskeho lekare… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Republic
20.1.16 22:59
@SilvieMihalisko píše:
Zkoušeli jsme sojový jogurt a asi po 3 lzickach ji naskakaly na pusině červený fleky.

Na alergologii jste byly? Delaji tam kozni testy uplne na vsechno, co si reknes…Ale nevim, jestli to delaji takhle malym detem… :nevim: Porucha imunity to neni? Ja bych fakt zatlacila, at to probadaji…mala je asi alergicka na vic veci, to chce pak odstranit vsechny alergeny, jeden pak totiz podporuje druhej…

• Citovat
  • Upravit
3753
20.1.16 23:00

@SilvieMihalisko no a Espumisan nebo nějaký kapky proti nadýmání…?? Ale víc dní aspoň 14dní v kuse..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová