Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, neměla jste některá podobne potíže? Z ničeho nic se mi udělá spatne, proste slabost…v tu chvíli mám pocit, že odpadnu
. Už se i parkrat stalo, ze jsem musela okamžitě lehnout…krev jsem měla v pořádku, vyšetření srdce mám teď po neděli dostat výsledky (holter)…občas mi totiž přeskočí jakoby srdce, ale to jsou asi extrasystoly, prý neškodné. Aktuálně ještě kojim, cca 4×denne 11.měsíční mimi…jim celkem zdrave, denně vycházky…nevím čím by to mohlo byt. Driv jsem byla více úzkostná, ze by tím? Ale přijde mi, ze není důvod…teď mě to spis straší, ze jsem s malým sama doma a udělá se mi blbě
…samozřejmě se snažím na to nemyslet, neresit…ale vite jak to je, když se to stane. Mivam nizky tlak tedy, ale neumím si vysvětlit, čím by se teď tak změnilo to, ze až tak moc. V nemocnici jsem tedy byla před nedávnem, ale žádné výsledky spatne nejsou díky bohu. Díky za odpovědi
Před pár lety tahle odpala spoludiskutující - tělo bylo vyčerpané kojením.
Přestala kojit a stav se upravil.
Stává se mi to často, mám málo cukru v krvi a nízký tlak. K tomu kojení, to strašně vyčerpává, takže to taky moc nepřidá. Musím průběžně uzobavat něco sladkého, Dr mi rekla ať mám třeba i v lednici Colu, jako takovou první pomoc, to mě většinou rychle nakopne.
@Kriss Tina děkuji za zprávu, napadá mě ze to opravdu muže mít tuto souvislost co píšete…třeba dnes ráno jsem měla hodně hlad, už fakt dost a snedla jsem pudinkoveho šneka a po chvilce úplně zle…asi rychlý nárůst cukru. Musím jist častěji abych tomu předcházela…jen ten moment te slabosti to je fakt hruza, mám strach ze je po mne ![]()
Krev ti dělali i na minerály? Při kojení může být nedostatek minerálů, a třeba takové to „poskočení“ srdce nebo zrychlený tep, to je typické pro nedostatek draslíku.
@Mutlice na minerály asi ne, resp nevím, ono se stalo, ze jsem měla zánět v prsu a při kojení se mi udělalo blbě uplne, prave ta slabost a přítele to vyděsilo tak, ze zavolal sanitku…no a tam mi dělali nějaké rozbory, ale nikdo nic neříkal…tak se muzu zeptat, Dekuju za tip ![]()
@verus500 píše:
@Mutlice na minerály asi ne, resp nevím, ono se stalo, ze jsem měla zánět v prsu a při kojení se mi udělalo blbě uplne, prave ta slabost a přítele to vyděsilo tak, ze zavolal sanitku…no a tam mi dělali nějaké rozbory, ale nikdo nic neříkal…tak se muzu zeptat, Dekuju za tip
Mě přišli náhodou na hrozně nízkou hladinu draslíku, když jsem byla na nějakém vyšetření v nemocnici. Bylo to během kojení. Unavená jsem byla pořád (ale zas kdo není s malým dítětem), ale hlavně to srdce, to bylo takové skákání v krku.
@Mutlice tyjo tak unavena jsem také moc a nebývala jsem…stojí to minimálně za to optání, jestli to při rozborech řešili nebo ne. Piju teď hořčík a je to trosku lepší