Za co utrácíte, když si chcete udělat radost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.8.25 10:06

Za co utrácíte když si chcete udělat radost?

Ahoj, jen tak pro odlehčení. Za co/ kolik utratíte měsíčně jen za sebe, když si chcete něco dopřát? Já, protože mám malý plat- 23000, tak mi zbývá tak 5000 volných, ale z toho chci i něco ušetřit. Takže jdeme s malou do aquaparku, jdu ke kadeřnici, koupím nějakou kosmetiku a koncim. Jak to máte vy?
Anonym- finance.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
14.8.25 10:13

Já utrácím za knihy a ještě si vedu diář, takže utrácím za různé samolepky a další papírenské nezbytnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
14.8.25 10:14

Knížky a věci na cvičení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.25 10:24

Rostliny na zahradu a do domu, udělá mi radost i nějaká vychytávka do domacnosti, jako robotický vysavač, mám ráda techniku.
Ale peníze tolik neřešíme, takže to bude trošku jiné než u tebe.
Když bylo peněz méně a byla jsem sama, tak jsem je hodně dávala do sportu a různých akcí a sportovního vybavení.

• Citovat
  • Upravit
3684
14.8.25 10:28

Za nějaké výborné kafíčko :lol: Když si čas od času dam velké karamelové frappee ze Starbucksu a můžu si to tam s chuti vychutnat, SAMA, BEZ DĚTÍ, tak jsem spoko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55885
14.8.25 10:30

Knížky, kosmetika… To je to levné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
14.8.25 10:34

Já se rozmazluju oblečením. Teď mě nadchl koncept Dyzajn marketu nebo Mint marketu, kde jsou místní výrobci a návrháři. Kosmetiku, kadeřnici a manikúru beru jako „must have“. V mém věku už o sebe musí člověk trochu pečovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
14.8.25 10:36

Kosmetika, ale ta jde u mě pak do tisíců když se to sejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
14.8.25 10:38

Když si chci udělat radost, vyrazím do přírody, jsem sama s vlastními myšlenkami a koupím něco někomu jinému, ať můžu mít radost z jeho radosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.25 10:45

Tak cca 1× ročně si koupím pěknou kabelku (tu starou prodám, takže od kupní ceny odečtu prodejní) a 1× ročně kvalitní parfém. To jsou jediné “dražší věci”. Pak ale dost utrácím za maličkosti typu kafíčka, knihy, kosmetika, manikura, fitko, které v součtu za rok samozřejmě dělají daleko vyšší sumu než ty dražší.

• Citovat
  • Upravit
6626
14.8.25 10:47

Kytky, keře a stromy do zahrady. Tam teda mizí tisíce….. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
14.8.25 10:48

Knizky, kosmetika, obleceni, boty, vybaveni na sport. To jsou ty veci co si kupuji sama sebe a pro radost bezne. Vetsi „veci pro radost“ si preji jako darky.
Kadernice a jine kosmeticke procedury to povazuji za zaklad a vylety, dovci, restaurace a zazitky atp. je zas kategorie „rodinna nebo parova zalezitost“. Toho je take dost.

Příspěvek upraven 14.08.25 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8757
14.8.25 10:49

Stroje na cvičení. Už jich máme plný pokoj. Už se žádný nevleze. Tak už jen za nějakou kosmetiku a oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4171
14.8.25 10:53

Nemám potřebu utrácet a dělat si radost kupováním věci. Radost mi udělá setkání s přáteli, s rodinou, jít do přírody, přečíst si hezkou knížku, dát si v milé společnosti dobré jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8757
14.8.25 10:54

A vlastně mám sen. Chci celoročně obyvatelnou zimní zahradu s krbem. Takový další pokoj za obývákem a kuchyní. Tím pádem se musí přesunout jinam pergola. Takže oboje bude něco stát. Momentálně budeme nějakou dobu odkládat na tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat