Za jak dlouho nasadit rovnátka po vytržení zubů?

9
3.6.24 08:44

Za jak dlouho nasadit rovnátka po vytržení zubů?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, za jak dlouho vám nasazovaly rovnátka po trhání zubů? Jsem teď devátý den po trhání dvou čtyřek a jedné pětky kvůli tomu že mám malou pusu a zuby by se neměly kam srovnat. Jenže se mi to hrozně pomalu hojí, teprve včera jsem jedla něco jiného než tekutou stravu a to dost opatrně, mluvit už můžu taky líp ale ještě to není ono a pořádně nezavřu pusu. Bolet mě to přestalo až včera. Za čtyři dny mi mají nasazovat rovnátka, ale nevím jestli by nebylo lepší je o týden odložit, co myslíte? Máte někdo zkušenosti?
Budu ráda za jakékoliv odpovědi, děkujii 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11904
3.6.24 10:49

Já bych to odložila, až bude pusa úplně zahojená. Ale asi nejlepší bude, když zavoláš na ortodoncii a domluvíš se s nimi.
Jen mě napadá - za ty čtyři dny ti spíš budou teprve dělat otisky na rovnátka, ne? Nebo si troufli ti udělat otisky ještě před vytržením zubů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.6.24 11:04

@Titty asi máte pravdu, zkusím tam dnes zavolat a zeptám se zda by to šlo odložit 🙂
Nene už mi je mají nasazovat, otisky se nedělali, zuby mi naskenovali a na obrazovce jsem viděla jak moje zuby vypadají a taky i jak budou vypadat po vytržení zubů, doktorka ty zuby jakoby vykřížkovala že zmizely z toho skenu, takže jim to asi stačí takhle udělat 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.