Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, tak jsem si pořád pochvala, jak mám krásně neblinkací miminko. Dokonce i UM bylo v pohodě. Byli jsme na Nutrilonu, ale ten šíleně leze do peněz, tak jsem chtěla vyzkoušet Sunar a malej začal ublinkávat. Což o to, holt mu ho dávat nebudu, ale začal mi teď blinkat i po kojení. Tak nevím jestli je to vážně jen tím Sunarem a nebo proč vlastně. Protože i když ho jen nakojím, tak po chvilce z něj stejně něco málo odejde.
Ahojki tak my ublinkáváme pořád na začátku jsme měly Bebu a z té ho bolelo bříško tak jsme přešli na nutrilon a stejně ublinkává ptala jsem se na to dr. a ona mi řekla že je to normální že to po nějaké době přejde my jsme poblití vždycky všichni ale je to hlavně i tím jak sebou tak mele po jídle když ho položím ![]()
Já jsem kojila opravdu jen krátce bohužel jsem onemocněla a přišla o mléko nutrilon leze šíleně do peněz ale v tescu a v dalším velkých obchodech koupíš nutrilon v krabici za 259kč je to sice 600g ale pokud kojíš a jen přikrmuješ měl by ti vydržet déle než nám ![]()
Ahojky,
určitě bych z toho nepanikařila. Ublinkávání je u miminek úplně běžné. Naše dr. říká, že pokud je to tak 4× za den, ani by tomu neříkala ublinkávání, a to už je naší slečně 8,5měsíce. MY jsme byli blinkací, ale hodně, přestalo to před 8-mým měsícem, teď jsme přecházeli z HA na normální mléko a první dny mi ho blinkala taky než si zvyknla. Koukám, že malému je zatím málo měsíců, určo to bude v pohodě a pokud se začal víc hýbat a není to už jen stacionární bobísek, tak bych to přisuzovala i tomu ![]()
Kiki..Domi píše:
Ahojki tak my ublinkáváme pořád na začátku jsme měly Bebu a z té ho bolelo bříško tak jsme přešli na nutrilon a stejně ublinkává ptala jsem se na to dr. a ona mi řekla že je to normální že to po nějaké době přejde my jsme poblití vždycky všichni ale je to hlavně i tím jak sebou tak mele po jídle když ho položím
Já jsem kojila opravdu jen krátce bohužel jsem onemocněla a přišla o mléko nutrilon leze šíleně do peněz ale v tescu a v dalším velkých obchodech koupíš nutrilon v krabici za 259kč je to sice 600g ale pokud kojíš a jen přikrmuješ měl by ti vydržet déle než nám
koukám, že máš taky Dominika
![]()
takže myslíte, že mu ho mám podávat dál? že to občasný blinknutí je v poho?