Začátek těhotenství prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1095
6.12.14 17:47

@Táňa90 tak to zkuš propočítat ještě tady http://merenibt.xf.cz/form.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 18:39

@Luciusek86
Dokud nezačneš krvácet, tak je to jen uhnizďování, ale jestli máš do toho i bolesti…tak se obávám, že mimi odejde s menstruací lehce opožděnou…i to se stává =(

• Citovat
  • Upravit
33005
6.12.14 18:47
@Táňa90
@Táňa90 píše:
A nedá se to zjistit přibližně na den? :| podle mých výpočtů mi to vychází že bych otěhotněla den před menstruací. Což mi nejde do hlavy ale přiznám se že v těchto věcech jsem laik :roll:

Zjistíš to podle toho, jak odpovídá mimčo na UTZ (pokud má dr kvalitní a umí s ním zacházet). Pokud jsi např. podle UTZ 5+4, tak jsi otěhotněla před 3 týdny a 4 dny (samozřejmě plus mínus nějaký den).
Jinak nejpřesnější na určení délky těhotenství je UTZ v rámci prvosemestrálního screeningu (12.-13. týden), proto se podle něj určuje i termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
6.12.14 19:15
@Anonymní píše:
@Luciusek86
Dokud nezačneš krvácet, tak je to jen uhnizďování, ale jestli máš do toho i bolesti…tak se obávám, že mimi odejde s menstruací lehce opožděnou…i to se stává =(
Špinění se rozjelo do krvácení. Takže po 6 dnech zpoždění a celkem viditelných duchách na testu je dnes po všem. Takže jdem do 5.kola.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.12.14 19:27

Ahoj holky take se k vam pridavam. Snazili jsme cca rok a pul o druhe mini a ve ctrvrtek po 3 dnech spozdeni MS mi vyslo toto. V pondeli jdem k doktorovi tak doufam jen ze nam to potvrdi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.14 19:32

@Luciusek86
To je mi líto… ale ono se to jednou podaří. Neztrácej naději.
 K.

• Citovat
  • Upravit
2791
6.12.14 21:30

@Luciusek86 Ach jo. To je blbý. Drž se! 5.kolo, ale přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.12.14 11:34

Já bych to ani neřešila kdy jsem otěhotněla, protože jsme s přítelem oba chtěli ale byly jsme na chvíli od sebe a bohužel jsem s někým byla ale samozřejmě s ochranou. Ale i tak mam hrozny strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.12.14 11:51

Nechci být celé těhotenství v nervech :? Tak vymýšlím způsoby jak to zjistit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.12.14 14:48

Ahoj holky, tak jsem rano zacala spinit a ted uz zacinam krvacet. Volala jsem doktorovi a okamzite rano se mam ukazat jestli tehotenstvi pokracuje nebo jestli jde o potrat. malinko me poboliva v podbrisku. Mam hrozny strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 15:12

No holky,
já mám kdykoli si lehnu na bříško nebo na bok, šílené bolesti. Ale nekrvácím a jakmile si lehnu na záda tak bolest přestane, zítra jdu na kontrolu tak snad je mimišek v pořádku. Jediné co mě uklidňuje je, že testy sílí…
 K.

• Citovat
  • Upravit
1262
8.12.14 12:14

Gratuluji novým těhulkám.
@Luciusek86 To mě moc mrzí :(
@ivafila Špinění je normální, tak snad to bude v pořádku

Já jdu taky zítra na kontrolu, už se nemůžu dočkat, ale mám trochu strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.14 13:16

Ahoj, můžu se přidat? Že jsem těhotná jsem zjistia ve čtvrtek. Je to mé čtvrté těhotenství. Nejdříve jsme měli dva neúspěchy, pak se nám narodila Emička. Tentokrát jsme s těšením opatrnější, ale snad vše dopadne dobře ;)

Všem moc gratuluju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.14 14:59

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. O mimčo se snažíme něco přes rok, ale přítel bohužel jezdí pracovně do zahraničí, pak je třeba jen pár dní doma, takže to snažení bylo dost složité. Ale dneska to bylo týden od doby, co jsem měla dostat menstruaci, navíc jsem měla hodně citlivá prsa a vůbec jsem cítila, že je to jiné. Tak jsem si udělala test a jsou tam :)
Přítel je zase pracovně v zahraničí až skoro do Vánoc a já mu to chci říct osobně. Ale mám z toho takovou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
9.12.14 16:54

@Joslyn To je hezký! Ty brďo, až přijede, to bude koukat! Musíš hned hlásit. Kdy jdeš k doktorovi? Já až 19.12. a do té doby se asi zblázním. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí