Zachování anonymu

2997
9.4.19 15:20

jo, mě odtajnili, když jsem napsala pod anonymem příspěvěk, že nesnáším čokly na stezkách pro cyklisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1487
9.4.19 15:21
@eva.pass píše:
Ahoj, všímám si, že u hodně diskusí anonymní zakladatelka „prosí o zachování anonymu“. Jen ze zvědavosti, už se někomu tady stalo, že by někoho, kdo píše o něčem citlivém, odtajnili? :) odtajňuje se tu vůbec někdy někdo? :)

Odtajňuje, hlavně když na to upozorní rejpalky adminy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
9.4.19 15:21
@freeport píše:
jo, mě odtajnili, když jsem napsala pod anonymem příspěvěk, že nesnáším čokly na stezkách pro cyklisty.

Sviňuchy :lol: Mě odtajnili za namyšlený pražáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.4.19 15:23

@eva.pass když je pro anonym fakt důvod tak neodtajni, jedině když někdo anonymně uráží, vyzvida, apod, prostě když nesděluje nic intimního nebo žádné osobní info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.4.19 15:24
@eva.pass píše:
Ahoj, všímám si, že u hodně diskusí anonymní zakladatelka „prosí o zachování anonymu“. Jen ze zvědavosti, už se někomu tady stalo, že by někoho, kdo píše o něčem citlivém, odtajnili? :) odtajňuje se tu vůbec někdy někdo? :)

Mě jo. Docela mi to nasralo. Jsem se zapojila do diskuze, řešila jsem něco, co jsem nechtěla ventilovat, sleduje mi tu matka. No a pak jsem pokračovala dal pod anonymem v reakcích. No a odtajnili následující příspěvky, prostě jen proto, že nebyly citlivé. To, že z toho bylo patrné, že já jsem autor anonymního citlivého příspěvku, od kterého se následující diskuze, admin nějak nepobral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.4.19 15:24
@Anitramm píše:
Odtajňuje, hlavně když na to upozorní rejpalky adminy. :lol: :lol:

jj, někdo upozornil, že se skrývám pod anonymem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.4.19 15:33

jo odtajnili a dost soukromou informaci… jen proto, že na mě někdo žaloval a oni si mysleli, že to je provokace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
9.4.19 15:35

Já si pamatuju, že odtajnili zakladatelku - anonymní, která si pod jednou kytkou povídala sama se sebou, takže toto se nedoporučuje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.4.19 15:35
@freeport píše:

Teda dle mého to není důvod k anonymu, já zas nechápu tu dnešní zvrácenou modu mít psa v bytě, ideálně nějakého velkého a venčit ho 1× za 8 hodin, někdy i déle a celkem mi to vadí, protože zrovna v našem mega paneláku je to neustálý a neřešitelný problém. Věčně zechcané výtahy, zechcáno před vchodem a nyní už nacházíme v baráku i exkrementy. Neustálý štěkot, prostě když se sejde víc psů a majitelů prasat v baráku, je to boj s větrnými mlýny. No taky to nedávám anonymně, ať si každej myslí co chce. Já si zas myslím své, za chvíli budeme zaplaveni psí močí a exkrementema, hlavně tedy v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.4.19 15:39
@Kriss Tina píše:
@eva.pass když je pro anonym fakt důvod tak neodtajni, jedině když někdo anonymně uráží, vyzvida, apod, prostě když nesděluje nic intimního nebo žádné osobní info.

no, to se stalo mě. Ale že to byl příspěvek v reakci na citaci mého předchozího citlivého příspěvku, to už nějak nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.4.19 15:39
@freeport píše:
@Anitramm píše:
Sviňuchy :lol: Mě odtajnili za namyšlený pražáky :lol:

to i chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.4.19 15:50
@Mysticlipstick píše:
Teda dle mého to není důvod k anonymu, já zas nechápu tu dnešní zvrácenou modu mít psa v bytě, ideálně nějakého velkého a venčit ho 1× za 8 hodin, někdy i déle a celkem mi to vadí, protože zrovna v našem mega paneláku je to neustálý a neřešitelný problém. Věčně zechcané výtahy, zechcáno před vchodem a nyní už nacházíme v baráku i exkrementy. Neustálý štěkot, prostě když se sejde víc psů a majitelů prasat v baráku, je to boj s větrnými mlýny. No taky to nedávám anonymně, ať si každej myslí co chce. Já si zas myslím své, za chvíli budeme zaplaveni psí močí a exkrementema, hlavně tedy v Praze.

A to jsem tento příspěvek ještě psala do tématu 'Nesnáším psy¨:-). jako ne že je nesnáším, je mi to jedno, ať si každý má zvíře dle libosti, ale fakt je nesnáším na stezkách pro cyklisty.. to jde rodina, máma, táta, kočárek, dítě, odstrkovadlo a do toho lítá pes sem a tam, fakt mám kolikrát strach kdo dřív mi vběhne pod kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
9.4.19 15:53
@freeport píše:
A to jsem tento příspěvek ještě psala do tématu 'Nesnáším psy¨:-). jako ne že je nesnáším, je mi to jedno, ať si každý má zvíře dle libosti, ale fakt je nesnáším na stezkách pro cyklisty.. to jde rodina, máma, táta, kočárek, dítě, odstrkovadlo a do toho lítá pes sem a tam, fakt mám kolikrát strach kdo dřív mi vběhne pod kolo.

Na anonym to fakt není no :) takže rozumim proč tě odtajnili. Já mám právě hafany ráda o to víc se mi příčí tento trend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.4.19 15:54
@Kriss Tina píše:
@eva.pass když je pro anonym fakt důvod tak neodtajni, jedině když někdo anonymně uráží, vyzvida, apod, prostě když nesděluje nic intimního nebo žádné osobní info.

Tady může být anonym i ten, kdo se zeptá, kolik je zrovna hodin. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9935
9.4.19 15:54

Odtajnuje se casto nebo minimalne v minulosti takeve obdobi bylo…ale jsem presvedcena o tom, ze kdyby se ajonym nesneuzival, nebudou to admini takto resit…ale jaky jsme si to udelali, takovy to mame :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová