Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@freeport píše:
A to jsem tento příspěvek ještě psala do tématu 'Nesnáším psy¨:-). jako ne že je nesnáším, je mi to jedno, ať si každý má zvíře dle libosti, ale fakt je nesnáším na stezkách pro cyklisty.. to jde rodina, máma, táta, kočárek, dítě, odstrkovadlo a do toho lítá pes sem a tam, fakt mám kolikrát strach kdo dřív mi vběhne pod kolo.
Ja psy miluju,ale tohle je nezodpovednost.Ale nejsou to jen psi,docela me stve a zazila jsem nyni o vikendu ze na docela uzke cyklostezce jezdi dva vedle sebe a povidaji.To si nejsou schopni vse rict az zastavi u obcerstveni? Takhle protijedouci cyklista musi leckdy zastavit.
Nebo rodinky s kocarky jdou vsichni vedle sebe a brzdi provoz.Bud jsou tak tupi,nebo.to delaji schvalne.
@Mysticlipstick píše:
Na anonym to fakt není notakže rozumim proč tě odtajnili. Já mám právě hafany ráda o to víc se mi příčí tento trend.
Jo,asi za ty „cokly“.jinak dcera ma psa a toho mam rada,ale jak jsem psala,vadi mi ty uvedeni.
Jednou tady odtajnili uživatelku, která tady řešila velice citlivou rodinnou záležitost, myslím, že šlo o nějaké dědictví a spory okolo toho. Dozvěděla se to ta znepřátelená strana rodiny, která znala její přezdívku a dokonce snad tu diskusi i použili u právníka, nebo tedy informaci z ní získanou. Pokud si dobře pamatuju, tak to adminům tehdy nepřišlo dost citlivé na anonym ![]()
@jannina1 píše:
Ja psy miluju,ale tohle je nezodpovednost.Ale nejsou to jen psi,docela me stve a zazila jsem nyni o vikendu ze na docela uzke cyklostezce jezdi dva vedle sebe a povidaji.To si nejsou schopni vse rict az zastavi u obcerstveni? Takhle protijedouci cyklista musi leckdy zastavit.
Nebo rodinky s kocarky jdou vsichni vedle sebe a brzdi provoz.Bud jsou tak tupi,nebo.to delaji schvalne.
Je to vsechno o lidech.Jsou ohleduplni a „jini“ lide.A tak to je se vsim.koneckoncu i tu na serveru jsou ruzni ![]()
@Michelle_M píše:
Jednou tady odtajnili uživatelku, která tady řešila velice citlivou rodinnou záležitost, myslím, že šlo o nějaké dědictví a spory okolo toho. Dozvěděla se to ta znepřátelená strana rodiny, která znala její přezdívku a dokonce snad tu diskusi i použili u právníka, nebo tedy informaci z ní získanou. Pokud si dobře pamatuju, tak to adminům tehdy nepřišlo dost citlivé na anonym
To jako vážně? ![]()
@Michelle_M píše:
Jednou tady odtajnili uživatelku, která tady řešila velice citlivou rodinnou záležitost, myslím, že šlo o nějaké dědictví a spory okolo toho. Dozvěděla se to ta znepřátelená strana rodiny, která znala její přezdívku a dokonce snad tu diskusi i použili u právníka, nebo tedy informaci z ní získanou. Pokud si dobře pamatuju, tak to adminům tehdy nepřišlo dost citlivé na anonym
I odtajněná uživatelka je tu pod nějakým nickem. Takže anonymní. Chtěla bych vidět ten soud, co by vzal vážně to, co třeba „Agent007“ napsal do diskuse. A myslím si, že by ji poznali i neodtajněnou, kdyby ji chtěli hledat. Každý si musí rozmyslet, jak dalece se dá všanc anonymnímu fóru.
@Lainaire8 píše:
To jako vážně?
Jo, sice se jí pak omluvili a smazali celou tu diskusi, ale to už jí jaksi moc nepomohlo, když měla peklo v rodině
Skončila tady pak myslím úplně. Byla to docela aktivní dlouholetá uživatelka, nevím, jestli to napíšu správně, ale přezdívka byla JayLee nebo tak nějak.
@freeport píše:
jo, mě odtajnili, když jsem napsala pod anonymem příspěvěk, že nesnáším čokly na stezkách pro cyklisty.
Takže tě nahlásil nějakej echt čoklista. ![]()
@Anitramm píše:
Odtajňuje, hlavně když na to upozorní rejpalky adminy.![]()
Jó hujeři sou všude.
@Anitramm píše:
SviňuchyMě odtajnili za namyšlený pražáky
To není pravda? ![]()
@Lama Lama píše:
Mě jo. Docela mi to nasralo. Jsem se zapojila do diskuze, řešila jsem něco, co jsem nechtěla ventilovat, sleduje mi tu matka. No a pak jsem pokračovala dal pod anonymem v reakcích. No a odtajnili následující příspěvky, prostě jen proto, že nebyly citlivé. To, že z toho bylo patrné, že já jsem autor anonymního citlivého příspěvku, od kterého se následující diskuze, admin nějak nepobral.
Asi měla špatnej den.
Hele a kolik ti je, že tě mamka stolkuje na EM? ![]()
@Kaileee píše:
jo odtajnili a dost soukromou informaci… jen proto, že na mě někdo žaloval a oni si mysleli, že to je provokace
To víš, ženy. ![]()
@Mysticlipstick píše:
Teda dle mého to není důvod k anonymu, já zas nechápu tu dnešní zvrácenou modu mít psa v bytě, ideálně nějakého velkého a venčit ho 1× za 8 hodin, někdy i déle a celkem mi to vadí, protože zrovna v našem mega paneláku je to neustálý a neřešitelný problém. Věčně zechcané výtahy, zechcáno před vchodem a nyní už nacházíme v baráku i exkrementy. Neustálý štěkot, prostě když se sejde víc psů a majitelů prasat v baráku, je to boj s větrnými mlýny. No taky to nedávám anonymně, ať si každej myslí co chce. Já si zas myslím své, za chvíli budeme zaplaveni psí močí a exkrementema, hlavně tedy v Praze.
Kde bydlíš?
@Uslava píše:
Tady může být anonym i ten, kdo se zeptá, kolik je zrovna hodin.
Kolik teda je?
@Mysticlipstick píše:
Na anonym to fakt není notakže rozumim proč tě odtajnili. Já mám právě hafany ráda o to víc se mi příčí tento trend.
Já to říkám furt. Kdo trpí víc? Psy nebo majitelé psů? ![]()
@jannina1 píše:
Očividně ne.
A zeptala si se jich?