Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
5 dní zpoždění už by test pozitivní byl… Ale záleží i kdy byla ovulace ![]()
Jinak s epilepsií neporadím, nemám žádné zkušenosti.
Test už by ti to ukázal. Jedině by jsi měla hodně pozdě ovulaci
@Barevné klubíčko myslím, že podle kalendáře a toho jak jsem se pozorovala tak by měla být norm. v polovině cyklu.. ale nevím to 100% je možné že to bylo tou nemoci?(to zpoždění)
@Anonymní píše: Více
No a to bylo kdy ta půlka cyklu? Týden zpátky? Dva týdny?
Tak to už by byl test pozitivní… Asi se ti to zpozdilo kvůli nemoci. Počkej do pondělí a kdyžtak se objednej na gyndu.
Jj třeba. To by to test ještě nemusel zachytit.
@JancaS84 ještě otázku prosím, jak to je s tou ovulaci? Když jsem měla normálně pravidelný cyklus28-30 dnů, tak musela být vždy stejně nebo jak to je? Může třeba být ovulace tři dny před očekavanou ms a potom normalne ms prijde? nebo to bere nejaky ten cas nez to vajicko se uvolni?
Ahoj, od 12 mám epilepsií, beru léky, záchvat jsem už dlouho neměla. Zrovna teď mi nepřišla ms, zpoždění mám už 5 den. Příznaky žádné. Včera bohužel jsem měla záchvat.. Někde na staré konverzaci jsem četla, že záchvat se může objevit v těhotenství, protože je vyšší počet hormonů. Dnes ráno jsem si dělala test, s citlivostí 10 - negativní. V polovině cyklu jsem byla nemocná, tak možna i to je jeden z důvodu proč mi ms mešká, a taky málo spánku- to by zase vysvětlovalo ten záchvat. Máte někdo víc informací/zkušenosti/rady? Děkuji moc a přeju hezký den
určitě se obrátím na svého gynekologa, neuroložku jsem už o záchvatu informovala.