Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Všechny zdravím.
Mám skoro 7mi měsíčního chlapečka a posledních 14 dní má záchvat pláče, jakmile ho položím do postýlky a má večer spát. Dřív než problémů, ležel a koukal až usnul.. teď ho položím a strašně pláče, vrtí se ze strany na stranu.. pak zavře oči ale řve pořád.. nevíte co by to mohlo být? Koliku nemá, najezeny a prebaleny je ![]()
@Le_lenaz sedím vedle něj..
prst nechce ani ručičku.. všechno možné si dává na oči, ale strašný řev dokud z toho neusne.. přes den spí normálně a v klidu
Tohle sezení u postýlky taky u nás neprochází. Uklidnil se vždy až když ji mám u sebe. Teď měla 2 roky a konečně se naučila usínat i s tatínkem. V postýlce spala tak asi 2 měsíce.
Ale já pořád ještě kojím tak je to i tím. Já bych neměla to srdce ji nechat plakat takže jsem přistoupila k tomu že prostě začala spát s námi. Manžel už si zvykl že má svých 10 cm místa na posteli. ![]()
@Mickymousei moje stejne stara dcera takto place kdyz chce spinkat ale neco ji brani, proste kdyz je pretazena. Ted momentalne asi zuby.
Náš malej právě chce spát jenom v postýlce, jinde neusne ani za boha, takže ani spaní s námi nefunguje
takže jenom vydržet? ![]()
Moje mladsi mela rada v ruce hadrovou plenu, smudlala se s ni