Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Věř mi ze jestli je ti zle je to to nejlepší ❤️
Někomu se můj názor možná nelíbí ale mě samotný jo zažila sem peklo a až prášky mě dostali ven!
@Lucie411 píše: Více
Dekuju moc. Dnes jsem vzala první, během hodiny mě začal brnet a mravencit obličej a to to byla počáteční mini dávka. Mám totiž i histaminovou intoleranci a asi na ten lék reaguju. Tak mam strach, že ho nebudu moct brát 😔 když už jsem se odhodlala, tak zas takový problém. A bojím se, že pro mě nic vhodného nebude. Všude čtu, že obecně ad histaminovou intoleranci zhoršuje. A doktorka o tom nic neví.
Nevím, jak dlouho to mám zkoušet, zda se to nezmění.
@Anonymní píše: Více
Hele já až po měsíci muzu říct ze sem byla stabilizovaná dřív ne musíte to vydrž
@Lucie411 píše: Více
Jo vím, že to trvá, s tím jsem v pohodě. Jen prostě nevím jestli tak rychlá reakce je intolerance, nebo je to normální vedlejší účinek. Brnění a trnuti v obličeji… ![]()
@petamak Já myslím že jsem na tohle jsem neměla takže to mám asi Neporadím
Já je začala brát v listopadu. Silene jsem se bála taky, protože já všeobecně jsem celkem odpůrce chemických léků. Ale díky bohu za ně, je to s nimi mnohem snazší
začínala jsem také na ctvrtce a postupně navysovala. Vůbec se neboj a hlavně je neprestavej brát… první týdny ty vedlejsi účinky tam proste jsou, ale odezní. Já si připadala porad jako po kocovině ze začátku a měla jsem nechutenství a šílenou únavu
ale přejde to,.. vzhledem k tomu, že zacinas brát denně po menších dávkách, tak mas určitě moderní antidepresiva, která jsou velmi šetrná, takže se ničeho neboj. dodávají ti jen hormon, který ti chybí, s tělem ti to nic neudělá ani nezhorsi intoleranci:) já mám zkrácené srdeční intervaly, na to by se AD taky neměly úplně brát, ale to jsou jen opatření, nic mi není
Ahoj, je tu někdo, kdo taky začíná brát ad? Mám si zítra vzít první a strašně se bojím. Moje hlava vymysli spoustu strachu. Ale už to nejde odkládat. Nechtěl by si někdo v podobné situaci napsat a třeba se podporovat?