Začíná někdo brát antidepresiva?

Anonymní
21.3.24 19:09

Začíná někdo brát antidepresiva?

Ahoj, je tu někdo, kdo taky začíná brát ad? Mám si zítra vzít první a strašně se bojím. Moje hlava vymysli spoustu strachu. Ale už to nejde odkládat. Nechtěl by si někdo v podobné situaci napsat a třeba se podporovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
231
22.3.24 12:48
@Anonymní píše: Více

Věř mi ze jestli je ti zle je to to nejlepší ❤️
Někomu se můj názor možná nelíbí ale mě samotný jo zažila sem peklo a až prášky mě dostali ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 12:57
@Lucie411 píše: Více

Dekuju moc. Dnes jsem vzala první, během hodiny mě začal brnet a mravencit obličej a to to byla počáteční mini dávka. Mám totiž i histaminovou intoleranci a asi na ten lék reaguju. Tak mam strach, že ho nebudu moct brát 😔 když už jsem se odhodlala, tak zas takový problém. A bojím se, že pro mě nic vhodného nebude. Všude čtu, že obecně ad histaminovou intoleranci zhoršuje. A doktorka o tom nic neví.
Nevím, jak dlouho to mám zkoušet, zda se to nezmění.

• Citovat
  • Upravit
231
22.3.24 13:01
@Anonymní píše: Více

Hele já až po měsíci muzu říct ze sem byla stabilizovaná dřív ne musíte to vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.3.24 15:32
@Lucie411 píše: Více

Jo vím, že to trvá, s tím jsem v pohodě. Jen prostě nevím jestli tak rychlá reakce je intolerance, nebo je to normální vedlejší účinek. Brnění a trnuti v obličeji… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.3.24 15:46

@petamak Já myslím že jsem na tohle jsem neměla takže to mám asi Neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.3.24 08:17

Já je začala brát v listopadu. Silene jsem se bála taky, protože já všeobecně jsem celkem odpůrce chemických léků. Ale díky bohu za ně, je to s nimi mnohem snazší :) začínala jsem také na ctvrtce a postupně navysovala. Vůbec se neboj a hlavně je neprestavej brát… první týdny ty vedlejsi účinky tam proste jsou, ale odezní. Já si připadala porad jako po kocovině ze začátku a měla jsem nechutenství a šílenou únavu ;) ale přejde to,.. vzhledem k tomu, že zacinas brát denně po menších dávkách, tak mas určitě moderní antidepresiva, která jsou velmi šetrná, takže se ničeho neboj. dodávají ti jen hormon, který ti chybí, s tělem ti to nic neudělá ani nezhorsi intoleranci:) já mám zkrácené srdeční intervaly, na to by se AD taky neměly úplně brát, ale to jsou jen opatření, nic mi není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí